Reklame: Inneholder sponsede reiser // English: My next destinations 

J A M A I C A

Første stopp går til Jamaica sammen med Nelly.com! Dette er for å shoote deres nye vår kampanje, og jeg gleder meg sånn!! Det blir en ganske lang reise med hele 3-4 fly, og jeg er ikke akkurat tipp topp form om dagen, men det går fint. Vi klarer det. Her skal jeg være i 4 dager, shoote, spise, kjenne litt varme og møte de andre jentene som er med på denne kampanjen! Begynner å bli rimelig kjent med Nelly crewet, og det blir bare hyggeligere og hyggeligere å komme tilbake til de.

// First stop goes to Jamaica with Nelly.com! This is to create their new spring campaign, and I’m looking forward to it! It will be a really long trip with 3-4 flights, and I´m actually sick.. Haha, cheer up! Her I’ll be 4 days, shooting, eat, feel a bit warm and meet the other girls who are on this campaign! Really love the Nelly crew, and it will be so nice to see them again. Last time we did this campaign we was in Cuba! //

 

T R O M S Ø

Jepp! Jeg må bli flinkere til å reise litt rundt i Norge også. Mamma og Pappa ga meg et av mine største ønsker til jul, og det var å få lov til å se nordlyset. Ah, gud. Jeg er så redd for at jeg ikke skal få sett det, men det er hvertfall derfor vi reiser! Vi har meldt oss på en slik jakt som foregår hele natten (kan bli spennende). I tillegg er denne turen kun med meg og pappa, noe som jeg aldri kan huske har skjedd? Veldig fint, og veldig hyggelig! Jeg reiser rett fra Jamaica til Gardemoen og slenger meg på enda et fly etter den lange reisen. Haha, krysser fingrene for at ingenting er forsinket!

// Yep! I have to be better on traveling in Norway as well. Mom and Dad gave me one of my greatest wishes for Christmas, and it was to see the Northern Lights. Ah, God. I’m so afraid I will not see it, but that’s why we travel! We have signed up for such a hunt that takes place all night (can be exciting). In addition, this trip is only with me and my dad, something I can never remember has happened?! I travel straight from Jamaica to Norway and then another flight //

 

N E W   Y O R K

Etter en uke hjemme, reiser jeg til New York! Jeg har kjent på savnet i ganske lang tid, og denne turen bestilte jeg for en god stund siden. Jeg savner Kaja, og ikke minst New York. Den er en liten del av meg på en eller annen rar måte. Som dere sikkert husker skulle jeg jo egentlig dit i fjor høst, men på grunn av angsten kunne jeg bare ikke dra fra Manchester, men heller hjem til Norge. Her skal jeg faktisk være i hele 10 dager, og jeg gleder meg sååååå mye!

// After a week at home, I travel to New York! I have missed this place for a long time, and I booked this trip a while ago. I miss Kaja, and not least New York. It’s a small part of me in some sort of way. As you probably remember, I really was supposed to go there last autumn, but because of the fear I just could not leave Manchester, but rather home to Norway. Here I will actually be for a total of 10 days and I’m so excited soooooo! //

A U S T R A L I A

Sist men ikke minst reiser jeg til Australia sammen med EF og Andrea! Vi var her for to år siden, i Sydney! Både jeg og Andrea forelsket oss så mye i denne plassen at vi har bestemt oss for å reise igjen. Hun har mye fritid, jeg har mye fritid haha. Jeg er stor fan av å reise med EF språkkurs, og dette blir faktisk min femte reise med dem. Jeg reiste nemlig med EF lenge før jeg begynte å samarbeide med de, både til Malta og Italia. De er verdens største private utdanningsogranisasjon, og man kan faktisk velge mellom 50 forskjellige destinasjoner og 7 forskjellige språk! De har skolestart hver eneste mandag året rundt, og du kan være der minst to uker eller så lenge du vil. EF språkkurs er for studenter på 16 år og oppover, og om man reiser i mer enn 3 mnd får man støtte av lånekassen til å dra! Sydney tok meg med storm den lille tiden jeg var der, og jeg falt helt pladask i de fine menneskene, den vakre naturen og hjerte for dyr. Her går de vilt rundt i gatene, og menn i dress setter seg for å ta et pizzastykke i parken før de går tilbake. Alt er så classy og elegant, men super avslappet. Ja, du leste riktig. Det er faktisk den beste måten jeg kan forklare det på, det er virkelig som en liten drøm og fortsatt et av mine favoritt sted på denne jorda.  Sydney er også en av EF språkkurs sine mest populære destinasjoner. Andre populære destinasjoner er Hawaii, New York, Barcelona, Tokyo, Paris, London, Seoul, Sør Afrika og Costa Rica.

Lyst på et friår, eller bare en språkkurs?

Ved bruk av DENNE linken kan dere få tilsendt en gratis brosjyre for å lære mer om hva EF har å tilby, og der kan dere også få et skreddersydd pristilbud slik at dere finner ut hva deres drømmereise koster. Du kan også enkelt komme i kontakt med studieveiledere som gledelig svarer deg på spørsmål du måtte lure på 🙂 Ellers hvis du bestiller ditt språkkurs i utlandet før 15.02.18 så får du opp til 10.000 kr rabatt med koden «anniken».

15 Responses to MINE REISER FREMOVER!

 1. Ser du skal til Tromsø! Anbefale å ta turen til Lyngen, som bare ligg 1,5 time unna Tromsø. Her kan du få sett nordlyset danse rundt Lyngsalpan, er så ydylisk her så det anbefales virkelig! ❤️

 2. Åh! Jeg bor utenfor Tromsø og i de områdene disse nordlysturene pleier å foregå. Så gøy! Krysser fingrene for at du får det du kommer hit for!

 3. åh så gøy at du kommer til tromsø! men må dessverre si at du er litt uheldig med timingen:( vi har hatt fire uker med iskaldt, men nydelig klart vær. sola som kom nylig tilbake og har gjort himmelen nydelig. nå har været dessverre snudd til 1-2 grader og regn og isete føre. ser ut som det kan bli litt finere til helgen heldigvis da, håper du ser nordlyset!!!

 4. Ser du skal til Tromsø, anbefaler å ta turen til Lyngen som bare ligger 1,5 time unna Tromsø! Her kan du se nordlyset danse over Lyngsalpene, veldig idyllisk?

 5. åååh, du kommer til å elske Tromsø Anniken! Jeg flyttet hit for 7 måneder siden og er totalt forelsket i denne byen! Og i nordlyset forsåvidt. Du kommer til å smelte hvis himmelen viser seg fram fra sin fineste siden når du er her!

 6. Hei! Så på bloggerne for en stund siden der du og Anders var med og jeg følte jeg kunne kjenne meg veldig igjen i forholdet deres! Jeg var sammen med en i 2 år, ble nettopp slutt, noe som er utrolig tungt, men samtidig så vet jeg det er riktig! Jeg følte meg hele tiden skuffet og han var utrolig umoden på mange områder og fulgte ikke opp forholdet så bra på slutten. Selv om jeg ikke kjenner deg, så syntes jeg det er fint å se at noen andre også opplever det samme som meg, selv om jeg skulle ønske vi var foruten. Men det er en erfaring rikere og jeg tror man kommer sterkere ut av det. Men jeg lurer på hva du gjør for å komme deg videre og dempe sorgen? jeg er veldig i tvil om jeg vil fortsette å ha noe kontakt for at overgangen ikke skal bli så stor! hva har funket for deg?

  mvh. ei jente på samme alder og i litt lik situasjon som deg 🙂 id

 7. Hvordan skal du reise I Australia? Sydney er bra men mange andre plasser jeg ville anbefalt! Byron, sunshine coast, Noosa. Moreton island (!!!!, Google det) Byron har sykt mange bra merker. Spell design, Arnhem, rue.. sykt Nye bra utvalg av mat. Brisbane er bare en liten version av Sydney. Ikke spennende! Melbourne er ganske bra, men spørs Litt hva du vil se.. vil du se beach life Eller storby. Good coast er kjempe fint (ikke surfers men Burleigh heads, coolangatta)

 8. Anbefaler faktisk heller å leie bil selv for å se nordlyset i Tromsø. Man kan fint se det inne i sentrum på de klare dagene, men det er aller best og om mulig vakrere litt utenfor Tromsø hvor lysene fra byen ikke ødelegger for skarpheten av nordlyset. De guidede turene er så overpriset, og alt de gjør er faktisk å kjøre deg ut av byen, noe man fint kunne klart på egenhånd. Da kan man heller leie bil under hele oppholdet og ta så mange turer man måtte ønske til samme pris som en av disse guidede turene. Bare et tips! Hvis det allerede er bestilt håper jeg dere er heldige med været og får sett nordlyset uansett 🙂

 9. Hei <3
  Jeg er en jente på 22 år, og er oppvokst i Tromsø. Hvis dere ikke får sett nordlyset den dagen dere har booket, og det er klart noen andre dager, kan jeg gjerne være behjelpelig med nordlys-jakt ? Har egen bil, er lokalkjent, og vet hvor de fineste plassene er 🙂 Kan også komme med tips for resturanter og andre ting å gjøre i Tromsø. Har også egen hest, hvis du har lyst på ridetur i nordlyset (hvis det viser seg fram), eller bare en ridetur generelt. Ønsker dere en kjempefin tur til fine Tromsø <3

 10. Hvor i Australia skal du? Anbefaler å reise litt rundt i stedet for å bare være i Sydney fordi Oz har så mye mer å by på <3

Leave a reply