OUR BEAUTIFUL VILLA

Nå har vi akkurat plassert oss på neste plass i reisen og jeg må få si at jeg er helt fascinert over Bali! Et vakkert, nydelig og fantastisk sted. Jeg er helt forelsket i den fuktige luften og det blåe havet. Snille mennesker og avslappet kultur. Jeg har ingenting negativt å si i det hele tatt.. Annet at man kanskje skulle hatt med seg en myggspray eller to. Jeg blir spist opp!! Haha. Skal du noen gang til Bali anbefaler jeg også å bo et par dager i villaen vi fant på Airbnb! Så MÅ du dra på lunsj hos Da Maria og middag hos Sardina! Jeg kan ikke huske sist jeg spiste så god mat, og jeg ble helt overveldet av service og smaksopplevelser. Jeg har aldri spist så god mat i Oslo engang, og all maten vi har spist her nede er det ingenting å klage på. Jeg er helt amazed!! Vil ta med meg stemningen, maten og menneskene hjem. Jeg tenker allerede på ny tur ned hit, og vil ha med meg en hel gjeng. Det må bare oppleves, og jeg forstår hvorfor jeg kjenner så mange som er helt frelst når det gjelder Bali. Jeg mener det!! Flybillettene er kanskje noe dyre, men alt av transport, bo og mat er så billig og ikke minst enkelt. Har du muligheten, eller vurderer å reise… SÅ go go go! Må også få takke for alle de fine kommentarene fra dere i går, jeg gråt meg tilslutt i søvn av overveldende ord. Virkelig, takk..

Villaen finner dere HER

30 Responses to SISTE DAG I VILLA OG TUSEN TAKK TIL DEG

 1. Heii snuppa!
  Anbefaler å ta en tur til Canggu. Reiste i november og var definitivt det fineste stedet jeg har besøkt. Maten, menneskene och miljøet er bare så laid-back. Butikkene og alt er veldig trendy.

  Ville bare si i tillegg at stå på. Du er noe veldig unikt som verden skulle behøve mer av. Enjoy your vacay!!

  Klem,
  Jente fra Finland <3

 2. Kjære fine,vakre,kloke og nydelige Anniken!❤ Vil bare beklage på vegne av min generasjon, måten du blir behandlet på i kommentarfeltene om dagen! Det fortjener du alldeles ikke! Lov at du ikke mister nattesøvnen av dette, og ikke lar det gå inn på deg! Du er ei sterk og flott dame,med sunne holdninger. Og jeg liker å lese bloggen din, ikke bare for fantastisk outfit inspirasjon, men også for de dype, tankefulle og filosofiske tekstene dine. Du er en gammel sjel i en ung kropp!❤ og jeg er sikker på at om jeg eller noen andre selvutnevnte moralske sidekommemtatorer hadde blitt målbare på nett eller TV i 20-årene, hadde vi også gått på en smell eller fem. Du er inspirerende! Fortsett å vær deg selv! Masse klemmer fra Hanne (2-barnsmor på 30 som ikke liker mobbing!)

 3. Hei! Først vil jeg bare si at jeg har lest bloggen din i alle år. Jeg har alltid sett opp til deg og jeg har alltid ment at du har vært én av de bloggene som faktisk har skilt seg ut, du har vært unik, tøff, åpen og ærlig. Men i går mistet jeg seriøst all respekt for deg. Med tanke på det du sa om mennene på trilletur. Håper du etter hvert kommer med en unnskyldning til leserne dine. Jeg VET at det er mange av leserne dine som, i liket med meg, mistet all respekt for deg da du sa det, ikke minst måten du reagerte på m.t.p innelgget du skrev i går. Så utrolig umodent. Ikke legg skylden på alle andre, og gjør deg selv til offeret! Gå inn i deg selv for faen og tenk over hva du sa. Ta konsekvensene av det. DÉT er å være voksen.
  Og NEI selvfølgelig skal ikke voksne få komme unna med å skrive grusomme kommentarer på facebook. JA det er usaklig og JA, det er helt utrolig hva voksne mennesker kan få seg til å si. De er nettroll og forferdelige mennesker som ikke eier folkeskikk. Sånn er det bare. Men de vil dessverre alltid være der.

  Men du MÅ da kunne skille mellom ren HAT (som netttroll) og faktisk relevant kritikk? Utsagnet ditt fortjener nemlig kritikk! Sånn er det bare ! Prøv å hør på de som faktisk kritiserer DET DU SA, og forklarer HVORFOR det du sa var galt. Å kritisere det du sa er er da ikke det samme som å være et nettroll og hate på deg?
  Og jeg merker jeg blir utrolig provosert da jeg leste det du skrev i kommentarfeltet ditt i går. Fy søren så skuffet jeg ble. Du sa at alt bare var vridd og vendt på, at du egentlig synes to menn på trilletur var et hyggelig syn, og at du synes det var morsomt. Beklager Annikken, men du synes ikke det var morsomt. Jeg skjønner faktisk ikke hvordan du kan si det i ettertid, når man har på opptak hva du sa, og hvordan du selv i ettertid vurderte ditt eget utsagn. Du sa «Åh herregud, så utrolig lite mannlig egenetlig», med en tone som om du hadde luktet noe vondt. Ikke nok med det, men du satt faktisk foran kameraet i ettertid og FORSVARTE og forklarte det du sa? Du sa «Jeg er ikke noe særlig kvinnediskriminerende som mener at kvinner skal gjøre mer enn menn, men som mann kan du ikke bare komme med kompisen din, som også har en barnevogn, og så går dere på trilletur?! Midt i New York? Neineinei. Jeg håper da for guds skyld de hvertfall var homo». DETTE GÅR DET IKKE AN Å MISFORSTÅ! Det er ingen som har vridd eller vendt på noen ting?! Jeg synes det eeeer så feigt av deg å sitte nå i ettertid å si «Jeg har venner som er homo altså», «Kjæresten min er femi», «Det var det som datt ut av en 20 år gammel jente på vei ut av døren i New York».

  Kan du ikke bare for én gangs skyld si unnskyld?! Er det så jævla vanskelig? Jeg skjønner ikke hvorfor det sitter så langt inne i deg!
  Du har sagt noe som rett og slett er diskriminerende overfor menn, du har krenket homofile, og du er med på opprettholde kjønnsroller som hører hjemme på 60-tallet! Tenk hvis en mann hadde sagt noe lignende om kvinner? «Uff, kvinner i lederstillinger. SÅ utrolig lite kvinnelig, egentlig. Håper hun for Guds skyld var lesbisk!»
  Hører du selv hvor dumt det er ?

  Du fortjener ikke å høre at du er blåst i hodet, at du er dum, , og at du fortjener å dø, og alle andre usaklige, grusomme kommentarer. Det er ikke det jeg sier. Men har du faktisk prøvd å tenke over hvorfor utsagnet ditt fikk så heftige reaksjoner, at det til og med gikk så langt at folk begynte å skrive på facebooken til foreldrene dine? Kanskje det var for en grunn at det tok helt av? NEI jeg sier ikke det er greit at folk går så langt! Nei jeg sier ikke at det er greit at folk snakker stygt, hetser eller mobber en 20-år gammel jente! Det kommer aldri til å bli greit, godtatt eller rettferdiggjort.
  Men du MÅ prøve å ta selvkritikk her. Hvis ikke du gjør det så fatter jeg faen ingen ting. Jeg har alltid sett på deg som en smart og oppegående jente. Men hvis du seriøst skal fortsette å være feig, å gjøre deg selv til offerrollen i denne saken her, når det er DU som har komt med et krenkende utsagn, når det er DU som har gjort en feil, da gidder jeg faen meg aldri lese denne bloggen igjen.

  Hvis du bare hadde sagt unnskyld og lagt deg flat med en gang, så hadde denne saken ikke blitt så ille for deg.
  Å være ydmyk, innrømme feil, og lære av sine feil er den beste egenskapen man kan ha.
  Så slutt og synes synd på deg selv, kvinn deg opp litt, og si unnskyld.

 4. Heii snuppa!
  Anbefaler å ta en tur til Canggu. Reiste i november og var definitivt det fineste stedet jeg har besøkt. Maten, menneskene och miljøet er bare så laid-back. Butikkene og alt er veldig trendy.

  Ville bare si i tillegg at stå på. Du er noe veldig unikt som verden skulle behøve mer av. Enjoy your vacay!!

  Klem,
  Jente fra Finland <3

 5. Heii snuppa!
  Anbefaler å ta en tur til Canggu. Reiste i november og var definitivt det fineste stedet jeg har besøkt. Maten, menneskene och miljøet er bare så laid-back. Butikkene og alt er veldig trendy.

  Ville bare si i tillegg at stå på. Du er noe veldig unikt som verden skulle behøve mer av. Enjoy your vacay!

  Klem,
  Jente fra Finland <3

 6. Hei Anniken. Jeg så nettop tirsdagens episode av bloggerne og måtte bare fortelle deg hvor utrolig vakker du er, både på bloggen, snapchat og ikke minst på innsiden(av det du viser her og på bloggerne iallefall). Du setter fokus på så utrolig mange viktige temaer som jeg og utallig flere jenter sliter med. Tusen takk!

 7. WOW! <3 For ett nydelig sted, ah drømmer om å reise til Bali selv! Så gøy og kunne drømme seg litt vekk i dine bilder og beskrivelser 😀
  Digger kjolen, kledde deg så godt!

 8. Hei Anniken! Jeg vil bare at du skal vite at de massive, grusomme reaksjonene og kommentarene du har fått rettet mot deg de siste dagene er så utrolig lite fortjent – jeg mener hvem fortjener noe sånn, uavhengig av hva du har gjort så ønsker man ikke personer døde. Jeg hadde ikke planer om å kommentere her eller ta noe særlig «del» i hele saken, helt jeg så at min ste-onkel som jeg nå har kjent i 8 år kommenterte både det ene og det andre om deg på facebook (stygge ord altså). Det skjærer i hjertet mitt at noen som står meg så «nær» kan gjøre noe sånn, han har alltid hatt sterke meninger og kritikk mot bloggere men et sted går grensen og den har han trådd over for lenge siden. Grunnen til at jeg skriver dette er fordi jeg vil du skal vite at min onkel i likhet med sikkert flere hundre andre av menneskene som kommenterer ikke vet en jævla dritt om deg og ditt liv, og ALDRI har klikket seg inn på bloggen din… de leser bare overskriften, studerer hårfargen din (blond), leser at du er blogger og der har de allerede gjort seg opp en mening om deg, basta. Så kort oppsummert disse menneske har ikke noe grunnlag for å dømme deg og jeg håper du klarer i størst mulig grad å se forbi kommentarene og ikke la de gå inn på deg selvom jeg forstår det er vanskelig. Igjen disse menneske bare skyter ut kommentarer fordi de elsker å kritisere blonde (blond= dum i deres øyne;) bloggere som tjener mer enn de x 10. klem<33333(lukter SJALUUUSI:D på lang vei).Fortsett å gjøre det du gjør du er veldig kul og en braa person i mine øyne, over og ut:-))

 9. Hei! Først vil jeg bare si at jeg har lest bloggen din i alle år. Jeg har alltid sett opp til deg og jeg har alltid ment at du har vært én av de bloggene som faktisk har skilt seg ut, du har vært unik, tøff, åpen og ærlig. Men i går mistet jeg seriøst all respekt for deg. Med tanke på det du sa om mennene på trilletur. Håper du etter hvert kommer med en unnskyldning til leserne dine. Jeg VET at det er mange av leserne dine som, i liket med meg, mistet all respekt for deg da du sa det, ikke minst måten du reagerte på m.t.p innelgget du skrev i går. Så utrolig umodent. Ikke legg skylden på alle andre, og gjør deg selv til offeret! Gå inn i deg selv for faen og tenk over hva du sa. Ta konsekvensene av det. DÉT er å være voksen.
  Og NEI selvfølgelig skal ikke voksne få komme unna med å skrive grusomme kommentarer på facebook. JA det er usaklig og JA, det er helt utrolig hva voksne mennesker kan få seg til å si. De er nettroll og forferdelige mennesker som ikke eier folkeskikk. Sånn er det bare. Men de vil dessverre alltid være der.

  Men du MÅ da kunne skille mellom ren HAT (som netttroll) og faktisk relevant kritikk? Utsagnet ditt fortjener nemlig kritikk! Sånn er det bare ! Prøv å hør på de som faktisk kritiserer DET DU SA, og forklarer HVORFOR det du sa var galt. Å kritisere det du sa er er da ikke det samme som å være et nettroll og hate på deg?
  Og jeg merker jeg blir utrolig provosert da jeg leste det du skrev i kommentarfeltet ditt i går. Fy søren så skuffet jeg ble. Du sa at alt bare var vridd og vendt på, at du egentlig synes to menn på trilletur var et hyggelig syn, og at du synes det var morsomt. Beklager Annikken, men du synes ikke det var morsomt. Jeg skjønner faktisk ikke hvordan du kan si det i ettertid, når man har på opptak hva du sa, og hvordan du selv i ettertid vurderte ditt eget utsagn. Du sa «Åh herregud, så utrolig lite mannlig egenetlig», med en tone som om du hadde luktet noe vondt. Ikke nok med det, men du satt faktisk foran kameraet i ettertid og FORSVARTE og forklarte det du sa? Du sa «Jeg er ikke noe særlig kvinnediskriminerende som mener at kvinner skal gjøre mer enn menn, men som mann kan du ikke bare komme med kompisen din, som også har en barnevogn, og så går dere på trilletur?! Midt i New York? Neineinei. Jeg håper da for guds skyld de hvertfall var homo». DETTE GÅR DET IKKE AN Å MISFORSTÅ! Det er ingen som har vridd eller vendt på noen ting?! Jeg synes det eeeer så feigt av deg å sitte nå i ettertid å si «Jeg har venner som er homo altså», «Kjæresten min er femi», «Det var det som datt ut av en 20 år gammel jente på vei ut av døren i New York».

  Kan du ikke bare for én gangs skyld si unnskyld?! Er det så jævla vanskelig? Jeg skjønner ikke hvorfor det sitter så langt inne i deg!
  Du har sagt noe som rett og slett er diskriminerende overfor menn, du har krenket homofile, og du er med på opprettholde kjønnsroller som hører hjemme på 60-tallet! Tenk hvis en mann hadde sagt noe lignende om kvinner? «Uff, kvinner i lederstillinger. SÅ utrolig lite kvinnelig, egentlig. Håper hun for Guds skyld var lesbisk!»
  Hører du selv hvor dumt det er ?

  Du fortjener ikke å høre at du er blåst i hodet, at du er dum, , og at du fortjener å dø, og alle andre usaklige, grusomme kommentarer. Det er ikke det jeg sier. Men har du faktisk prøvd å tenke over hvorfor utsagnet ditt fikk så heftige reaksjoner, at det til og med gikk så langt at folk begynte å skrive på facebooken til foreldrene dine? Kanskje det var for en grunn at det tok helt av? NEI jeg sier ikke det er greit at folk går så langt! Nei jeg sier ikke at det er greit at folk snakker stygt, hetser eller mobber en 20-år gammel jente! Det kommer aldri til å bli greit, godtatt eller rettferdiggjort.
  Men du MÅ prøve å ta selvkritikk her. Hvis ikke du gjør det så fatter jeg faen ingen ting. Jeg har alltid sett på deg som en smart og oppegående jente. Men hvis du seriøst skal fortsette å være feig, å gjøre deg selv til offerrollen i denne saken her, når det er DU som har komt med et krenkende utsagn, når det er DU som har gjort en feil, da gidder jeg faen meg aldri lese denne bloggen igjen.

  Hvis du bare hadde sagt unnskyld og lagt deg flat med en gang, så hadde denne saken ikke blitt så ille for deg.
  Å være ydmyk, innrømme feil, og lære av sine feil er den beste egenskapen man kan ha.
  Så slutt og synes synd på deg selv, kvinn deg opp litt, og si unnskyld.

 10. Den boka som du snakket om i serien,den du ble tipset av Sophie Elise.. Hva heter den? 😊 Kunne tenkt meg å lese den

 11. Du er utrolig flink til å ta bilder! Wow! Har sett at du har et lite olympuskamera, men er det kun det du bruker eller har du et større speilrefleks også? 🙂

  Du er en superkul jente, du fortjener ikke den kritikken som er rettet mot deg! <3

Leave a reply