THAT SPICY ASIAN SOUP - WITH NORWEGIAN LAMB

MY PHO BOWL RECIPE ?

1,5 liter vann / 4 and a half cup water
1 kanelstang / one cinnamon stick
3 hele hvitløksfedd / three whole cloves
1 stjerneanis / one star anise
1 hel gul løk / one large onion
revet ingefær / a bit fresh peeled ginger
2 grønnsaks buljonger / two pieces of vegetable broth
2 spiseskjeer tamari eller soyasaus / two tablespoons tamari
shiitake sopp (eller annen sopp) / shiitake mushrooms
risnudler / ricenoodles
1 pose med skavet lam / 1 bag of sliced lamb (or just not)

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Finn frem en stor skjele og fres hvitløk, kanelstang og stjerneanis sammen. Tilsett deretter vann sammen med grønnsaksbuljong og kok opp. Deretter tilsetter du resten av ingrediensene. Du kan også tilsette en chili om du ønsker den ekstra sterk. Etter du har kokt opp alt kan du ha din egen topping. Jeg pleier å bruke thai koriander, basilikum, bønnespirer, salt, pepper & litt lime ✨NB: Kok nudlene for seg selv, og har du tid.. stek soppen alene før du fyller den i kjelen.
Liker den forresten best uten lam, men er du ekstra sulten er den en god ingrediens!

...

// Find a large bowl and fry garlic, the cinnamon stick and star anise together. Then add water together with vegetable broth and boil. Then you add the rest of the ingredients. You can also add a chili if you want it extra spicy. After cooking everything you can have your own topping. I usually use thai coriander, basil, bean sprouts, salt, pepper & some lime. NB: Boil the noodles for themselves! //

10 Responses to MATTIPS – PHO BOWL MED LAM

  1. Har du noen tips for hva jeg kan bytte ut tamari/soyasaus med for nogen lunde lignende smak? Dette virker helt himmelsk, men kan dessverre ikke spise soyaprodukter pga allergi :$

    • har aldri vært vegetarianer eller veganer, men sier det når jeg er ute å reiser osv slik at jeg ikke må «forklare» meg hele tiden. Har alltid spist vilt kjøtt, men kun det av kjøtt! 🙂

Leave a reply