MEN DENNE GANGEN SAMMEN MED EN

Jepp, da var vi igang igjen! Jeg som har lovt meg selv å aldri flytte igjen etter Bergen, men endte opp i Oslo.. Haha, det var nok den kjærleiken da dere! I dag har jeg vært på innspilling igjen, og er totalt død, bokstavelig talt. Jeg sitter på halv tolv i morgen kåpen og prøver å holde meg selv våken. Jeg har lagt meg 22 hver eneste kveld siden jeg kom hjem fra Bali haha. Gamlemooor. Uansett! Jeg skal flytte igjen, men denne gangen skal jeg heldigvis ikke så langt. Jeg blir boende i Oslo, men denne gangen sammen med kjæresten. I dag bestilte jeg de mest nødvendige møblene, men regner med at vi må ta oss en real tur på IKEA nå på Mandag. Haha uff jeg kan ikke si at jeg gleder meg til enda en runde med flytting, kan jeg ikke bare lære meg at et hjem betyr at man BLIR DER FOR ALLTID. Har visst ikke lært meg disse almenn, A4 lærdommene som dere sikkert har forstått fra før hehe. Vel, jeg tror dette blir bra, og jeg gleder meg så klart til å vise dere alt som skjer fremover! Jeg drukner i arbeid, keep up with me som sagt, snakkes snart! Hehe, jeg skal legge meg!

Jeg kommer forresten på Vita 30. Mars om dere vil møte meg! 12:00-13:00 på Vita Barcode! Kom kom

23 Responses to JEG SKAL FLYTTE – SE LEILIGHETEN!

  1. Fyttifaen for en fin leilighet 🙂 Suits you well! Tror dere kommer til å få det fint, lykke til, jeg heier på deg 🙂

  2. lignet veldig på der Vegard Harm bor, skal du ta over deres leilighet? uansett, så utrolig fin! håper dere blir værende i den en god stund :* unner deg det!

  3. Et hjem betyr ikke at du skal bli der for alltid, men et hjem betyr at du føler deg hjemme! Haha. Du kan jo ikke bli i en leilighet på 50 kvm for alltid liksom 😉 Og er det en stund du skal flytte rundt på deg, så er jo det nå! 🙂 Prøve ut litt. Tror det er sunt. Lykke til med å bo med kjæresten, det er fantastisk!

  4. Æhh så deg nettopp på Teenage Boss på nrktv, haha. Begynte å se den nye sesongen, også så jeg ferdig de som var ute og ville se mer, så jeg ville prøve de gamle sesongene og du kom opp på skjermen hehe. Du var sykt bra underholdning, favoritten min av alle 😉 Du var jo bare 15/16 der, veldig rart å se deg på den måten, synes du virket mer voksen enn jeg gjorde da jeg var 15, som var for 3 år siden. Så deilig å se alt du har oppnådd, det tenker jeg Anniken på 15 ikke hadde trodd, men så sykt velfortjent! Sjuuukehus fin leilighet da, gratulerer så mye og lykke til!

  5. Så utrolig fin leilighet! Jeg gleder meg sånn til å se hvordan det blir når dere har flyttet inn. Håper du kan ha en video tour! Du hadde det så fint i Bergen, ble kjempeinspirert 🙂 Digger deg på bloggerne forresten. Var spesielt morsomt å se kontrasten i går, når Krisssy rølpa på kjendisfest og du og din far gikk fjelltur. Du virker i hvert fall veldig rolig, reflektert, snill og god. Ønsker deg alt godt! Og mer interiør på bloggen, du er så flink!

  6. Veldig fin leilighet . Håper du får slått deg til ro snart og fokusert på deg og ikke minst din kjære . Så artig at du skal være med på neste sesong av bloggerne

  7. «Jeg skal aldri flytte igjen!» tror jeg må være sånne famous last words. Jeg orker ikke engang telle hvor mange ganger jeg har flyttet i mitt snart 43-årige liv. Jeg vet jeg kommer til å flytte igjen. Sånn er det bare. Vet ikke om jeg noen sinne kommer til å slå meg til ro på ett sted.

Leave a reply