SAMARBEID MED OLYMPUS

OLYMPUS E-PL8 IN BLACK

En av tingene jeg kanskje får flest spørsmål om er kameraet mitt! Så til alle dere som lurer? Jeg bruker fortsatt Olympus kameraet mitt til mine aller fleste bilder. Det er et amazing kamera med flere gode innstillinger og ikke minst selfiekamera! Det er også super enkelt å laste opp bilder til mobilen noe som gjør kameraet helt perfekt til å ta med på tur! Ikke minst ser det jo helt utrolig bra ut både hjemme og på reise. Det skiller seg ut, og det ser ut som om du har skikkelig peiling – haha! Når det gjelder innstillinger bruker jeg enten M, A eller Auto! Utrolig nok gir det helt fantastisk lys på auto også, men hjelper det deg ikke helt hvor du vil er det lett å bruke A for å selv stille inn lyset med det lille hjulet på toppen. Samme greia om du filmer. Visste du at alle mine reise videoer er filmet med Olympus sitt kamera? Well… Now you know!

. . .

Fordeler med Olympus pen E-pl8:

- Det har wifi og kan lett overføre bilder til mobilen
- Det er lite og kompakt til å ha med seg!
- Det har avtagbar blizt!
- Det har egen selfieskjerm!
- Det ser dødsbra ut!

Kameraet finner dere: HER - Kjolen min finner dere: HER

18 Responses to KAMERAET MITT!

 1. Jeg har også det kameraet og er superfornøyd. I tillegg til satndardobjektivet har jeg har jeg et 45mm f 1:8 objektiv og begge er gode til hvert sitt bruk.

 2. Hei! Har du tatt noen av tatoveringene dine i oslo? I så fall hvor?

  Du har så flotte tatoveringer så da vet jeg at jeg er i trygge hender

 3. Hei, kan jeg spørre hvilken størrelse du har i kjolen?
  Jeg vurderer å kjøpe den brukt, da den er utsolgt overalt og får derfor ikke prøvd den. Tenkte derfor å kjøre på med sammenligningsmetoden. Eventuelt har du har noen formeninger om hvordan den er i størrelsen stor,liten eller normal. Du er nydelig og kledde kjolen utrolig godt 🙂

 4. Først og fremst ser du helt smashing ut og kjolen passet deg ypperlig 🙂
  For det andre lurte jeg på om du ønsker å oppgi størrelsen du har i kjolen? Jeg vurderer å kjøpe den selv brukt, da den er utsolgt overalt og sliter med hvilken størrelse jeg skal velge. Tenkte derfor å bruke sammenligningsmetoden, eller om du ikke ønsker å fortelle størrelse- høre om du har noe formening om den er stor, normal eller liten i størrelsen.

Leave a reply