SLIK GJØR DU:

1. Krydre lammet med salt, pepper og oregano.  Grill skivene på direkte varme på begge sider til de har en gyllen farge. 
 Legg skivene over i på indirekte varme og grill dem videre under lokk i ca. 20 minutter.

2. Legg tomat, fetaost, oliven, rødløk og mynte på et fat, fjøl eller på tallerkener. 
Ringle over litt olivenolje og sitron rett før maten skal nytes.
Jeg spiser fortsatt viltkjøtt for alle undrende mennesker!

♥  ♥  ♥

9 Responses to LAM MED MIDDELHAVSSALAT!

  1. Ikke for å være kjip, men er lam viltkjøtt?! haha. finnes vel ikke villsau i Norge 🙂 så veldig godt ut, da!

    • Rakel: Det finnes «villsau» i Norge – gammelnorsk spælsau 🙂 De fleste bønder lar også sauene (uavhengig av rase) gå i frihet rundt i fjellene det meste av sommeren. Så man kan nok nærmest kalle sauekjøtt for viltkjøtt ut i fra hvordan de «holdes».

      Martine ^_^

  2. Hei Anniken!
    Jeg lurte på om du kunne hatt en video med bokanbefalinger igjen? Vi har veldig lik smak i bøker, har elsket alle de bøkene du har anbefalt! <3
    Klem!

  3. Et lam rekker vel ikke å få leve lenge nok til at det er innendørs mer enn noen få måneder (hvis det får beite ute på sommeren), men å si at det er vilt. Det er vel å ta litt hardt i? Saueholdet i Norge er glorifisert, sauene er avlet så de pines av sin egen overdimensjonerte kropp for at vi skal få mest mulig kjøtt fra hvert dyr, de dør under transport (av redsel og dårlig behandling?), det pushes kraftfor med soya fra regnskogen og sauekjøttet er det kjøttet som er nest mest miljøfiendtlig (bare storfekjøtt er værre)…

Leave a reply