DEN FINESTE FARGEN PÅ LEPPENE I SOMMER:

Åh, Dajana har nå sminket meg hele to ganger uten at jeg helt har fått med meg hva hun brukte på leppene mine! Så etter Universal Music sin fest fikk jeg en av hun. Dette er den nye Mac leppestiften i peach – stock, og den er bare så utrolig fin. En vakker nude med noe hint av orange toner. Fra før av elsker jeg creme d nude, og cerish! Disse to brukte jeg HELE tiden før, men nå i sommer har denne blitt redningen. DU MÅ prøve den!

...

12 Responses to MONDAY TIP WITH ANNIKEN

 1. Kan du pliiis komme med tips til hva en har på seg på palmesus?? I år er jeg helt lost og meldt 15 grader, og hvilken sko har man i stranden der skoene er fult med sand…

  Ps! Døds bra pod ????‍♀️

  • æææ, godt spørsmål!! når det gjelder sko ville jeg tatt på meg sneakers! når det gjelder klær…. jeg skal ha bukse og overdel!! <3 og takk!!

 2. Hei!
  kan du lage noe tips i forhold til dette som handler om å drite seg ut. hvordan komme seg videre etter å ha gjort noe man skammer seg over, hvordan generelt ikke gi opp på livet når det føltes ut som hele identiteten din har blitt ødelagt. Jeg spør spesielt nå, fordi jeg er litt lost etter en fest jeg var på i helgen der jeg drakk alt for mye, gjorde masse dumt og dagen-derpå fylleangsten vil ikke forsvinne uansett hvor hardt jeg prøver. har egentlig ikke gjort noe helt katastrofalt men føler jeg har gitt feil inntrykk til folk. men skjønner at jeg egentlig ikke skal plage deg med dette, du skal ikke være andres psykolog. Spør bare fordi jeg er litt lost, det er vanskelig å snakke om ting jeg skammer seg om til vennene mine, vil egentlig bare fordøye det alene. tenkte bare du kunne gi noe tips fra dine egne erfaringer, hadde satt veldig pris på det.
  -hilsen meg, 21 år, men uten kontroll på livet.

  • Hei søte fine du.. dette skal vi snakke om O podcast asap!! Håper du finner noen råd der <3 vil virkelig svare på dette

 3. varierer nok veldig. jeg kjøpte den, og er mye mørkere enn deg i huden. så ut som en zombie, som at jeg hadde hatt fundation på leppene liksom.
  teit at du blokkerer kritikk og ikke er særlig god skriver om hverdagen lenger

 4. Jeg har problemer med podden deres. Den stopper hele tiden opp, har hørt på flere podder i dag og de har ikke vært slik, kun deres og første episode var også sånn. Tenkte bare å si fra slik at dere vet det 🙂

 5. Duuu… Nå «må» du begynne å blogge mer! Vi vil se leiligheten din! Oppussingen!!! Kan ikke gå en uke mellom hvert innlegg….. Du er savnet frøken gull <3

 6. Ja!! Savner oppdateringer fra deg, ta oss gjerne med på flytting og oppussing, gøy å se selvom alt er litt kaos❤️

Leave a reply