Produkter brukt i videoen:

Eyes go to spa - HER (adlink) // Lips go to spa - HER (adlink)
Weleda skin food - HER // Caudalie mattifying creme - HER
CC creme fra Erborian - HER // YSL all hours concealer - HER
Crystal puff sponge: HER (adlink) // Laura mercier candleglow - HER 
Smashbox sunpowder - HER // Bobbi Brown shimmer brick - HER 
Bobbi brown eyebrows - HER // Lancome Grandiose - HER
Caudalie beauty elexir - HER // Make up store lipstick - HER (adlink)

26 Responses to NY SMINKEVIDEO!

 1. Så fin sminke! Vil teste ut alle produktene 🙂
  Et tips som jeg har blitt veldig obs på det siste året er å ikke dra seg i huden når man påfører produkter. Spesielt rundt øynene, for daa får man rynker da! Det er vanskelig å starte å tenke på det til en hver tid, men etterhvert blir man vandt med det og da kan man spare huden sin for mye 😀 Eller hvertfall dra huden motsatt retning enn hvor rynkene kommer, så feks ikke nedover!
  Håper du kan gjøre enda mer innlegg med produkter til hud og hår og tips om naturlige måter å gjøre skjønnhet på 🙂

 2. Hei! Kjempefin video 🙂 Bare lurer på om maskaraen er lett å få bort? Har prøvd utallige maskaraer, men alle er så vanskelige å få vekk. Så mister så mange øyevipper… Evt har du en god rens å anbefale, som tar bort sminke skånsomt?

 3. Hei!

  Har ikke noe med sminkevideoen å gjøre, men hvem tatoverte «absence» tatoveringen din? Synes bokstavene er veldig fine og tynne streker, kunne tenkt meg å ta en tatovering hos samme tatovør:)

 4. Hei, begynte med skinfood kremen etter å ha sett en av de andre videoene dine. Jeg brukte den over lenger tid og var veldig fornøyd, men merket ingen forskjell på huden. Til slutt dro jeg til hudspesialist, grunnet tørr hund; Ble da fortalte at mange organiske produkter, inkludert denne, inneholder citrus, noe som har motsigende effekt på huden fordi den tørker ut huden. Bare et lite tips, sjekk alltid innholdet i produktene, alkohol og citrus er no go.

 5. Har du hørt «Any other name» av Thomas Newman? Tenkte kanskje du ville likt den om du liker melankolske pianosanger – den er i hvert fall en av mine favoritter 🙂

 6. Den CC kremen må jeg bare kjøpe. Elsker denne videoen. Det er så bra med en blogger som er så naturlig og fin.
  Du er virkelig min favoritt blogger. <3

 7. Må bare si at selv om du har noen urenheter, som plager deg. Så er du nydelig!! Så deg for noen dager siden, uten sminke. OG DU ER NYDELIG!!! syns bare du jo eldre du har blitt jo mer naturlig og fantastisk utseende har du fått!
  Hva gjør vell noen blå ringer, og et par stress kviser i panna?
  Det er du som lever, og det du går gjennom. Kroppen din viser seg litt på utsiden, og hva er vell penere. Hva er vell mer ekte enn det?
  Hva er vell mer realistisk, enn ei jente med flakkende blikk ut vinduet på t-banen. Men med verdens peneste flakkende blikk!!
  Jeg prøver å si.. At.. Du kler den du er, mer enn noen andre kler seg selv!
  Stå på!
  Digger det du gjør 🙂

  KLEM

 8. Hei! Kjempe fin video, du er så pen!! Kanskje du kunne hatt en video hvor vi kan stille deg spørsmål og at du svarer i videoen? Syns det er så gøy å se på !!
  klem

 9. Fin video, A! Hva heter leppestiften? Linken under fungerer ikke.

  Kan du lage video om dine favoritter? Alt fra musikk – bøker – destinasjoner – reiser- kunst – matopplevelser osv?

  Ha en fin dag<3

 10. Kunne du hatt en video der du bytter mellom spørsmålsrunde og tanker ogsånn? Så kan vi stille litt mer dype spørsmål, men samtidlig vanlige spørsmål vi lurer på? ❤ elsker videoene dine og liker skikkelig godt når du snakker om den vanskelige tiden din og hvordan du har det nå. ❤ ha en fin dag!

  • Mine også, haha men plukker de bare pent av når de råtner!! Men vet de skal gjødsles en gang hver andre måned (TROR) jeg <3

 11. Kjøpte eborian men i bb krem da jeg ikke ønsket så mye dekke. Prøvde først på hånden, da passet ingen av fargene men når jeg prøvde i ansiktet satt den m en gang:) den lukter nydelig, gir god fukt og litt glød. Tips er å kjøpe glødkrem i samme serie og tappe litt utenpå.

 12. Sykt fin sminke! Prøvde den CC erborian kremen, men måtte kjøpe den andre fargen enn den du har i videoen. Hadde ikke så lyst til det da jeg sto der i butikken da du sa den var så lys, og jeg er ikke sååå blek. Men vet du, den er helt amazing. Den er nemlig ikke så lys, den tilpasser seg hudtonen min og jeg får en sånn glød. Takk for tips!

 13. Jeg prøvde også den CC kremen. Men i den lyseste fargen. Passet meg kjempe bra.. Dekket fint rødheten i huden min som kommer og går på grunn av rosacea! . Jeg bruker aldri noe på huden ellers så for meg dekker den mer enn godt nok til fest også:) takk for tips ! ?

 14. Hei! <3 Vet jeg kommenterer litt sent, men såg først videoen nå. Tenkte siden du liker så godt merket Caudalie vil jeg anbefale deres Lip Conditioner som er heelt fantastisk! Er virkelig den beste jeg har prøvd, og måtte kjøpe flere i backup i tilfelle jeg mistet noen av dem.
  Stor klem <3

Leave a reply