LES BØKER ENKELT I SOMMER – LETTO LESEBRETT ?

Hola amigos! For en bitteliten stund siden mistet jeg mitt fantastiske lesebrett fra Letto, and I freaked out. Haha, jeg tror ikke du forstår hvor fantastisk denne lille er! Så midt i flyttekaos ble den rett og slett borte. Nå har jeg skaffet meg en ny, og elsker at den er sort!! Føles enda bedre mellom fingrene, og matcher meg mer enn den blå. Uansett tenkte jeg å gi dere en liten oppdatering på lesebrettet! Jeg skrev om det for en ganske god stund siden, som dere kan lese HER. Hvor jeg nevnte blant annet hvor lett det er å lese i både dagslys, kveldslys og ikke mins utendørs. Den er utrolig lett å ha meg seg «on the go», og har plass til mange bøker. Letto er nemlig et lesebrett, og du kan enkelt laste ned og kjøpe bøker på selve brettet. I tillegg føles det som om du holder en bok da du leser sidene ved å dra fingeren over for å lese en ny side. Det beste av alt er kanskje at jeg ikke har leselampe ved sengen da jeg ofte sovner, og føler alltid jeg må dra ut kontakter..

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

S O M M E R S AL G

Nå er det sommersalg på både Letto frontlight 2 til kun 1095 kroner & bøker fra kun 69 kroner!
 Tilbudet finner du: HER

7 Responses to LES BØKER PÅ FARTEN!

  1. Lesebrett er genialt, jeg elsker å ha det med når jeg er ute å reiser! Min favoritt forfatter er Paulo Coelho, jeg anbefaler å sjekke ut bøkene hans, de tror jeg du hadde likt!<3

Leave a reply