ANNONSE

HUSK RABATTKODE NEDERST:

Annonselenker
Sparkling skirt: HERE / Black dress: HERE
Sparkling top: HERE / Black velvet pants: HERE
Small scarf: HERE / T-shirt: HERE
Jeans: HERE / Red velvet pants: HERE
Pink t-shirt: HERE / Sports bra: HERE
Nike sweater: HERE / Nike sports belt: HERE
Nike shoes: HERE / Stretchy boots: HERE
Velvet dress: HERE / Blue shoes: HERE
Black pumps: HERE / Baby blue bra: HERE
Doll face: sold out / Eyeshadow palette: HERE
Slice mask: HERE / Isadora nail paint: HERE
«ANNIKEN20» gir deg 20% på alle NLY brands frem til Onsdag denne uken! 

60 Responses to NY PAKKE FRA NELLY! (VIDEO)

 1. Hei, du er utrolig pen og er alltid så fin på håret, uans. om det en en chill eller pyntet look✨ Vet du av og til ikke bruker mye tid på det, men kunne du gjort en hår video, der du viser forskjellige stiler du pleier å bruke til hverdags annledninger og pynte annledninger, helst før jul?? Hadde satt så pris på det!

 2. Trooor du har lagt ut, kanskje på insta, en julekalender som du har fått sponset! Lurte bare på hvor den var fra (hadde egt ikke noe med dette innlegget å gjøre hehe)

 3. Hei! Hvilken str hadde du slengbuksa di i? Er redd den blir litt lang i beina ettersom jeg kun er 1.65… Leste også en kommentar på nelly der det sto at den var posete i livet.. Er den det? Den er nemlig bare så innmari fin! <3

 4. Hei!
  Jeg vile bare si at koden din ikke funker på NLY One. Det er vel innenfor Nly brands er det ikke? Den funket i går, men ikke i dag hahah
  Digger stilen din btw!

 5. Hei Anniken!
  Jeg har noen tips til deg dersom du vil opp i vekt. Først må så man se på hva som faktisk fører til en vektøkning. Kalorier inn må være større enn kalorier ut. Du må spise mer mat enn du forbrenner. Dette er en enkel ting å huske og jeg er sikker på at du vet dette. Derimot, det som er ofte vanskelig for gutter og jenter, er å få inn mer kalorier inn enn det går ut. Jeg er helt enig med deg, at å spise peanøtter med 500 kalorier pr 100 gram blir veldig kjedelig i lengden. Det er sunt fett i det, men det er ikke noe gunstig uansett. Jeg har følgende råd til deg:

  Dersom du liker melk:
  Kjøp deg melk på butikken og bland dette med proteinpulver. Hvis du tar 30 gram proteinpulver og blander det med 4 dl melk så får du i deg mye god næring. Jenter som spiser lite mat må passe på at næringen de får i seg tilfører det kroppen trenger. Denne shaken vil inneholde ca 350 kalorier, og dersom du klarer å drikke denne hver dag i tillegg til den maten du vanligvis spiser, så vil du få i deg omtrent 4000 kalorier mer hver uke som vil føre til at du kan legge på deg ca 1 kilo på 3 uker uten anstrengelse.

  Karbohydrater:
  Det handler om å få i deg mer næringsrik mat på mindre matmengde. Det er snakk om energitettheten i mat med riktige næringsstoffer. Denne maten fyller magesekken opp raskere, men fordøyes også fortere slik at man kan spise oftere. Karbohydrater hjelper på humøret og gir deg energi i hverdagen for glykogenlagrene i kroppen fylles opp.

  Fett:
  Fett er en viktig energikilde for hovedsakelig hormonproduksjon. Du trenger riktig type fett for å få kroppen til å fungere på riktig måte. Dersom du har vondt i hodet, kan det hende at du har fått i deg for lite sunt fett.

  Proteiner:
  Dersom ikke trener burde du få i deg minst 1 gram protein pr kilo kroppsvekt. Dette for å sørge for at indre muskelaturen fungerer på riktig måte. Indre organer som hjerte osv. Hvis du skal starte med styrketrening, så er det mange som får et merkbart bedre resultat dersom de får i seg 1.2 gram proteiner pr dag. Raske karbohydrater og proteiner etter trening hjelper kroppen med å fylle glykogenlagrene slik at man kan trene oftere i uken. Dersom du trener 1 til 2 ganger i uken er ikke dette nødvendig.
  Gode proteinkilder er: Laks, kylling, kalkun, kjøttdeig og egg. Cottage cheese er også en god proteinkilde, og det kan du blande sammen med litt syltetøy.

  Til de som ikke klarer å gå opp i vekt, men vil veldig gjerne opp i vekt så anbefaler jeg å drikke en proteinshake før frokost og middag. Hvis du ikke klarer å spise frokost, ville jeg tatt en proteinshake til frokost.

  Det er et slags proteinhysteri i Norge og verden, men en ting er sikkert. Du må minst få i deg 1 gram pr kilo kroppsvekt. Dersom du ikke får til dette, så burde du bruke proteinsupplement.

Leave a reply