42 Responses to NY SMINKEVIDEO!

 1. Kul video:)

  Kan du lage en video/innlegg om søvnparalyse? Vet om mange som sliter med dette, men jeg klarer ikke helt å sette fingern på hva det egt er. Jeg synes bare det er så fascinerende. Hadde vært interessant å høre om dine opplevelser med søvnparalyse!

 2. Anbefaler ikke å bruke krem i ansiktet som ikke er beregnet for det. Anbefaler Emergin c hyper vitalizer ansiktskrem som gir masse fukt. Sjekk ut Emergin c beste hudpleiemerke. Som fuktspray kan jeg også anbefale Tatcha dewy mist

 3. I tillegg er lypsyl leppepomade ikke bra. Den inneholder mineralolje som tørker ut leppene i stedet for å gi fukt. Det er derfor mange blir så avhengig av den. Anbefaler Aveda Lip saver eller EOS eller terre doc shea butter

  • Hørt om det, men jeg blør så forbanna mye at jeg vet ikke om jeg hadde blødd igjennom hele shiten haha! 🙂

   • Nei, prøv det! Har nettopp byttet til det selv, og den har 3 ganger så stor «kapasitet» som den grønne tampongen 🙂 Er helt lik som deg, blør som en gal. Men har gått fra og bytte tampong annenhver time, til å faktisk kunne gå ut døren uten ny tampong med bestemorstruse og nattbind, haha. Og forresten, jeg skjønner godt hva du mener med at det «bobler» når man har OB 😉

   • Prøv mensenkopp! Har nettopp byttet til det selv, og den har 3 ganger så stor «kapasitet» som den grønne tampongen 🙂 Er helt lik som deg, blør som en gal. Men har gått fra og bytte tampong annenhver time, til å faktisk kunne gå ut døren uten ny tampong med bestemorstruse og nattbind, haha. Og forresten, jeg skjønner godt hva du mener med at det «bobler» når man har OB 😉

 4. Elsker din naturlige look! Har du prøvd noen av de andre produktene til the body shop i tea three serien? Takk for at du er så flink til å svare på kommentarer, er ikke alle bloggere som er like flinke til det 🙂

  • Jaa, faktisk! Har prøvd skrubben, men likte den ikke noe særlig. De andre produktene er jo ikke ren tea tree oil og synes selve oljen fungerer 10000 ganger bedre enn produktene som inneholder tea tree! <3 takk!

 5. Ja takk til video ang. hvordan, og hvilke produkter du bruker til å farge øyenbrynene!! Det er en kode jeg aldri har knekt….

 6. Hei!
  Er det så lurt å bruke den kremen til ansiktet hver dag når det ikke er tilpasset til det? :-/ Over hvor lang tid har du brukt den? 🙂
  Klem! <3

 7. Hei Anniken! Det er ikke sikker du kommer til å lese denne kommentaren, men jeg ville bare si at jeg liker bloggen din og deg skikkelig godt! Jeg har fulgt deg på instagram en stund, men jeg synes at det siste halvåret har du fått en skikkelig edgy, men avslappet og fin stil! Du ser liksom naturlig, men også pyntet ut. Jeg kan kjenne meg igjen i mange av tingene du skriver om og liker at du er såpass ærlig rundt ting som du går igjennom.. Håper du får en fin kveld! 🙂

Leave a reply