Lokaltid: 23:08

… hvem skulle tro at vi skulle ende opp her, sammen

i gull, paljetter og litt for mye latter

· FOR VI ER I LAS FREAKIN VEGAS · 

Det hele er like surrealistisk som i en ekte Amerikansk film. Jeg er i Vegas? Jeg er her sammen med to fantastiske mennesker, og jeg smiler bredt. Blinkende lys, åpne gater, fontener, bygninger av gull og fantastiske minner. Herregud. En tanke jeg har hatt i mange år, drømmen om Vegas. Drømmen om å endelig bli 21 år, og kunne få oppleve noe sånt. Jeg trodde et lite øyeblikk at det kanskje ikke kom til å skje, hvertfall ikke som 21 år, men her er jeg. Her endte jeg opp. Som mange små stjerneskudd i livet mitt, kommer til forsiktig til meg. Det er rart det der, det er slik jeg ser på de små og store tingene i livet mitt. Ting bare.. skjer. Det skjer av en grunn. Kanskje av hardt arbeid, og en vilje for lyst. Men det er virkelig visse gaver livet har valgt å gi meg med årene. Som Teenage boss, Sweatshop og Bloggerne. De har kommet til meg på de rareste tidspunkt i livet. Der jeg har trengt det mest, og der jeg var sårbar for forandring. Det er det samme med store jobber som Nelly, eller Glitter. Mennesker jeg møter, eller bare en stor tro om at det er rett å flytte, og oppleve noe nytt. Det sistnevnte har vært som en brennende følelse, av noe jeg må. Noe jeg er ment til å skulle. Jeg kan se tilbake på alt og tenke, ja. Så hva er meningen med livet? Skal vi stille oss det spørsmålet igjen? Skal vi fundere på om disse tingene allerede var ment for akkurat deg, eller at du selv satte deg på sporet? Jeg vet ikke, men disse små gavene føles det som livet har gitt meg. Kanskje som et plaster på såret for andre ting, eller at livet innimellom mener at jeg skal få noe ut av det hele. Hvordan man velger, tar og ignorerer viss informasjon. Hvordan ting klistrer seg til hjernebarken, mens andre ting suser forbi. Haha, mye på hjertet i kveld Anniken. 

·   ·   · 

 // Lights, open streets, fountains, buildings of gold and amazing memories. Oh my God. A thought I’ve had for many years, the dream of Vegas. The dream of finally being 21 years old and could experience something like that. Things just .. happens. It happens for a reason. Perhaps of hard work and a willingness to light. But there are really certain gifts life has chosen to give me over the years. They have come to me at the strangest time in life. Where I have needed it most and where I was vulnerable to change. People I meet, or just a big belief that it’s right to move and experience something new. I can look back on everything and think yes. So what’s the meaning of life? Should we ask that question again? Should we wonder if these things were already meant for just you or that you put yourself on track? I do not know. But life gives me gifts. Perhaps like a patch on the wound for other things, or that life sometimes means I’ll get something out of it all. How to choose, take and ignore certain information. How things stick to the brain while other things go by. Haha, much at heart tonight Anniken //

· 

so let´s have some fun tonight

Kimono: Zara / Sparkling dress: Las Vegas

19 Responses to LAS VEGAS BABY!

  1. Dette var skikkelig trist å lese. Jeg har fulgt deg mye, og vært takknemmelig for at deg har kommet et sunt og godt forbilde inn i bloggverdenen. Men det bildet endret du dessverre på med dette innlegget. Jeg er glad for å lese at du setter pris på alt som kommer din vei – men så trist at du ikke forstår hvor utrolig feil det blir å skrive det i dag, og om nettopp Las Vegas, i kjølevannet av den dødeligste masseskytingen i moderne amerikansk historie. 58 mennesker er drept og 515 skadet. En hel verden er rystet. Og du rapporterer omtrent direkte derfra om gullbelagte vegger og store fontener. Jeg vet det er mye å ta inn, og ser du skriver på Instagram at du ikke vet hva du skal si. Det skjønner jeg godt, men akkurat i dag Anniken, akkurat nå, skulle jeg ønske at du brukte den stemmen du har til å snakke om det som betyr noe i dag. Og all respekt for at det er vanskelig, men da er det lov å la vær å si noen ting.

      • Det er jeg klar over, anniken, omtrent halvannen time før for å være helt presis. Poenget mitt var hvilken stemme du ikke valgte å ta i bruk den dagen, i kjølevannet av hendelsen. Du lot innlegget stå, og leserene dine som satt på formiddagen og leste om skytingen gikk også inn på din blogg og møtte innlegget LAS VEGAS BABY. Det er den koblingen jeg synes er trist. Ser at du nå har skrevet et fint og sårt innlegg om hendelsen, takk for at du tøft deler din opplevelse, og kudos til deg for å godkjenne kommentaren min! Heia refleksjon og ettertanke:)

  2. Synes personlig at så mange andre byer i USA er finere enn Vegas 🙁 Husker folk som kastet flyer med nakne menn og kvinner etter meg, strippere som kom nakne spaserende midt på gaten.. rett og slett ganske shabby.. .men naturen rundt er veldig fin, Grand Canyon er helt syk 😀

Leave a reply