PREMIERE & RØD LØPER

Åhh, i går var jeg, Joakim og Kaja på premieren av filmen «Borg» om Björn Borg sitt liv! En fantastisk film dere kan glede dere til å se. Jeg likte den ikke bare fordi jeg er en fanatiker innen «Basert på sann historie», men fordi den virkelig var godt laget. Spenningskurven var til å dø av og det hele ble enda mer fantastisk med gode mennesker rundt meg. Kvelden fortsatte utover på Olivia der vi spiste en rolig middag før redde meg tok Taxi hjem isteden for å gå. HAHA, jeg er grusom til tider. Det er rart hvor mye jeg hater det offentlige «lyset», mens jeg samtidig får fyllt en eller annen rar følelse av oppmerksomhetssyke. Skal ikke nekte på det, jeg er en ren løve av stjernetegn og det har alltid vært slik. «seeeee på meg» tror jeg var mitt mest brukte ord som liten hvor jeg gjorde mamma smålig gal, haha. Rare greier, rart liv jeg lever i blant. Ikke rart jeg blir noe virkelighetssfjern uten å høre ut som KIMK alle sammen. Det hele var et valg jeg tok som 15 på barnerommet og startet en blogg. Hvem skulle tenke på konsekvensene av noe slikt?

Kjolen min er vintage! HVOR FIN?!

Bilder fra gårsdagens premiere av den sanne filmen om Björn Borg!

10 Responses to LAST NIGHT IN PICTURES

  1. Dette har ingenting med dette innlegget å gjøre, men lurer på hvor du har kjøpt din camo bukse fra ralph lauren? Finner den ikke på nett

  2. Kunne du skrevet eller laget en video om Ladycomp/tempmåleren som prevensjon? Tenkte å vente å kjøpe til du har fortalt om dine erfaringer. Bruker du Pearly eller Daysy? 🙂

Leave a reply