EN REGNVÆRSDAG I BUDAPEST

Hola people! Nå har vi akkurat kommet hjem fra verdens seneste lunsj, og alle sammen har pakket seg under dynene. Hele gjengen har blitt enige om at vi er noe i overkant trøtte på denne turen.. Eller, slappe er kanskje det rette ordet. Det regner i dag, så det er kanskje ikke så mye å ta seg til uansett. Tror alle kan være enige om at lyden av regn er en behagelig liten atmosfære, noe som kanskje har blitt helt klisje å si. Regndråper ogsånt, enda en liten finurlig greie jeg fascinerer meg over. Haha, i dag går tastaturet tregere enn vanlig. Jeg er støl fra hefra til månen, og klarer såvidt å reise meg. Nice, enda en «vellykket» treningsrunde på den slappe kroppen her. Tror jeg kanskje skal gjennomføre en slik «hvor gammel innvendig er du» test snart, for sjela begynner å samsvare med kroppen. Hei hei bestemor Anniken, det er en grunn til at du blir kalt «mormor». Lungene sliter og ryggen verker. Haha, uff. Regner med at alle har sitt, men det kroppslige på meg gir seg fader rullan ikke. Født med det eller ikke, jeg opprettholder det ikke bra uansett. Ikke er jeg så positiv heller, forbanna monotone Anniken som er like sur som glad i stemmebåndet, høhø. JEG ELSKER Å KLAGE! Har aldri gått så mye på do som den turen her heller, så da vet dere det også.

.   .   .

TODAY I`M WEARING:

T-skjorte: Gucci 
Belte: Cala & Jade
Bukser: Isabel Marant
"Genser": Acne Studios
Solbriller: Ray Ban
Sko: Balenciaga

Vi er også i Paris forresten, FASHION WEEK! Guess we tried..

16 Responses to OUTFIT IN BUDAPEST!

  1. Hei! Hvilken størrelse har du i de beltene dine fra Cala & Jade? Er så usikker siden jeg må bestille på nett, og ønsker de i akkurat lik størrelse som du har, slik at man kan på en måte «brette» den over på siden 🙂

  2. could you link the tshirt? i cannot find it ! 🙁 looooooovee ur style ! you have lots of personality, unlike loads of bloggers

Leave a reply