· LET´S TALK ABOUT MY NEW FAVORITES ·

Det er ingen tvil om at jeg alltid har vært opptatt av sminke. Ikke minst å ta vare på huden min med gode produkter. Jeg er mye på reise, og på veien har jeg plukket opp noen nye favoritter. Ikke minst en helt ny foundation! OMG, det skjer ikke så ofte. Samtidig som jeg også har funnet noe nytt til bryna og noen fantastiske sminkekoster jeg brukte før. Jeg har noe med det å ta med meg sminkekoster i jakkelommen når jeg drar ut for å slippe veske… Noe som ikke er så lurt. Jeg vet ikke hvor mange «tannbørste» koster jeg har mistet opp igjennom årene. Så skal jeg også fortelle om mine to favoritt leppestifter som jeg også har blogget om sikkert 100 ganger før! Her er hvertfall mine nye favoritter.
.   .   .   .

Lipliner fra Mac i fargen: Stripdown
Leppestift: Cherish og cremé d nude
Foundation fra Amarmani Maestro i fargen 5,25
Eye and brow fra Armani i fargen 06 Copal
Sminkekoster i 1,2 og 3: HER

Det er veldig mange som har blogget om Armani sin foundation, men denne er altså ikke den «alle» blogger om. Derimot er det en som er lettere, men like dekkende. For mer fet og blank hud – uten å bli tørr. Bryn kremen er super myk og man kan også bruke den som øyenskygge! Anbefaler da til de som har litt blåe øyne, gråtoner og brune øyne er ikke så fint. Den har også litt glitter i seg, men frykt ikke! Hehe, dette synes ikke på brynene. Helt fantastisk liten sak! Forsåvidt alle disse produktene er å anbefales på det varmeste! Bøkene finner dere HER

I morgen er jeg å se på Sandvika 18:00 hos Glitter! Håper dere kommer en tur!

10 Responses to NEW MAKEUP FAVS

  1. Hvilken modell er rayban-solbrillene dine? De runde du har brukt nå i det siste 🙂 Og er de i svart og gull? Hadde blitt sååå glad for svar!! Skal bestille på nett og vil ha akkurat de du har, du er så fin med de <3 <3

  2. Hvilken modell er rayban-solbrillene dine? De runde du har brukt nå i det siste 🙂 Og er de i svart og gull? Hadde blitt sååå glad for svar!! Skal bestille på nett og vil ha akkurat de du har, du er så fin med de <3 <3

  3. Hvilken modell er rayban-solbrillene dine? De runde du har brukt nå i det siste 🙂 Og er de i svart og gull? Hadde blitt sååå glad for svar!! Skal bestille på nett og vil ha akkurat de du har, du er så fin med de <3 <3

Leave a reply