FIVELEMENTS SPA

Åhh, siste dag i vakre Bali! Jeg er nå hjemme og har så jetlag at jeg ikke engang har ord for det hele. Tror jeg sovnet rundt 20:00 i går og våknet igjen 01:30, la meg så klart med engang og våknet igjen 05:00. Haha, er det virkelig mulig. Apetitten min er helt gone og jeg kjenner jeg bare vil sove 24/7. Kommer seg nok snart, men 24 timers reising gjør noe med kroppen for å si det mildt. Siste dag i Bali brukte vi på verdens mest fantastiske spa! I det vi kom tok vi en times massasje og skrubb av HELE kroppen, deretter fikk vi bade i alle mulige frukter og blomster. Vi fikk te og hele atmosfæren var behagelig og rolig. Deretter fikk vi «water blessing» jeg visste seriøst ikke hva jeg hadde meldt meg på i det jeg og Anders måtte sitte på kne og si «AAAAHHHMM» 21 ganger i kor med en vilt fremmed guru. Haha, jeg klarte ikke la være å le!! Følte meg som en 12 åring som ikke klarte å holde på en promp! Haha, nei gud. Etter dette ble både jeg og Anders «døpt» i hellig vann og fikk prikk på panne og bryst. Så måtte vi smake på en eller annen merkelig aske mens mannen foran oss snakket i 100km i timen. Følte jeg hadde rotet meg borti en eller annen stamme midt ute i jungelen med tanke på hvor langt spaet var fra all sivilisasjon. Men det var så kult! Alt var planlagt til den minste detalj og lunsjen på slutten av dagen var amazing, har virkelig ingen vonde ord om dette heller! Verdt et besøk om du er i Bali! I morgen skal jeg på shoot, prekas!

Fivelements spa: HER!

7 Responses to SISTE DAG & SPA!

  1. Fikk skikkelig lyst til å dra til Bali etter alt du forteller 😍 høres perfekt ut !
    Velkommen tilbake til Norge

Leave a reply