… Jeg ville unne meg noe fint 

For snart en måned siden kjøpte jeg meg en helt ny jakke fra Gucci, ikke at jeg har en fra før. Planen var å finne meg en veske, etter alle disse årene bruker jeg som regel pengene mine på pc, kamera og andre jobb relaterte ting. Jeg kjøper meg titt og ofte et Acne plagg, eller noe fint som er brukt. Men etter bursdagen min, og en sommer hvor jeg jobbet ordentlig hardt ville jeg unne meg noe fint. Så jeg gikk i litt forskjellige butikker, og ingenting vant meg helt. Jeg er typen som tenker på en veske i et helt år, og vil jeg fortsatt ha den.. Ja, da kjøper jeg den. Så jeg gikk rundt i butikkene, og plutselig så jeg denne jakken henge på et klesstativ, helt til høyre. Jeg tok den ut, så på den – og prøvde den på. Kan vel fortelle kort at når den først var på, ville den ikke av. Den satt som støpt inntil kroppen min, og tanken på at jeg så ut som et levende 17. Mai tog slo seg ikke inn i tankene. Vel, da får jeg være litt patriot, for jeg er veldig glad i Norge. Hvis vi ser bortefra parkeringsautomater og høye bomavgifter. Noe jeg forsåvidt håper noen tar tak i, og ikke lar skje. Stakkars barnefamilier som skal få ungene til skole eller barnehage fremover, hele greiene er så latterlig. Vi skal være så grønne og miljøvennlige i Oslo at det snart koster penger å slippe en fis. Slike ting irriterer meg, likevel brukte jeg en god del penger på en jakke. Haha, herregud, verden, meg og du er rar. Vel, jeg skal ikke måtte forsvare meg selv, jeg kunne og jeg ville. Jeg kjøpte meg noe fint, og jeg synes denne jakken i ull er helt fantastisk. Nesten et lite arve piece, som jeg kommer til å ha hele livet da jeg også kjøpte den 2 størrelser litt for stor. Det blir vinterjakken min i år, og mange år frem i tid. Velkommen til skapet mitt, og kroppen min.

10 Responses to MIN NYE GUCCI JAKKE!

 1. Dette er et plagg som er fantastisk å arve. Har noen plagg og vesker jeg har arvet av moren min, og man setter så utrolig pris på det og historien bak plaggene. Syns ikke dette er en dum investering at all, fantastisk fin er den! Ikke unnskyld deg for at du unner deg selv noe en gang i blant.

  • Den var så kul. Har fortjent noe fint da❤. Du jobber å står på så den er deg vel fortjent. Anniken? Lurer på en liten ting. Skulle ha spurt deg om en tjeneste. Jeg kjenner mamma så derfor har jeg tenkt til å spørre deg lenge. Jeg selger power drinks som heter xs. Lurer på om du kunne hjulpet meg å reklamere for de. Fint hvis du hadde mulihet til å ringe meg. Så kan jeg fortelle litt mer. Mvh Inger Lise fra vinnes?

  • Hvis regjeringen vil tenke miljø, ikke penger, hvorfor plasserer de en bomring en halv meter foran pendlerparkeringen? Det ender jo med at bensin avgift blir billigere i lengden om man skal holde på sånn. Mamma bruker flere tusen i mnd på div. mnd kort, og er egentlig billigere med bilen. Tenker man miljø, ikke skru opp kollektivprisene 🙂

 2. Lurer litt på hva du mener, da de fleste barn går i barnehage og skole svært nærme der de bor, i hvert fall innenfor samme bomring. Det er derfor som oftest mulig for forelderen å følge barnet til skolen/barnehagen, ikke kjøre og pådra seg disse bomavgiftene. Syntes forøvrig det er spennende at du virker som du brenner for miljøsaken, men heller vil ha billige veier og masse parkering.

  Veldig kul jakke da. Vil ha en sånn sjæl.

  • Jeg synes ikke det er så vannselig å skjønne hva hun mener. Mange har barn som går i barnehage og på skole som ikke er «svært nærme» der de bor. Og det er utrolig mange som bor utenfor byen og jobber i byen, og omvendt. Har absolutt ingen ting i mot kollektivt, men det er ikke vannskelig å skjønne at det tar mye tid hvis du kanskje skal ta kollektvt med 2-3 barn til forskjellige steder, så videre til jobb. Det har ikke de fleste tid og mulighet til. Jeg synes også det er viktig med miljø, men alikevel så bor vi i en storby, og noen ting må bare være som de er. Synes det er helt på trynet at man må betale 70 kr i bompenger for å komme seg fra Asker til Oslo, for eksempel. Kall det gjerne latskap, men å sette seg i bilen på den strekningen, er utrolig mye mer fristende en ta en overfylt buss ned til Oslo S, og skulle betale masse penger for å så sitte på et overfylt NSB tog, som dessuten i 90% av tilfellene er forsinket og har «problemer med linjene». Tro meg, kommer fra en person som har tatt MASSE kollektivt 🙂

 3. Hei, det finnes faktisk barn som går i barnehage og på skole også i Oslo by, og som flere dager sist vinter ikke fikk gå ut pga for stor forurensning. Vi er altså avhengig av at alle tenker alternativt for at dette skal bli bedre. Jeg måtte selv gå noen runder med meg selv, men har selv solgt bilen og synes det går bra! Litt «pisk» hjelper ofte på kreativiteten. (Og ja, jeg jobber 100% med to barn under 4 år. Mye penger spart på ikke å ha bil – mat hjemlevert er en ting som sparer tid)..

Leave a reply