Omg, look at this!? Fant denne nettsiden via Instagram og forelsket meg helt i lysene. Jeg måtte bare ha de, men nå har jeg smånølt meg frem og tilbake om jeg egentlig synes de er litt dyre haha. Den lille havfruen er faktisk en øl åpner og de tomme hodeskallene hadde vært så kule til pynt rundt omkring. Enten med pasta eller linser, eller bare et par blomster. Hmm, kanskje jeg skal kjøpe litt herifra likevel.. Føler jo at det er noe unødvendig med 3 lys som brenner bort, men de hadde vært så kule til pynt eller halvbrent uansett!

Du finner alt sammen: HER

8 Responses to MY MONDAY WISH..

  1. Jeg har bare brukt tomme spritflasker (de selger sånne dødningshode-sprit på polet) og pyntet med (tatt lyslenker oppi og sprayet noen i f. eks. gull). De finnes i forskjellige størrelser også. 🙂

  2. stilig!!! forresten har du lyst å komme med et innlegg elns om noen bøker du anbefaler som du har lest i det siste? Jeg er helt insane på din smak på bøker og har lest alle bøkene som du anbefalte i den youtoube videoen om bøker du har lest og anbefalt for oss!

  3. Thanks so much for featuring our homeware!! We adore your blog, you have such amazing style. Readers, take 15% off your order with code ‘ANNIJOR’ … valid til 31st July <3 • Big Love, Jade at Little Lies •

Leave a reply