MIN FAVORITT PARFYME

– Favorite velvet shoes: HERE 

MIN FAVORITT PARFYME

· MISS  DIOR  BLOOMING  BOUQUET ·

Dere har sett meg blogge om denne lille saken før, kanskje hele 4 år siden også. Jeg har alltid brukt den samme parfymen, og det er blitt min lukt. Blir så glad når venninner tar den forsiktig opp fra sminkebordet mitt og brøler «denne luktet deg». Jepp, ja, det gjør den. Hold deg unna den parfymen, haha. Altså det er sikkert flere av dere som har prøvd å bytte parfyme med årene, men det går virkelig ikke. Jeg er helt besatt av denne, og alt annet blir liksom bare veldig veldig rart. Det blir ikke meg, og jeg blir ukomfortabel med andres parfyme.. Litt sånn «jeg lukter ikke sånn her altså, jeg bar låner». Lol, jeg har issues haha. Anyway, jeg deler den med dere igjen så dere skal få vite hvem som fortsatt er min favoritt! And by the way, look at this shoes?! Er de ikke helt fantastiske? Klarte ikke holde fingrene fra fatet når jeg så disse på Nelly! Perfekt for høstnetter på byen med jentene, love it!

♥    ♥    ♥

//  I have always used the same perfume, and it’s been my smell. Will be so happy when friends take it gently up from the dressing table and my roars «this smell you.» Yep, yeah, it does. Stay away from the perfume, haha. Thus it is surely more of you who have tried to change perfumes over the years, but it don´t work. I’m totally obsessed with this, and everything else is somehow just very very strange. It is not me, and I am uncomfortable with other people’s perfume.. Sort of like «I do not smell like this, I just borrowed». Lol, I have issues haha. Anyway, I share it with you again so you will know who is still my favorite! And by the way, look at this shoes ?! Are not they absolutely amazing? Perfect for autumn nights on the town with the girls, I love it! //

MIN FAVORITT PARFYME

4 Responses to MIN FAVORITT PARFYME

  1. Ja, det er rart det med favorittparfymer! Jeg har selv min egen favoritt som jeg sverger til + et par andre som jeg varierer litt med, men det er definitivt én som er «min lukt», haha!

  2. Heilt eni! Har prøvd andre parfyma men går allti tellbake tell Britney Spears sin Midnight Fantasy og æ veit at den e litt fjortis/ungdommeli egentli.. spesielt sia æ har brukt den sia æ va sånn 15, og nu e æ snart 24.. haha!

Leave a reply