I samarbeid med Bubbleroom

DET VAR EN GANG ONSDAG!

Mandag og Tirsdag bare fløy fra meg, og med Coca Cola innspillinger begge dager lå jeg død på sofaen før klokken var 4. Så i dag fikk jeg endelig løpt litt, handlet mat og ikke minst får jeg besøk av Kaja! Det er helt ubeskrivelig godt å få hun hjem igjen fra New York, og vi skal prøve å gjøre litt sprell de dagene hun er her sammen med meg. Haha, guuud jeg føler jeg ikke har gjort noe annet enn å jobbe rumpa av meg denne måneden, men heldigvis blir det roligere fremover. Det er på en måte enten fullt kjør eller dødelig stille. Jeg klarer aldri å bestemme meg for hva jeg synes er best heller. Vel, i dag tok jeg på meg noen nye klær fra Bubbleroom! Har ofte vært innom denne siden og bestemte meg tilslutt for å bestille noen godbiter. Denne genseren er så utrolig myk, og jeansene har et fantastisk snitt. ELSKER cuten på bena! Nå skal jeg lage litt lunsj før Kaja stormer inn denne leiligheten. Ååh, skjer et par spennende ting fremover jeg gleder meg masse til å fortelle dere. Som dere kanskje skjønner skal jeg ikke være i Norge hele denne høsten, så det blir et par turer på meg igjen! For å ikke snakke om savner jeg Bergen utrolig mye, jeg har aldri hatt en så fantastisk fin høst som den jeg hadde der. Føler jeg trenger å tilbringe et par uker der i høst hos gode venninner. Mimre litt kanskje, og føle høsten på et annet sted. Det finnes heller ingenting bedre enn å fly sent hjem en høstkveld, småfryse litt på flyet med musikk i ørene. Guuud, jeg gleder meg sånn!

TODAY I`M WEARING:

Genseren finner du: HER
Buksen finner du: HER

11 Responses to ONSDAG & VENNINNER

  1. Du er virkelig den peneste jeg vet om! Forresten den gull rammen på det bilde som står på trillevognen, hvor er den ifra?:)

  2. Du er så vakker!
    Jeg lurer veldig på hvor du tok tattoveringene dine som er under foten. Jeg har lett Oslo rundt etter noen som er villige til å tatovere meg under foten… Håper du kan hjelpe!:)

  3. Lurte på om du kunne skrive et innlegg/lage en video med litt tips og råd for de som bor alene. Vet det er mange nye der ute, inkludert meg, som bor alene og trenger litt forskjellig råd. Tenker spesielt på da når man føler seg ensom. Hva pleier du å gjøre? Vet det er flere enn meg som har det på samme måte, men likevel så føler jeg meg så alene.

    Hadde også vært morsomt om du kunne lage en videoblogg av «en vanlig dag» med deg. Finner så mye inspirasjon i bildene dine, men kunne gjerne tenke meg å se litt av hva som egentlig skjer bak kamera om dagen. Vet du er med i bloggerne og jeg gleder meg enormt til å følge deg!

Leave a reply