ENGLISH: MY FAVORITE EARRINGS

MY GOLDEN EARRINGS

Jeg får enormt mange spørsmål angående smykkene mine, og etter gårsdagens festligheter kjøpte jeg meg enda to nye par fra Mestergull i Drammen. Jeg vet at alle disse butikkene har forskjellig utvalg, men Mestergull i Drammen har så utrolig mye fint – og akkurat det som er i min stil. Alle øredobbene på bilde over er faktisk fra Mestergull. Noen har jeg fått i gaver, andre har jeg kjøpt selv. Alle er i gull, bortsett fra de i boks – som er gullbelagt sølv. Når det kommer til gull koster dette alltid noe mer, men det overrasker meg alltid hvor fine priser det kan være også. 659,- for et par hoops i gull synes jeg er ok mtp at man bruker de hver eneste dag og blir mer økonomisk enn å kjøpe sitt tredje par med øreringer denne sommeren fordi de har blitt grønne, sorte og har oksidert. Ikke minst tror jeg ikke det er noe bra å få verken på huden eller inn i hullene. Ikke minst kan man også smelte alt dette gullet sammen å gjøre det om til noe annet om man skulle få lyst! ✨

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

// Yesterday, I bought another pair of golden earrings. I know that all these stores have different selections, but Mestergull in Drammen (Norway) has so much good stuff – and exactly my style. All the earrings in the picture above are actually from Mestergull. Someone I have received in gifts, others I bought myself. All are in gold, except those in the box – which is gold plated silver. When it comes to gold, this always costs more, but I think it’s ok when you use them every single day and is more economical than buying your third pair of earrings this summer because they have become green, black and have oxidized. Not least, I do not think it’s good to get it on your skin. And, you can always melt all your gold together and turn it into something else if you want! //

S M A L L – H O O P S

. . .

M E D I U M – H O O P S

. . .

L A R G E – H O O P S

Other earrings I´m wearing: "Dots" is also from Mestergull & the hanging one you can find: HERE

14 Responses to MINE FAVORITT ØRERINGER ✨

  1. I love your earrings all the time! They always look so good! I have seen you wear this top before and I was wondering where you got it from? 🙂

  2. Sinnssykt fine alle sammen! Jeg likte spesielt godt small hoop, yum! Jeg er veldig glad i å bruke øreringer selv og hoops er min desiderte favoritt, bruker det hver eneste dag! 😀 <3

  3. Hei <3 Bruker du samme kamera til å ta bilder og til å vlogge? Kan jeg spørre hvilket det er? Det er så bra!

Leave a reply