Annonse

DRAGON´S BLOOD HYALURONIC SHOT

- Intens fuktighet med et par dråper
- For en mer "plumpet" og friskt utseende. 
- Hyaluronsyre gir fuktighet og jevner
- Croton Lechleri treet danner et beskyttende lag
- Perfekt på denne tiden, i sol og varme!
- Praktisk og kul å ha i vesken

TAKE CARE OF YOUR SKIN WHEN YOU TRAVEL 

. . .

Okey, dette er min favoritt number one på reise! Som mange av dere skjønner er det dette jeg som regel også gjør, haha. Så det er viktig for meg å ta vare på det jeg har når jeg er så mye på farten. Jeg kom over dette serumet for ikke så veldig lenge siden, og jeg elsker det! Du kan enten blande et par dråper fra pipetten i din dag/natt krem. Om du trenger en skikkelig boost som meg påfører jeg det rett på huden. Denne er en lifesaver når jeg er ute å flyr. Den tette, tunge og tørre luften på flyet ødelegger meg helt etter et par timer. Derfor pleier jeg å påføre denne før jeg sovner (noe jeg alltid gjør). Man føler seg ordentlig fresh og klar for en ny reise. Virkelig et must have alle burde ha med seg! 

Dragon´s blood shot finner dere: HER

Så kult at de ENDELIG har fått dette inn på VITA!

13 Responses to MIN FAVORITT PÅ REISE!

  1. Hei Anniken! Jeg bare lurte på hvor du fikk tak i det armbåndet med stemmen din som du ga til kjæresten? Det var kjempesøtt og et veldig inspirerende gavetips 🙂

  2. Hei Snniken, herlig video og kult at du prøver det på engelsk. Jeg syns du er flink:)!! Men jeg lurer egentlig på hva sangen i videoen heter?

Leave a reply