IMG_0860IMG_0837IMG_0892

Topp: HER (adlink) / Øredobber: Glitter

.  .  .

1. Desember er en hellig dag hos oss

Åhh, endelig skal jeg en tur hjem. Det er en kort visitt, men veldig verdt det. Jeg skal hjem til julehus, pepperkaker, mølje, klementiner og julebrus. Jeg skal hjem til det lille stedet jeg kaller hjem, med «hjelp det er juleferie» på tv og gode minner. Barndomsminner og ikke minst tradisjoner jeg kommer til å ta med meg hele livet. Redd jeg kommer til å begynne å gråte som et lite barn, haha. Det føles ut som evigheter siden jeg så foreldrene mine, og jeg håper jeg får sett Silje også. Vel, det er ikke 1. Desember enda, så først skal jeg på julebord med Gina Tricot. En natt i Oslo, så skal jeg hjem. Jeg har funnet frem finstasen og prøvd å pakke sammen en liten håndbagasje på min lille ferd hjem. Blæ, bare jeg som hater bagasje? Det blir fader ikke noe lettere å reise heller, jeg får ikke med meg ting!! Samtidig som jeg ser ut som en uteligger når jeg er ute å flyr.. Jeg har poser, vesker og bagger om hverandre i en liten ufornuftig ballade. Haha, jeg er jo umulig. Lærer aldri og er bastant på at dette er sånn jeg reiser og ingen får gjort noe med deeet. Umulig er jeg, skikkelig umulig.

// Ahh, finally I’ll go home. It is a short visit, but very worth it. I’m going home to gingerbread, jumble, clementines and christmas soda. I’m going home to the little place I call home, with «Christmas Vacation» on the television and great memories. Childhood memories and especially traditions I’m going to take with me my whole life. Afraid I’m going to start crying like a little child, haha. It feels like forever since I saw my parents and I hope I get to see Silje too. Well, it’s not December 1st yet, so first I’m going to a Christmas dinner with Gina Tricot. One night in Oslo, so I’m going home. I’ve found some nice clothes and tried to pack a small carry-on my little journey home. Bah, only I who hate baggage? It gets not easier to travel either, I do not get my stuff!! While I look like a bum when I’m out to fly .. I have bags, purses and bags on each other in a little senseless ballad. Haha, I’m the impossible. Never learn and is bastant that this is how I travel and no one gets me. Impossible, I am really impossible //

2 Responses to JEG SKAL ENDELIG HJEM ✈

  1. Åå!! Kan du værsåsnill lage en video om hvordan du har stylet håret ditt her? Det ser helt sykt smakshing ut!! Du kler det så bra!

Leave a reply