Annonse – I samarbeid med Bubbleroom

MY FAVORITE DRESSES THIS SPRING

Noen som venter på våren like mye som meg akkurat nå? Jeg kjenner jeg trenger litt varme, litt kjølig luft og ikke minst sommer. Jeg gleder meg til så mye fremover, jeg gleder og gleder og gleder meg til så mye nå. Er så mange endringer, så mange nye mennesker i livet mitt og så mye spennende jeg vil være med på. Det er en god følelse, og jeg vet ikke hvor den har ligget begravet alle disse årene. Usikre elastiske Anniken som alle kunne forme som de ville er ikke så formbar likevel skjønner jeg. Jeg står for mine valg og hva jeg ser på som respekt og ikke. Det har skjedd mye i vennelivet i det siste på både vondt og godt. Det er rart å utvikle seg med andre, hvordan man kanskje innser at det ikke var så bra for du og deg. At man holdt det gående for lenge. Klarte ikke å gi slipp. Som et endeløst kjærlighetssforhold.. Mye å si om dette om dagen også.. men tenkte å gi dere litt vårfølelse først, å vise dere noen kjoler jeg har valgt ut fra Bubbleroom!!

// Anyone waiting for spring as much as me right now? I know I need some warmt, some cool air and not least summer. I’m looking forward to so much in my life right now. There are so many changes, so many new people in my life and so much exciting I want to do. It’s a good feeling and I do not know where it has been buried all these years. Uncertain elastic Anniken that everyone could shape as they would, is not so formable anymore I understand. I stand for my choices and what I regard as respect and not. Friendship can be so difficult. Maybe you kept something going on for a long time. Failed to let go. As an endless love affair. Much to say about this one day too .. but thought to give you some spring feeling first, to show you some dresses I have chosen from the Bubbleroom this season! //

Striped dress: HERE

Black pattern dress: HERE

Blue silk dress: HERE

Flower dress: HERE

2 Responses to LYST PÅ LITT VÅRFØLELSE?

Leave a reply