I AM A SHOE ADDICT

Ah, greit. Jeg er kanskje mer hektet på sko enn jeg gir utrykk for. Jeg vil faktisk genuint heller bruke masse penger på dyre sko enn dyre vesker. Jeg aner ikke hvorfor, og synes selv det ikke gir noe mening. Jeg får ikke disse skoene ut av hodet!! Gucci Princetown loafers har jeg ønsket meg en god stund, men jeg føler av en eller annen grunn at de er litt mer høstsko? Jeg tenker jeg kanskje skal ønske meg de til b-day hehe. Jeg har også vært på jakt etter et par høye heler som skal bli «the one» og jeg er helt forelsket i Dior sine kitten heels. Look at them black and white shoes! Så tilslutt Hermes slippers. Disse har jeg mest sannsynlig ønsket meg i flere år, men hadde lommeboken falt på de hadde det vært shopping stopp de siste 4 årene haha.. De er dyre for et par sandaler, men aaaah elsker de sånn! Jeg har alltid vært en person som liker å ha en av alt, og bare den. Jeg liker f.eks ha et par gode høstsko (Louis Vuitton skoene), that´s it. Et par tette vårsko (Balenciaga skoene) også mangler jeg alle disse… Haha! Nei.. Men det økonomiske oppi det hele er vel at jeg liker å kjøpe noe av kvalitet med engang, så har du kun den skoen! Da blir det ikke 100 sorte heler som ryker og du har brukt pengene på alle de billigere skoene til prisen av et par dyre (som du mest sannsynlig ender opp med en gang i livet anyway). Kjenner jeg prøver å forsvare sko-penge bruken min her… Haha, men please help me! Hvilke er et godt neste kjøp?

4 Responses to ON MY MIND..

  1. Jeg har sandalene fra Hermes og er superfornøyd med de! Jeg har hatt de i to år og de holder seg fremdelers like fin! Anbefaler å såle de om hvis du skal bruke de mye ute:) Selv om hånden min skalv da jeg trakk kortet er de verdt det, hehe

  2. Jeg er motsatt, kjøper heller vesker. Men bare fordi jeg ødelegger alle sko jeg eier innen ett år 😅 ville gått for gucci loaferne da, føler de kan brukes hele året. Kan jo sjekke ut MA vintage i oslo, kanskje de får de inn 😊 ser fram til vlog, stor klem

  3. Hadde gått for kitten heels! De er tidløse. Tror du fort blir lei loafersene (og de er så himla trendy, kanskje ikke like kule når de ikke er så hypet lengre) og sandalene mistenker jeg at du sliter ut fort. Et par klassiske svarte pumps er alltid safe 🙂 Er helt enig i skofilosofien din, haha! Jeg har det sånn med vesker, hihi.

Leave a reply