LET´S GO ON A VACATION WITH FRIENDS

Hola amigos! I skrivende øyeblikk er jeg på vei til neste destinasjon, nemlig Spania! Martine har hus her nede, så jeg og Kaia slang oss på. Jeg var akkurat ehh, 3 dager hjemme? Vel, Mai i år har vært en hektisk reisemåned og verre blir det. Jeg er hjemme 17.Mai før jeg reiser igjen 18.Mai. Haha, jeg vet ikke hvordan jeg har fått til alt, men det har på en eller annen merkelig måte gått. Jeg vet mange av dere synes at det har vært litt lite blogging i det siste og mye annonse. Kan vel bare takke meg selv, men det er ikke alltid alt går rundt. De gangene jeg har vært hjemme har prioriteringene mine vært nettopp dette, men jeg har vært så sliten. Jeg har vært nødt til å ha noen pustepauser. Ikke minst har jeg en kjæreste som knapt ser meg, så så mye oppmerksomhet som mulig har gått til han. Uff, jeg har til nå gått glipp av 4 bursdager til nære venninner. Det gjør vondt i hele hjerteroten min. Må vel bare forstå at jeg ikke har 15 armer og to kropper til å få til alt mulig. Men nååå, nå skal jeg på ei litta ferie. En frivillig tur, haha. Jeg skal prøve å få slappet av samtidig som jeg skal prøve å både lage en vlog til dere + at jeg skal blogge hver dag! Gleder meg til å få enda mer sol på kroppen, le mye og spise god mat med mennesker jeg velger selv. Det er noe med det å være oppegående med en gjeng med mennesker du er nødt til å sosialisere deg med. Jeg er jo typen som egentlig liker å sitte å sture alene, så no more mental issues på denne turen, eg skaaaa kose meg! 

// Hola amigos! At writing moment I’m on my way to the next destination, Spain! Well, Mai this year has been a hectic travel month and worse it will be. Haha, I do not know how I’ve managed everything. I know many of you think there has been bad blogging lately and a lot of ad. Can only thank myself. I’ve been so tired. Not least, I have a boyfriend who hardly see me, so as much attention as possible has gone to him. Uff, so far I’ve missed 4 birthdays to close friends. I must understand that I do not have 15 arms and two bodies to get to everything. But now, now I’m going on a vacation. A volunteer trip, haha. I will try to relax at the same time as I will try to make a vlog to you + that I will blog every day! Looking forward to getting even more sun on my body, laughing alot and eat good food with people I choose myself. There is something about a bunch of people you have to socialize with. I’m the kind who really likes to be alone, so no more mental issues on this trip, I’m going to enjoy myself! //

Måtte slenge med dette vakre bilde av meg selv, snakkes snart!
// Had to show u this beautiful picture of my self, talk soon! //

3 Responses to ON MY WAY!

Leave a reply