• MY FAVORITE WINE •

MANDAG! I dag sto jeg opp grytidlig for å ta meg en PT time (ja jeg vet, sinnsykt) før jeg dro ned på kontoret til Bonnier! Jeg og Cornelia skal nemlig spille inn vår første podcast i dag, samtidig som jeg har levering på hele kjøkkenet mitt.. Regner meg at det ender opp med meg i taxi frem og tilbake midt i podden. Har uflaks plantet godt inn i genet tror jeg.. Anyway i dag ville jeg tipse dere om min favoritt vin «Y´a bon the canon» som er en naturvin fra området Jura i Frankriket (om jeg ikke driter meg helt ut nå), så er et av de relativt nye stedene å dyrke viner, samt litt annerledes druer enn de velkjente. Jeg har vært på så mange vinkurs dette året at jeg faktisk har begynt å interessere meg for dette. Selvom jeg er helt løk på hvitviner, begynner jeg å få med meg noe informasjon her og der på rødt. Naturvin vil si at den er presset og tappet. Den inneholder ikke konserveringsmidler, sulfater etc noe som gjør den naturlig og ikke minst mener jeg, at man ikke får hodepine av dette. Det er en ganske sær og fruktig vin som har litt kullsyre i seg, om ikke føles det slik. Naturvin kommer også i oransje om noen har smakt det! Helt nyyyd.

Vinen får dere kjøpt: HER

4 Responses to MONDAY TIP WITH ANNIKEN

  1. Da kommer du til å ELSKE Georgisk-vin! Helt nydelig, og de gjør det på gamlemåten. Det er den beste vinen jeg noen sinne har smakt, dessverre så finnes den ikke i Norge (de har noe georgisk på polet, men ikke den beste), men anbefaler deg å lete etter vin fra Georgia på din neste reise ut i verden❤️

  2. Takk for tips! Du burde prøve Le Natural som smaker tilnærmet likt den du anbefalte bare litt rimeligere 🙂 Ellers vil jeg virkelig anbefale deg å teste ut ulike varianter av Pet Nat hvis du ikke allerede har gjort det. Vil anbefale Biokult Pet Nat 2017 og Coup de Boule Pet Nat 2016 ( Denne er helt amaaaazing på en varm sommerdag)

Leave a reply