ANNONSE

SWISS CLINIC WHITENING SYSTEM

Okey, tannbleking kan både være dyrt og tidskrevende, men i det siste har jeg testet ut Swiss Clinic sin nye tannbleking og det til en stor redusert pris enn mye annet. Jeg selv mener at et langvarig og skånsomt resultat er det jeg er ute etter, og det kan jeg love dere at dere får her. Det sier seg selv at enkle små trinn kan få deg til å føle deg så mye bedre, og med hvitere tenner smiler du mer. Hehe, sånn er det bare faktisk! Nå som det også er kaldt og grått ute er det deilig å føle seg litt mer fresh, noe jeg virkelig har trengt i det siste. U feel me? Denne pakken passer til alle, og som dere ser.. også til de som reiser like mye som meg! Tannblekingen finner dere: HER

PAKKEN INNEHOLDER:

To myke tannskinner som former seg etter tennene i varmt vann
3 "sprøyter" med tannbleking, som fyller ca 20 munskinner!
Et lite praktisk etuie til å ha skinnene i

SLIK GJØR DU:

Så alt i alt et veldig godt, og billig alternativ! Man kan forresten klippe av tuppene foran på skinnene, bare jeg som syntes det ble enklere med!
 Nå har jeg også skaffet en rabattkode som gir dere 100 kroner rabatt! Da blir prisen 580 kroner! Gjelder kun en kort periode med koden "ANNIKEN100", HER

19 Responses to SÅNN BLEKER JEG TENNENE!

 1. Anniken, anniken – det du sa i den nyeste episoden av bloggerne: «vært forelsket i to år i en person som ikke eksisterte», jeg forstår deg så godt! Det er så tungt, og du er sterk som kom deg videre! Det er utrolig kjipt å så møte personen og se at de egentlig er helt annerledes..har det på samme måte nå. Du er så god og flott, takk for alt du deler med verden, vi trenger deg 🙂 Klem fra meg!

 2. Anniken, finner jeg klippet fra i dag hvor du snakker om boken og de to årene noe sted? Fikk det ikke med meg, dessverre!

 3. Hei, så på bloggerne der du pratet om den boken sophie Elise hadde anbefalt til deg. Hva heter den?

  Syntes forresten du virker som en herlig person, ha en fin dag 😉

 4. Så fin du er uten sminke!! Du treng det ikkje i det heile tatt, og burde gå oftare naturleg til vanleg og på bilete <3<3

 5. Syns du har blitt så fin, misforstå meg rett det har du alltid vært! Men du har liksom tatt ut løshåret, neglene og løsvippene, og bare er det naturlige deg!! Elsker at noen bloggere bare kan være litt sånn!! Just love it!

 6. Hei Anniken. Så bloggerne igår, og ville bare si at du er så utrolig fin både på innsiden og utsiden. I virkeligheten og på bilder. Med og uten sminke. Spesielt uten sminke på snap. Jeg har fulgt deg siden 2012, og jeg var så heldig (ja heldig…) at jeg fikk hjertet mitt knust samtidig som du fortalte om din hjertesorg. Innleggene dine har hjulpet meg så veldig veldig mye i veien på å komme meg videre. Helt ferdig blir jeg nok aldri, men så ferdig som jeg kanskje kan bli. Jeg trodde jeg var gal som ble så deprimert «bare» fordi jeg fikk hjertet mitt knust, og fordi jeg ble hekta på en ide om en kjærlighet som egentlig ikke hadde vært der i utgangspunktet. Du viste meg at jeg ikke var gal, at jeg ikke var alene i å føle det slik. Du anbefalte «Hekta på et håp om kjærlighet», som fikk meg til å skjønne at jeg var hekta, ikke forelska lenger. Takk Anniken, du er kul og jeg håper du fortsetter å være deg selv på bloggen- dønn ærlig, og nydelig på innsiden og utsiden. Jeg er så glad på dine vegne, du ser lykkelig ut. Jeg er også ganske lykkelig nå.

  Klem fra Julie

 7. HVOR er den kjolen du brukte i New York, den du hadde på i leiligheten før du skiftet til moteshowet fra?😍 Fra bloggerne episoden, den var såå fin!

Leave a reply