42 Responses to MIN REAKSJON PÅ NRK DEBATTEN

 1. Det handler jo ikke om å være tynn?? Handler om måten du fremmer det på. Hadde ei jente på 80 kg lagt ut bilder der hun poserer som i en pornofilm, hadde ikke det heller vært greit! Grunnen til at Ulrikke «viser» kroppen sin er for å vise hvor latterlig det faktisk ser ut. Hahah vet du prøver å redde dere bloggere litt inn, men dere har faktisk like mye ansvar som resten av medieverden som må følge vær-varsom plakaten.

 2. Ja, men du er ikke tolv år. Du er 21 og det er det de prøver å si. Barn fra 9-14 bliiiiiiiir påvirket og får et dårlig selvbilde av influencere, og det kan de redusere ved å endre litt på det de legger ut og skriver om

 3. Har du hørt om et merke som heter Aiayu? Det er dansk og er for bærekraftig mote og interiør.. Tingene er dyre, men til gjengjeld er det totalt cruelty free både for dyr og mennesker 🙂 Jeg jobber i en klesbutikk, og vi har det merket, du burde sjekke det ut 🙂

 4. Du skulle hvert med på denne debatten. Du sier det helt perfekt!! Man skal få fremme seg selv om man er tykk eller tynn eller sminkefri eller operert. Ytringsfrihet er vi så heldig å ha her i Norge!

 5. NRK burde spilt av denne videoen på slutten av debatten! Haha, makan til bra sagt. Jeg har ærlig talt blitt veldig fed up med bloggen til Kristine nettopp pga. hvordan hun fronter sin egen kropp, me da har jeg enkel og greit valgt å slutte å klikke meg innom 🙂 Peace peace

 6. Takk for at du sa akkurat det jeg tenkte da jeg så denne debatten!
  Syntes alle skal få lov til å legge ut det de mener er fint og gøy og inspirerende eller hva det nå skulle være. Folk velger hva de følger og man kan ikke peke på alle som gjør noe «galt». Er enig med mye fra begge parter men syntes det blir for drøyt å for eksempel si at bloggere som legger ut bilde av kroppen sin kan føre til spiseforstyrrelser.
  Har man et personlig problem kan man oppsøke alt av påvirkning enten det er fra bloggere i Norge eller venninna di.
  Psykiske problemer må jobbes med fra innsiden, og bunner ikke i hva en blogger legger ut, mener jeg.

 7. Din vakre sjel 🙂 Hva i himmelens navn har skjedd med deg? Bare så utrolig godt å se deg slik, det beste innlegget du noen gang har laget 🙂 Debatten er kjempeviktig, ikke minst siden de lar en person med så åpenbar anoreksi få delta. Vi trenger debatten i fremtiden for alle dere unge som må leve opp til «steinharde» krav i dag! Bare så godt å se deg på denne måten, stol på deg selv og fortsett å smile og ikke minst: fortsett å tenke sjæl. Stor klem 🙂

 8. Jeg elsker dette! Helt enig med deg Anniken, verden er nødt å slutte å være så hårsåre. Selvfølgelig burde det være visse retningslinjer, men alt er ikke så svart hvitt som noen vil ha det til.

 9. HVORFOR var ikke du med på den debatten!! Jeg er så enig med deg Anniken, fyfader! Folk må faktisk tenke sjæl som du sier haha! Vi er forskjellige og vil alltid være det. Derfor må vi også få lov til å uttrykke oss forskjellig. Digger deg, du er rå

 10. Jeg har aldri tenkt at du har laget ut noe som helst som har vært «bad», selvsagt blir jeg omtrent sjuk av misunnelse om jeg ser på for mange bilder av deg fordi du er så sinnsykt pen, men akkurat det er MITT problem og da må jeg selv jobbe med egne tanker. Du skal ikke skåne oss fordi du er tynn eller pen og det samme gjelder Kristine Ullebø. Det er jo ikke DER problemet ligger, og jeg synes hele debatten var noe drit fordi de tok med Kristine Ullebø som overhodet ikke er representant for problemet. Kropp kan være fint uansett form og selvsagt legger f.eks. Krissy ut bilder av kroppen sin når hun prøver å bli modell, instagram har jo omtrent blitt modellenes nye portefølje.
  Problemet ligger her, et lite utdrag av sraad sine headinger:
  «Jeg legger meg under kniven: rumpeforstørring»
  «Lik rompe som Kim Kardashian»
  «bilder av rumpa mi før operasjonen»
  «før og etter»
  «alt om rumpa mi»
  «Isabels nye rumpe»

  Det er noe med at man ikke bare kan trekke på skuldrene og si «alle må få gjøre hva de vil» – selvsagt kan alle det, men hvilken egoistisk tankegang er ikke det, å ikke se sitt eget ansvar og ha en omsorg for egne lesere. Du hadde jo en video på VG der du snakket om at du så ditt ansvar og fjernet alt av unaturlige duppeditter som løsnegler etc. fordi du innså du pushet det ut på lesere mens du selv ikke ville hatt råd til det hvis det ikke var sponset, og det ble feil for deg. Mente du det ikke allikevel?

 11. Hahaha! Dette her gjorde dagen min så mye bedre? La alle være som de vil. Man må selv velge om man vil la seg bli påvirket eller ikke. Du har så sykt mange bra kommentarer Anniken. Digger den videoen her fordi jeg føler at vi kommer litt mer personlig inn på deg og tankene dine! Got to love it ? God helg!

 12. vi i norge er dessverre bare grådig opptatt av hva alle andre gjør til enhver tid. bor selv i USA og merket en veldig kulturforskjell på akkurat det punktet da jeg flyttet hit. her er det bare så deilig å gå rundt og ingen vet hvem du er, men enda bedre, ingen bryr seg heller. være seg selv <3
  forresten, så at du og kaja var innom en vintage butikk da du var her nå nylig, husker du hva den heter eller hvor den ligger? god helg til deg!

 13. Du er så jævlig bra Anniken!<3 Du skulle vært med på denne debatten du! 😀 Jeg er så enig med deg, folk må tåle at alle er forskjellig og liker å gjøre forskjellige ting.

 14. Hahah, fantastisk! Synes også mye av det handler om hvordan man selv tenker og hvordan man er oppdratt. Det handler også litt om sunn fornuft opp i det hele også. Er du så lett påvirket, så blir du vel bare nødt til å holde deg unna mediene, influencere kan jo ikke tilrettelegge sitt eget produkt fordi de er redde for at det de gjør og skriver kan påvirke noen rundt dem. Vi må få lov til å være oss selv, og stå for det, og de som vil følge deg for den du er gjør det, og så må jo de eventuelt ta konsekvensene selv hvis de blir så påvirket av det tenker nå jeg..

 15. f a n t a s t i s k! du er rå, takk for at vi har deg, takk for at vi har Ullebø, takk for Ulrikke, takk for Morten, takk for meg. mangfold yes!!

Leave a reply