🙈 MY PERFECT TRAVEL BUDDY 🙈

Jeg klarer ikke la være å skryte av lesebrettet  Letto fra Adlibris. Det er så enkelt å ha med seg overalt, både i dagslys og kveldslys. Jeg har aldri vist dere hvor enkelt det er med den justerbare skjermen, og lyset kan tilpasses slik du ønsker. På disse bildene har jeg på full styrke, og det er lett å lese selv når det er mørkere ute. Man kan ha favorittbøkene lett tilgjengelig og det tynne brettet passer fint i vesken. Nå har også Adlibris sommersalg, og du kan få bøker fra 59,- kroner! Det er også tilbud på lesebrettet Letto frontlight 2 til kun 1095 kroner! Dette er også en så veldig fin gave til noen du er glad i, og ikke minst en som er glad i å lese!

Tilbudet finner du: HER 🌼

VISSTE DU AT:

1. Refleksjonsfri og papirlignende skjerm som gjør leseopplevelsen behagelig før øyene
2. Les både i sollys, utomhus og i mørket
3. Kjøp nye e-bøler direkte fra butikken i leserbrettet
4. Batteritid som holder ca en måned!
5. rommer ca 8000 e-bøker

(annonselenke) Kjolen min finner dere: HER

11 Responses to NOE JEG ALDRI GLEMMER

  1. Jeg må bare spørre, hvor er det korteste smykket ditt fra? 🙂 Har lett etter et sånt såå lenge, og syntes det du har er så fint 🙂 Klem!

  2. Hej! Älskar din blogg och Instagram, så inspirerande. Jag undrar vad du har för objektiv till din Leica kamera och om du tycker den var värd pengarna? Tar den alltid bra bilder? Funderar på köpa en då den verkar så smidig. Kram <3

Leave a reply