Pumpeflaske - Søstrene Grene / Krystall deo - LIFE
Argan oil - Josie Maran / Skinfood Weleda - Bangerhead.no
Caudalie - Bangerhead.no / Tannbørste - Rema 1000
Tea tree oil - The body shop / Tan Organic - Lufthansa (kjøpt på flyet)
Castor oil + coconut oil - Vita

49 Responses to MINE FAVORITT PRODUKTER (VIDEO)

 1. Super video:) du burde sjekke ut «BOTANICS – the power of plants» sine produkter! De har utrolig mye forskjellig, fra anti-ageing, trippel organisk og middaelhavskremer, og alt er plantebasert!

 2. Du bør prøve acorelle deodorant som er fri fra aluminium. Kjøpes på greenspirit.no. Tan organic selvbruning er fantastisk!!

 3. Du kan også kjøpe en organisk mineral foundation på greenspirit.no. Den heter eco minerals og er veldig bra. Bruker den selv

 4. Er selv blitt litt mer opptatt av miljø og natur den siste tiden, så lurer på hva blandingsforholdet på grønnsåpesprayen din er?

 5. Blir helt inspirert av hvor klok og opplyst du er! Jeg er slev opptatt av naturlige produkter som er bra for både meg selv og kloden. Og det med prevensjonen er noe jeg har vurdert å prøve, så gleder meg til å høre mer:)

 6. Hei Anniken.

  Det er utrolig bra at du er miljøbevisst og vil ta vare på miljøet, men noe av det verste du faktisk kan gjøre mot kloden, er å handle nye klær ganske ofte/få det sponsa. Spesielt klær som da IKKE er økologisk laga eller naturlig (f. eks syntetiske klær er noe av det verste…)

  Heia gjenbruk!

 7. Veldig fint innlegg Anniken! Blir så glad når jeg ser det blir mer oppmerksomhet rundt naturlige og økologiske produkter som du blandt annet bidrar sterkt med når du snakker så flott og ærlig til dine lesere, det settes pris på.
  Går sjelden en dag jeg ikke tenker på at minealoljer som finnes i mange hudprodukter på bla Vita, er noe mennesker faktisk blir lurt til å putte på huden sin, for ja minealoljer høres veldig eksklusivt ut, men når det viser seg å være det samme som det vi henter opp fra Nordsjøen til å putte i bilene våre, da merker man at det er sjeldent folk bryr seg om kundene så lenge man for solgt og tjent penger. (Du kan lese mer om minealoljer her) http://www.minmote.no/#!/artikkel/22909415/se-opp-for-disse-stoffene-i-hudprodukter
  En annen ting jeg vil tipse deg om er produkter som faktisk hjelper deg.
  Siden du snakket om vask av hjemmet så er «csoapsnordic» et norsk merke som lager helt fantastiske vaskemidler, til klær, hus og ja alt, helt økologisk og til rimelig pris. Vil virkelig ambefale dette.
  I tillegg ligger det en helt økologisk hudpleie salong på Vinderen ved navn FRI. De har alt mulig, self-tan, sminke, alt av hudpleie og kroppspleie, også behandlinger! Er virkelig å anbefale!
  Bare noen tips fra meg din økovenn

 8. Har du prøvd menskoppen forresten? Der hadde vært veldig interessant hvis du laget en video ang. temperaturmåleren du bruker som prevensjon. Så håper du gjør det!

  Mvh Marte

 9. Her var det mye å tenke på! Jeg følte du sa ting på en måte som gjorde at jeg..tenkte på det, men ikke følte meg presset/er dum fordi jeg gjør noe annet eller på en annen måte. Jeg har tenkt på det veldig lenge, men jeg kjenner jeg absolutt ikke har lyst til å drikke melk lenger. Jeg har aldri klart å holde på med noe over lengre tid før, men jeg har aldri kjent på en ting som dette før heller. TAKK for den siste dråpen 🙂 Vil du si noe om hvordan den temp. måleren fungerer ift. uregelmessig menstruasjon – om den er like effektiv da? Vet du ikke er helsesøster altså..men hvis du vet noe om det bare 🙂
  Likte videoen veldig godt og syns det er gøy at det er kommet så mange innlegg i det siste 😀 Stå på og håper du føler deg bedre 🙂

 10. TAKK for at du snakker om temperaturmåling som prevensjon! Er helt sykt hvor mange som propper kroppene fulle av hormoner uten å tenke over det. Har vurdert LadyComp/Pearly sååå lenge nå og hadde digget en video hvor du snakker om dine erfaringer om den! Absolutt en investering 🙂

 11. Sjekk ut dr.organic sine produkter, fåes på helsekost, de har ekstremt mye forskjellig av shampoo, balsam, deo – you name it! Sykt utvalg!

  Ellers er eco by sonya min holy grail! De har selvbruning til kropp og ansikt, deodorant, body lotion, insektsspray, dusjsåpe – og alt lukter og er fantastisk!

 12. Fult og helt enig med deg i forhold til prevansjon. Har også ganske lik tankegang i forhold til de fleste medisiner. MEN det er viktig å understreke at for noen er det ikke et valg, men en nødvendighet for å kunne ha en normal hverdag. Diagnosen endometriose for eksempel, behandlers med p-piller. Alternativet blir da fort sykemelding, som er veldig uheldig. Ingen medisiner skal misbrukes, men noen ganger klarer ikke kroppen å ordne opp selv, og da må den ha hjelp for å fungere. Samme om det er p-piller eller cellegift. Selvfølgelig gjør det noe med kroppen din, det gjør alt, men noen ganger er alternativet værre.
  Jeg digger deg, men syns det er viktig å huske på at det alltid er flere sider av en sak <3 Alle saker er forskjellige, og det er derfor viktig å følge råd fra leger.

  Fortsett med de fine og gode meningene dine for alltid <3

 13. Jeg må bare si at jeg beundrer ditt syn på miljøet, og alt det du står for. Skulle ønske fler tenkte sånn som deg. Selv prøver jeg og kutte ut kjøtt mer og mer, nettopp fordi jeg ikke trenger det. Jeg har fulgt med på bloggen din noen år nå, og jeg har alltid sett opp til deg og det du står for. Og du ser helt fantastisk flott ut 🙂

  • Kan du ha en video eller innlegg hvor du forteller nøyere hvordan du bruker temperatur til å finne ut om du er gravid?

   • Man bruker ikke temperaturmåling for å vite om man er gravid, men som en måte å ikke bli gravid. Når det er sagt er jeg veldig skeptisk til å anbefale dette, da jeg og flere av mine venninner forsøkte dette for noen år siden, og endte opp med å måtte ta abort. Vi fulgte oppskriften til punkt og prikke, så det skyldtes ikke slurv. Mengden hormoner jeg fikk i meg i forbindelse med aborten, og ikke minst alt ubehaget og skyldfølelsen, var på ingen måte verdt det. Fungerer sikkert for noen, nen ikke for meg og to venninner.

    • Åjoda. Du kan måle temperaturen for å finne ut om du er gravid. Ved eggløsning øker kroppens temperatur med en gjennomsnitt på 0,2 – 0,5 grader. Om denne økningen varer over 10 dager indikerer dette at du KAN være gravid. Når IKM nærmer seg skal kroppstemperaturen senke seg igjen. Om den forblir forhøyet, evt øker ytterligere er det stor sjanse for at man er gravid. Det er også viktig å påpeke at man må kjenne sin normale kroppstemperatur godt for at dette skal fungere. Noen har faktisk en gjennomsnittstemperatur på 36,5 grader uten å vite at det er normalt for en selv. Da vil man kanskje ikke reagere stort hvis temperaturen viser 37 grader ved IKM, selv om dette ER en forhøyet temp for personen som måler. Dette er så individuelt. Nå er det kun en graviditetstest som kan avgjøre dette med størst sikkerhet (evt blodprøve), men det har aldri feilet på meg med tempmålinger når jeg har vært gravid 🙂

 14. Kan du ha en video eller innlegg hvor du forteller nøyere hvordan du bruker temperatur til å finne ut om du er gravid?

 15. Jeg kunne hørt på deg prate i timesvis! Du er så behagelig og høre på, og snakkes alltid om ting jeg relaterer meg til, eller elsker å høre om!
  Elsker alle videoende dine, og har allerde kjøpt alt i videoen, haha!

 16. Vil veldig gjerne at du lager en video der du forteller om temperaturmålingen! Har p-stav men har fått to bivirkninger av den og kunne aller mest tenke meg å ikke gå på noe i det hele tatt. Som må være absolutt det beste for kroppen<3

 17. http://ecnordic.com

  Anbefaler deg å sjekke ut denne produsenten av rengjøringsmidler (for alle områder i huset, mm.). Bærekraftig produkt, pluss at flaskene har et kult design. 🙂 Flere helsekostbutikker selger disse produktene. 🙂

 18. Vil bare tipse deg om enda flere slike naturlige produkter da jeg «brenner» for samme sak selv 😀 Har nettopp begynt å bruke Dr. Bronner castille soap til både meg selv som kroppsvask, vask av hjemmet og vask av klær(!). Er et genialt naturlig produkt, og lukter såå godt (spesielt lavendel). Jeg eksprimenterer fortsatt med oljer til hud, da jeg har ganske fet hud, men har funnet ut at mandelolje funker utrolig bra som fuktighetskrem for kropp! Nypefrøolje om natten gir deg også en fantsastisk glød om morningen <3 Sonett vaskemiddel til hjem og klær er også et fantastisk merke, vi bruker det her på jobben hvor vi dyrker vår egen mat og har egne husdyr. Her har vi enormt stort fokus på homopati og naturmedisin, noe du sikkert ville likt! Er så enig i alt du sier, keep up the good work med å inspirere andre til å ta vare på seg selv, planeten og dyrene våres…

  Klem <3

 19. Husk at å kutte ut plast også er veldig bra for miljøet. Det ser ut som den tannbørsten du bruker er laget av bambus, noe som er mye bedre enn en plasttannbørste, så det var jo ikke bare at det var støtte til trengende barn som bra. Digger at du er mer opptatt av miljø.

 20. Menstruasjon er som du sier helt naturlig, og kommer av en grunn. Dermed er det ikke sagt at kroppen trenger å ha fysisk blødning/mensen.. Trodde også på dette selv før, etter å ha blitt proppet på med p-piller hos helsesøster. Så begynte å studere medisin og lærte noe helt annet. Hør med legen/gynekologen, så er jeg sikker på at du får dette bekreftet! Ellers flott video, mange gode tips. Skal ut og kjøpe med den krystall-deodoranten i morgen!

 21. Jeg er så glad for at du som har så mange unge lesere informerer om ditt synspunkt rundt prevensjonsmidler. Det er tøft av deg! Jeg er enig i mye av det du sier. I disse tider stopper de studier for mannlige prevensjonsmidler. Grunnet bivirkninger vi jenter/kvinner har opplevd i flere tiår. Det er selvfølgelig viktig at man skal ha beskyttet sex, men ikke for enhver pris. http://www.dagbladet.no/kultur/bivirkningene-av-p-piller-bagatelliseres—i-feminismens-navn/67595486

 22. Jeg har lært at grønnsåpe fører til bakterievekst, det blir liksom en hinne på overflatetn. Har vasket med en blanding av vann/eddik/sitronsaft lenge, fungerer kjempebra!

  Hvordan er det med den deoen og merker på klærne? Er så lei gule flekker under arma..

 23. Hei!

  Jeg tror du ville elsket butikken Content i London. En nydelig liten butikk med et utrolig utvalg av skjønnhetsprodukter som alle er 100% naturlige og økologiske. Jeg leste om den i et intervju med Emma Watson som sier hun kjøper nesten alle sine produkter der. Bare et lite tips til neste gang du er i London 🙂 Og tusen takk for at du lagde denne videoen forresten, så den for en stund siden og Skin Food har virkelig forvandlet huden min!

Leave a reply