THE 100% SILK PILLOW

Tenkte jeg nå skulle starte med en helt ny greie «Monday tip with Anniken«, dvs at jeg hver eneste mandag skal poste et lite tips til dere, og det klør i fingrene! Satt å tenkte på dette i går, og jeg har jo utrolig mye rart jeg kommer over på veien. Så denne mandagen er det den nye silke puten jeg kjøpte på Gimle parfymeri. Prisen er noe stiv, men jeg har sett at dette lett kan kjøpes på ebay! Silkepute var det flinke Dajana som tipset meg om da hun sminket meg forleden. Hun har rett og slett fantastisk hud, og jeg tror mye ligger i søvn. Om morningene pleier jeg alltid å bruke en toner for å ta av smuss over natten, men etter jeg begynte med dette putetrekket har det blitt mye mindre. Ansiktet ligger ikke lenger å gnisser i hardt lin eller bomull, og smuss legger seg heller ikke på huden!
Jeg synes det er helt amazing, So there u go ?

. . .

// So I wanted to start with a whole new thing, «Monday tip with Anniken». Every Monday I will post a tip! On my travels and people I meet I get a lot of good tips such as books, makeup, wine, etc. So this Monday I wanted to tell u about this pillowcase. The price is somewhat stiff, but I’ve seen that this can easily be bought on ebay! In the morning, I always use a toner to remove dirt overnight, but after i started with this pillow case it has become a lot less. The face is no longer rubbed in hard linen or cotton. I think it’s absolutely amazing, so there you go //

6 Responses to MONDAY TIP WITH ANNIKEN

  1. anbefaler å sjekke ut mellymoon.no ang silketrekk dyne+pute! er super fornøyd med alt derfra! 100% silke og ofte gode tilbud selv med stiv pris.. Har også kjøpt en silkelakenpose som jeg har med når jeg reiser om jeg er usikker på hotellrommetsstandard, hah! dagens lille anbefaling – klem

Leave a reply