Annonse // I samarbeid med foodora

HENT FERDIG KAFFE & BAKST ENKELT PÅ FARTEN!

Lei av å stå i kø? Ikke minst før du skal på jobb, møte eller andre viktige saker? Det er jeg. Jeg takler ikke så godt mengder med mennesker, og kø er noe av det verste jeg vet. Så kaffe om morgningen har som oftest blitt i en dårlig «termokopp« og et rundstykke i munnen. Vel, nå har foodora gjort det noe enklere for oss på farten til å få litt varme i kroppen disse kalde høstmorgningene. foodora har nemlig nylig lansert «pick up» der man kan hente kaffe, frokost, lunsj og hvetebakst på hele 23 kafeer i Oslo fra klokken 07:00 om morgenen. Du slipper kø, venting i restaurant og du betaler online! Noen av kafeene som er med er blant annet Godt brød, Fuglen, Eckers og så klart min favoritt nå på høsttider, Starbucks! Pumpkin spice latté kunne jeg seriøst druknet meg selv i. Det finnes ikke noe som smaker mer høst enn det.. I tillegg har de masse gode brownies, rundstykker og bagels! Virkelig verdt å gjøre en forsøk en travel høst morgen.

.  .  .
 Første 50 som bruker koden «annijor» får mulighet til å teste tjenesten kaffe pick-up med 30 kr avslag!

Bytt fra «levering» til «pick-up» i appen, deretter bestiller du som vanlig. Først velger du café eller restaurant, så hvilken tid du ønsker å hente maten.
Du betaler i appen, så er alt klart til henting i det tidspunktet du har angitt. NULL KØ folkens!  

TODAY I`M WEARING:

Kjole: Ganni / Genser: Ganni / Bukse: Levis / Belte: Louis vuitton / Sko: Bianco

2 Responses to KØ, MENNSKER & LITEN TID

  1. Så akkurat på dagens episode av bloggerne. Du som person er bare helt fantastisk, Anniken. Med deg kan jeg av en merkelig grunn føle den samme smerten jeg ser i deg. Sårbarheten din og hvordan du er redd for å la deg «lande» hos Anders. Det er så «virkelig» å se på. Jeg vet ikke hvilke ord jeg skal bruke, men det viktigste er at du gir meg så mye hver gang jeg ser den ekte deg.

Leave a reply