· PALMESUS, VENNINNER OG KOS ·

Hola amigos! Etter en lang runde på Roskilde er jeg endelig tilbake i Norge. Jeg og Karianne bestemte oss sent for å kjøre til Kristiansand i det jeg kom hjem fra Danmark. Haha, gud Roskilde var ikke min kake for å si det mildt. Aldri sett så mange tunge hipstere i mitt liv, imøtekommende var de heller ikke med glitteret jeg hadde i ansiktet. Halve folkemengden var så dopet ned at jeg tror ikke engang de visste hvor de var. La oss bare si at jeg liker avslappede ting, men det der ble for tungt for min del. Det stinket urin, man vasset i søppel og det blåste noe satans mye. Klarte omtrent ikke stå på bena og det var piss kaldt. Sååå Palmesus er nok litt mer min deal, faktisk. Hadde forsåvidt ikke trodd det. I går koste vi ossss masse! Har masse bilder, men tenkte først og fremst vise dere outfiten min denne kvelden! Zalando har altså så mye fint, og så mange merker. Kjolen har jeg forresten klippet i utringingen da det egentlig var blonder der! Hehe, så hvis dere ikke finner en som ligner er det derfor! Nååå tror jeg kanskje vi er klare for dag nummer to, sliten haha!

Dere finner antrekket HER (Kjole: Vero Moda / Skjørt: Miss Guided / Skjerf: Max Mara)

NÅ ER VI KLARE FOR DAG NUMMER 2!

8 Responses to OUTFIT PÅ PALMESUS!

  1. Så stilig antrekk . Likte denne komboen??kan jeg spørre hvor du har kjøpt skyldereimen på vesken. Ser mange bytter reimer?

  2. Takk for at du er ekte. Takk for at du er kul og takk for at du kan kle deg kult og vise oss inspirerende antrekk u-operert. Sykt at det i det hele tatt er en ting å si, men…det er det. Jeg liker deg og det er forfriskende.

  3. Jeg hadde akkurat samme opplevelse når jeg var på Roskilde i 2011, det var virkelig ikke min cup of tea, for å si det sånn! Min desidert beste festivalopplevelse var Glastonbury Festival for noen år tilbake, det var helt amazing! Nå gleder jeg meg til Øyafestivalen i år! 😀 Kos deg masse på Palmesus!

Leave a reply