SAMTIDSKUNSTMUSEET

I går dro jeg og Silje på et museum jeg har hatt lyst til å besøke i lang tid, og med god grunn. Jeg er ikke interessert i å se plastikk figurer, en blodflekk på veggen og sminke liggende på gulvet. Missforstå meg rett, jeg vet noen vil kalle det kunst – men det henger ikke på greip. Jeg vil se bilder, figurer laget av hundrevis av materialer og store skjermer med musikk og rare bevegelser. Og jeg elsket det! Anbefaler alle å ta en tur innom før det stenger 3. September. Det er heller ikke så mange jeg kunne tatt med meg på slikt som ikke hadde begynt å le, eller sagt hva faen halve rundturen. Istede tror jeg at jeg og Silje aldri har vært så stille i hverandres selskap noengang, haha. Vi tittet, sa et par «hm», mens vi traltet videre i vært vårt rom. Det var så mye fint å se på at jeg ble helt oppslukt i hele stedet, skulle gjerne flyttet inn om jeg hadde fått lov. Jeg tror jeg satt i et rom i en halvtime, tittet på 3 forskjellige skjermer som bredte seg utover rommet, mens alt hang sammen. Som å sitte i en situasjon der alt lever rundt deg, det var fint. Rart, men fint. Etter dette dro jeg innom Lush for å kjøpe shampoo og balsam, tenkte å vise dere de også etterhvert! Å, ja det var vel dagen min i går. Sol, sommer og jeg fikk et par minutter i parken der jeg siklet og sovnet med halve fadderuken rundt meg.
Hehe, hva jeg ikke får til.

Kjole: HER / Belte: Ganni / Sko: Hermés

12 Responses to MIN TYPE KUNST

  1. Jeg har lest at du har skrevet at du sliter meg angst. Jeg har generalisert angst lidelse og fikk akkurat høre av en bekjent at «jeg er så stressa». Han vet sikkert ikke at det ikke er så mye jeg får gjort med det. Hadde jeg kunne velge så ville jeg ikke vært det. Men det er på en måte noe jeg bare prøver å holde i sjakk. Men det synes allikevel veldig godt til tider. Har du noen tips mot angst?

  2. Jeg har skikkelig lyst til å stikke innom Samtidskunstmuseet, jeg har bare ikke kommet meg så langt enda – må hive meg rundt! Jeg anbefaler deg også å sjekke ut kunstmuseet Astrup Fearnley! Utrolig fint museum hvor de har to ulike utstillinger, én standardutstilling og én som rullerer ca. hver tredje måned – sååå mye fint å se på! Det er forresten fantastisk herlig å gå på kunstmuseum med venner som deler interessen og klarer å nyte og sette pris på alle inntrykkene!<3

  3. Tror jeg kanskje har anbefalt den en gang før, men gjør det igjen i tilfelle du ikke så det. Jeg har en følelse av at du ville likt boka «White Oleander» av Janet Fitch; den er veldig kunstnerisk skrevet med vakre skildringer og tar opp det å overleve vonde hendelser og ugunstige leveforhold. Det er mulig at den hovedsaklig er siktet mot et liiitt yngre publikum (VGS-alder), men jeg, og flere andre som har anmeldt den, har fått mye ut av den til tross for at jeg først leste den da jeg var tjue. Ser ofte at den blir sitert rundt omkring, så du kan jo google etter sitatene og se om den ser interessant ut 🙂

  4. Hei, lurer på hvor har det blitt av den goodiebag som du har reklamert for. Har skrevet en del i kommentarfeltet men det tydeligvis ikke godkjennes av deg …..er det sånn lureri siden jeg nå oppgitt min email og mer enn det på den undersøkelsen?

Leave a reply