IMG_1229

Ølgjærtabletter: For å styrke håret og vokse fortere. Kjøpt på life og jeg tar 3 hver dag.
Coconut oil 100%: Gir fuktighet på en naturlig måte. Glans og næring
Pukka castor oil: Stimulerer og "vekker" hårsekkene.

PicMonkey Collage

SÅNN GJØR JEG DET:

Ølgjærtablettene tar jeg 3 av hver morgen før frokost med et stort glass vann. Jeg er evig opptimistisk på dette etter å ha lest mange kjerringråd. Dessuten er det B-vitamin, ingenting farlig. En venninne av meg startet med dette samtidig som meg, og hun har alltid hatt den samme lengden og tykkelsen på håret så lenge jeg har kjent henne. Vel, når jeg så hun sist spurte jeg hva hun i alle dager hadde gjort for å få håret så tykt og langt. Hun svarte ølgjærtabletter! Har nå brukt det i et par måneder, og det skal sies at håret faktisk har vokst.

. . .

Pukka castor oil og coconut oil bruker jeg sammen. Jeg tar oljen i hodebunnen (dette blir skikkelig greasy) og coconut oljen i lengdene. Deretter setter jeg håret opp i en dott og sover med en slik liten turban som jeg har kjøpt på Glitter. Supersmart da det holder håret inne, og sengetøyet slipper å bli helt sausa ned. Vasker det ut morgenen etter og tar gjerne to runder med en god shampoo. Dette gjør jeg typ 1 gang i uken. Litt selv tenkt hele greia, men castor oil brukte jeg lenge på øyenbrynene mine for å få de til å vokse.

IMG_1239

Redken extreme anti-snap: gjenoppbygger hårets styrke og reparerer det som er skadet. 
Redken 25 benefits one united: Har 25 forskjellige egenskaper, og er en STOR favoritt. Dette er flaske nummer 2!
Redken aerate 08: Er en lett krem mousse som gir volum i hodebunnen, og gjør håret lett å jobbe med.

PicMonkey Collage2

MINE STORE FAVORITTER:

Redken anti snap er det første produktet jeg påfører etter jeg har dusjet håret. Denne tar jeg i lengdene, og spesielt tuppene mine. En fantastisk liten sak som virkelig reparerer små slitte tupper du ikke vil klippe og gjør håret sterkere. Tro meg, du merker det når du har fønet håret ditt. Det blir så mye glattere og finere enn det hadde vært uten.

Redken 25 benefits har jeg blogget om før, dette er som sagt min andre flaske og store favoritt. Den gir håret sin siste næring, samtidig som det også er en varmebeskyttende. Sprayes over hele håret og spesielt i tupper. Igjen noe som merkes når du føner håret, og du faktisk forstår at disse produktene er laget for en grunn. En helt fantastisk flaske alle burde ha i skapet! 

Redken aerate 08 er en mousse jeg tar en «finger» av og gnir den i hodebunnen. Lukter fantastisk, som alt det andre og gir utrolig fint volum når du føner håret. Du trenger faktisk ikke gjøre mer enn å ta det i! Frisøren min brukte denne i hodebunnen min da hun skulle føne håret mitt og jeg MÅTTE ha den. De var faktisk så tomme at jeg fikk med meg krukken som allerede var åpnet. Haha, da er du desp. Brukte hårprodukter on the go! Virkelig en investering for deg som sliten med glatt og flatt hår. Bruker du en rundbørste i tillegg er du good to go på 1,2,3! 

. . .
Dette er igjen produkter jeg vil vise dere, og virkelig står for! Alle Redken produktene fås kjøpt på Modern Design (min frisør) og by the way.. Et helt FANTASTISK merke!

21 Responses to MIN HÅRRUTINE

  1. Har du merket forskjell på brynene dine av castor oil? Og hvor ofte har du brukt det ca? Jeg har liksom prøvd litt til og fra, men tror ikke jeg gjør det ofte nok til å merke forskjell 🙁

  2. Hei!! Jeg begynte nylig med iGlow vippeserum, og har brukt det totalt 4 netter, hver natt jeg har brukt det har jeg våknet med røde såre øyne, jeg har tatt det på som anvist og ikke tatt noe inn i øyet. Derfor lurte jeg på om du har hatt noen slike bivirkninger, om du fortsatte å bruke det eller gjorde noe med det, og hva jeg bør gjøre. Brukte det ikke i natt i og med at jeg gikk i hele går med knallrøde øyne og det var ikke så fint. Idag har jeg derimot ikke kjent noe, og derfor er jeg veldig sikker på at det er iGlow som gjør vondten! Takk for svar :))

    • Hmm, så rart! Nei jeg har ikke hatt noe bivirkninger eller slik. Kanskje du har fått noe på øyet likevel, eller tatt litt mye? Ellerså… Altså noen tåler jo ikke visse ting!

  3. Blir visst noen nye investeringer.. :’)

    Hva er snappen din? Ser du og andre refererer til den ganske ofte, men har liksom bare ventet på at du skulle skrive den en gang. Men nå som månedene har blitt litt mange må jeg nesten bare spørre, hehee

Leave a reply