HØST FØLELSE & STOLTHET

I dag våknet jeg opp til.. SOL! Endelig. Været her nede har vært ganske grått og trist, men høstvibbene har likevel ligget lunt. Er så rart med denne obsessionen jeg har til høsten.. Hvis jeg kjenner et minste vindkast som minner meg om noe blir jeg helt ør i kroppen, og en strøm av varme følelser bare fyller kroppen min på få sekunder. Jeg lurer på om høsten er så viktig for meg fordi det ble mine første inntrykk som barn. Som et sent August barn var det kanskje høsten som tok mine første skritt sammen med meg. Jeg vet ikke, og kanskje må jeg lure på det i flere år til. Morsomt at jeg begynner å savne høsten allerede nå som vi kanskje skal glede oss til sommer, vel. Jeg gjør det også. For første gang på veldig mange år så gleder jeg meg så til sommeren at det kribler i tærne. Haha, Oslo.. Når folk spør om jeg kunne flyttet til utlandet smiler jeg hvertfall pent og sier nei. Jeg har blitt for glad i Oslo, noe jeg også egentlig visste kom til å skje. Derfor drøyde jeg den også lengst mulig. Jeg må være et sted som er nærme ting jeg kjenner til, samtidig som at det finnes plasser der jeg kan være noen helt andre. Det at man kan oppsøke «flotte» Frogner, eller noe avslappet på løkka. Elsker det, og håper jeg gjør det i lang tid fremover. Tenk bare på at jeg skal kjøpe meg leilighet til sommeren, bli ferdig med boken innen Mai og ikke minst slippe en liten kleskolleksjon jeg har jobbet med i nå 1 år. Jeg må stoppe opp for å gnage litt på det tror jeg, med en kaffe for meg selv i New York og kjenne på følelsen at det er mer enn jeg kunne drømme om for 5 år siden. Så kanskje klarte jeg det likevel.

// Today I woke up in sunny New York! Finally. The weather down here has been quite gray and sad. It is so strange with this obsession I have about the fall.. If I feel a smell that reminds me of something, I’m getting a flow of warm feelings that just fills my body in a few seconds. I wonder if the fall is so important to me because it became my first feelings as a child. As a late August child, maybe it was the fall that took the first steps with me. I do not know, and maybe I have to wonder about that for several years. Funny that I’m starting to miss the fall already now that we may be looking forward to summer, well. I do that too. For the first time in very many years. Haha, Oslo .. I think I’ve found my place. When people ask if I could have moved abroad, I smile and say no. I’ve been too fond of Oslo, something I also really knew was going to happen. I have to be somewhere close to things I know, while there are places where I can be someone else. Just imagine that I will buy an apartment for the summer, finish the book by May and not least drop the clothing line I have been working on for now 1 year. I need to be proud, I think I want to tell that to myself today, with a coffee in New York and the feeling that it’s more than I could dream about 5 years ago. So maybe I did it //

TODAY I`M WEARING:

Suit: Malene Birger
Shoes: Louis vuitton
Sweater: Acne Studios
Bag: Nuuno

13 Responses to OVERSIZED SUIT – NEW YORK

  1. Jeg og kjæresten min skal på helgetur til Oslo i sommer, og jeg lurer på om du kunne lagd et innlegg om ting å gjøre/se der, og steder å spise? Har kun sett Karl Johan når jeg har vært der før, så vil utforske litt mer! Og såklart gode klesbutikker du vet om! 🙂

Leave a reply