Genser sko og kjole: Zara / Bukser: Filippa K

PÅSKEMANDAG PÅ GULVET

Nope! Fortsatt ikke sovet så alvorlig godt på madrassen på gulvet, men det går. Har ikke akkurat det største valget uansett. I dag våknet jeg opp til Anders med blod over halve kroppen. Neseblod. Altså, jeg er helt potet i slike situasjoner. Jeg får så mangel på empati mens jeg kun står å ler, eller dytter hele Snapchat i ansiktet hans. Morsomt for meg, ikke like gøy for han. Om noen lurer på om det går bra med han så ja, han sitter her misfornøyd med en halv dorull stappet oppi nesekroken. Tror det egentlig blir en rolig da, vi skal handle inn til uken og titte litt rundt i nabolaget. Jeg vet jo fortsatt sånn halvveis ikke hvor jeg bor, så greit å utforske litt. HAHA, jeg hater når jeg har så lite på hjertet sånn at jeg begynner å skrive meningsløst babel. Vel, la oss bare si God påske! Haha jeg må ta meg noe hodepine tabletter, det dunker!!

13 Responses to NESEBLOD OG NYE SKO

  1. God Påske ❤️ Lurte på om du kunne ha gjort en makeup tutorial eller vist hva slags sminke produkter du bruker. Elsker skoene!

Leave a reply