I samarbeid med Got2b

GOT2B + PALMESUS = SANT!

Som dere har fått med dere var jeg på Palmesus i helgen sammen med Got2b og gode venner. Jeg tror ikke jeg har hatt en så morsom og fin helg i hele mitt liv. Herregud for en tur!? Jeg har ledd sjela ut av meg selv og det å være med Karianne på tur igjen er alltid minnerikt. Vi ler så snørra henger og minnene vi lager er alltid fantastiske. Jeg har hatt det så gøy at jeg på et punkt glemte alt annet av stress og hektiske dager. Jeg var sammen med Got2b, og var så glad de ville ha meg med. Da jeg var der nede fikk jeg og Karianne fikset håret vårt der nede. Jeg valgte en simpel flette i hodebunnen, mens Karianne valgte krøller og en fin flette. Jeg har ikke akkurat verdens lengte hår om dagen, så det ble minimalistisk haha! Got2b var her også i fjor, og det var gratis for alle på festivalen, så alle kunne komme å fikse håret sitt! Det var så godt å se igjen gamle venner, og på søndagen slappet vi av hele dagen på en hytte ved vannet. Solen skinte alle dagene selvom det var spådd dårlig vær, flaks på sitt beste! Palmesus er virkelig noe helt annet enn noe annet jeg har vært med på tidligere og de skal ha all ære! Jeg skal definitivt tilbake neste år. Alt fra bånd, musikk, scene og selve plassen er gjort på en helt fantastisk måte, all cred til de! Nå er jeg tilbake i leiligheten etter å ha handlet inn mat for uken og nye friske blomster. Tilbake til hverdagen og tilbake til bloggen. For en helg! Må også takke alle dere vakre flotte fine lesere som kom bort å sa noen ord.
Jeg er verdens verste på det, men takk. Det betyr så innmari mye mer enn dere tror! ♥  ♥  ♥

Tusen takk til alle som gjorde helgen min helt helt perfekt!

8 Responses to PALMESUS I BILDER

  1. Var også på palme, gud så gøy det var!! Så glad for at Kristiansand faktisk får til noe som trekker folk fra hele landet!
    Bra du koste deg❤️

  2. bagatiba.com/collections/sale/products/mens-sr?variant=33896883474

    Kan du også si noe om hvilken størrelse du bruker i ring fra dette merket? Jeg kunne tenkt meg denne ringen som lillefinger ring men har nok ikke så slanke fingere som deg hehe.

    Setter veldig pris på om du tar deg tid til å se på den og svare meg! 🙂

    • Jeg og Marius er kun venner, skjønner ikke hvorfor så mange tror at han og jeg har gjort noe. Hadde ikke hatt noe problem med å si det heller, for det har vi IKKE! 🙂

Leave a reply