English: New jewelry & broken hearts

</3

God morgen søte! Noen som er like glad for litt solskinn som jeg er i dag? Jeg kvikner til, blomstrer og går rundt å jager lyset i leiligheten. Lys er det vakreste jeg vet om, og jeg lurer på hva naboene tror når jeg ligger halvnaken på gulvet og prøver å få regnbuen til å treffe meg i ansiktet. Haha, jeg er et barn, sånn innimellom. Jeg tar fortsatt på meg klærne på vrange, og synes det fortsatt er vanskelig å spise en appelsin. I dag startet jeg dagen tidlig med yoga, og i går trente jeg så hele rumpa er støl. Jeg må tilbake til rutiner, tilbake til livet. Kjærligheten har vært vanskelig i det siste og alt jeg har hatt lyst til er å klemme Anders, vær sterk. Du kommer til å ta livet av deg selv hvis ikke har jeg tenkt, og kanskje er det sant. Jeg kan ikke gå i den samme fella igjen. Jeg kan ikke la noen endre meg så mye igjen, og når jeg skrev boken i går tenkte jeg på det. At uten min første eks hadde jeg ikke vært den jeg er i dag, selvom jeg gjerne skulle vært foruten hele driten. Jeg har blitt flink til det. Flink til å skyve ting fra meg, og plutselig før jeg vet ordet av det gjør jeg det samme som ble gjort mot meg. Av refleks, av tanken på å beskytte seg selv. Rart, vanskelig og sårt. Jeg vet ikke hva som skjer, men en ting er sikkert og det er at jeg må beskytte meg selv. Jeg må beskytte hjertet mitt, og selvom jeg elsker Anders, så elsker jeg meg selv mer. Og det er akkurat slik det burde være.

// Good morning sweeties! Anyone who is as happy as I because of the sunshine today? I light up, blossom and walk around chasing the light in the apartment. Light is the most beautiful thing I know, and I wonder what the neighbors think when I’m lying on the floor and trying to get the rainbow on some pictures. Haha, I’m a child sometimes. I’m still wearing my clothes the wrong way, and it’s still hard to eat an orange. Today I started the day early with yoga.. I have to go back to routines, back to life. Love has been difficult lately and all I’ve been wanting is hugging Anders, be strong. You will kill yourself Anniken. I can not do the same thing again. I can not let anyone change me so much again and when I wrote the book yesterday I thought about it. That without my first ex l I would not have been the one I am today. I am good to push things from me and suddenly before I know the word I do the same thing that was done to me. By reflection, of the thought of protecting yourself. Strange, hard and sore. I do not know what’s going on, but one thing is for sure and it’s that I have to protect myself. I have to protect my heart and, although I love Anders, I love myself more. And that’s exactly how it should be //

 

For ikke så lenge siden bestilte jeg noen nye smykker fra SophiaC som jeg forelsket meg i via Instagramen til Matilde Djerf, og nå vi var i Jamaica var jeg nødt til å spørre hun hvor hun hadde fått tak i alt. Jeg er i allefall bergtatt, og alt jeg bryr meg om om dagen er smykker, neida, joda. Jeg er helt obsessed med å få mest mulig på meg, og gleden er stor når jeg kommer over nye brands som dette. Disse gleder jeg meg til å bruke i varmen et sted, langt borte, med litt sand mellom tærne og en ferdigskrevet bok i hendene mine. Jeg klarer det her, jeg skal faen klare det her!

// Not long ago, I ordered some new SophiaC jewelry that I fell in love with via Instagram. At least I’m in love and everything I care about during the days is jewelry, no, yes. I’m totally obsessed with getting everything I can on myself, and the joy is great when I come across new brands like this. These I want to use in the heat somewhere, far away, with some sand between my toes and a finished book in my hands. I can do this, I’ll have to do this. //

Smykkene finner dere: HER

12 Responses to NYE SMYKKER & KNEKT KJÆRLIGHET

 1. Angående smykker: er du enda like fornøyd med ringen fra nangi fine jewelry? Så fine ringer, og vurderer å kjøpe meg en selv! 🙂

 2. Er den midterste øredobben fra samme merke? Den med de små som henger ned (vet ikke hva jeg skal kalle det haha). Nydelige!!

 3. Hei.

  Jeg har ser på nyeste sesongen av bloggerne nå, og merker at jeg fikk et stort behov for å skrive til deg. Mest fordi jeg kjenner meg skummelt igjen i de følelsene du forteller. Måten du formulerer angsten, måten du uttrykker seperasjonsangsten – takk for at du setter ord på det, og tør å prate om det. Vil også si at du virker som et fantastisk menneske, virkelig. Smart, omtenksom, intellektuell og vakker. Og jeg håper du etter hvert klarer å se det.
  Eneste tipset jeg har, i den prosessen du er i nå, er å fokusere på å bli glad i deg selv. Jeg har på en måte lagt fra meg de andre «greiene» og fokuserer hovedsakelig på å elske meg selv, se verdien min, fordi jeg er jo verdifull. Jeg har blant annet brukt deg som inspirasjon i det siste, fordi jeg har satt meg et mål om å kle meg penere – ikke kle meg etter depresjonen. Jeg er livredd for å pynte meg, fordi jeg ikke føler jeg er verdt det, og tenker at andre kommer til å stusse over at jeg pynter meg. Så takk, takk for at du inspirerer, takk for at du er den du er.
  Jeg håper du tar kontakt på Mail hvis du ønsker å prate med noen som (forhåpentligvis) kan relatere seg i mye av tankekaoset du står i. Jeg er her:)

 4. Kjære Anniken,

  Her kommer et dikt som jeg synes passer til deg i denne anledningen;

  Du må være sterk
  hender det
  at mennesker sier
  til meg

  Og jeg tenker
  på alt som har skjedd
  – kanskje
  jeg er sterk

  Ja, det er vel sånn
  Jeg er vel sterk jeg

  Sterke mennesker bøyes ikke
  De brytes

  og brister

  Fritt oversatt av Märta Tikkanen fra Århundratets kärlekssaga (1978)

Leave a reply