Annonse – I samarbeid med Bubbelroom

SUMMER VIBES WITH BUBBLEROOM

Nå nærmer sommeren seg med stormskritt, men først og fremst er det 17. Mai! Sammen med Bubbleroom har jeg plukket ut mine store favoritter for 17. Mai og de tidlige sommerfestene. Jumpsuit er en god annerledes vri til de som kanskje ikke er så glad i kjole! Maskulin eller ei, her er ei litta liste fra meg, hehe. Denne gule kjolen er en stor favoritt, og wow, jeg er egentlig ikke verdens største fan av kjoler, men denne er såå fin! Bubbleroom har også et stort utvalg av mange forskjellige brands, sammen med deres egne. De har alt fra undertøy, sko, smykker og selvfølgelig fin fine klær! Jeg er klar for 17. Mai!!

THE YELLOW DRESS: HER

THE WHITE JUMPSUIT: HER

THE BLACK JUMPSUIT: HER

THE PINK AND SPARKLING JUMPSUIT: HER

Foto: Håkon Jørgensen (@hakonjorgensen)

5 Responses to KJOLER & JUMPSUITS TIL 17. MAI!

  1. Hei Anniken! Hvor kjøper du sengetøy? Kunne du fortalt litt om det eller lagt ut noen linker? Sengen din ser utrolig behagelig ut med de duse fargene! Og gratulerer med ny leilighet, kjempespennede, gleder meg til å se!!

Leave a reply