ANNONSE

– SISTE KVELD MED JENTENE  FILMPREMIERE –

Wihu, gjett hvem som er invitert til å se den helt nye filmen «Siste kveld med jentene»! Me, myself and some friends hehe.. Jeg elsker de gode gamle filmene med store vennegjenger og alt som faktisk GÅR galt. Jeg husker spesielt en tur ute med meg og Karianne en sommer for et par år siden.. Gud, kort forklart endte jeg og Karianne opp i et leilighetskompleks i Oslo sovende i trappeoppgangen. Jeg tror ikke at noen av oss forsto helt hva som hadde skjedd før vi våknet opp med knekt rygg og altfor vondt i hodet. Begge var gjennomvåte av svette da vi så på hverandre med hengende sminke og løsvipper i trappen. Foran oss lå en annen kar med krykker sovende foran oss, haha jeg ler godt av dette enda. Vi var nemlig på vei til et nach vi aldri kom til, og av en eller annen merkelig grunn bestemte vi oss for å slappe av i trappen. Vel, vi sovnet og karen på gulvet hadde visst joinet oss på den. Klokken var omtrent 6 om morgenen og vi la oss til å sove i bilen til Karianne. Videre våknet vi opp i panikk da en parkeringsvakt banket på vinduet vårt å sa vi ikke kunne stå der. Herregud, for en kveld…. Anyway, jeg synes Scarlett Johansson er en fantastisk skuespiller, og traileren ser ikke ut som annet enn årets film! Jeg er ikke så glad i komedie, rett og slett fordi det er så… Guttehumor til tider, haha. Men når det er ordentlige jente filmer med humor? Oh yes please! Jeg gleder meg til å se filmen med girlsa før vi tar en skikkelig tur ut på byen!

Men! Du kan også vinne billetter av filmen jeg og venninnene mine skal se! 
Alt du trenger å gjøre er å følge denne linken HER, og svare på spørsmålet nederst på siden!
Jeg kommer også til å gi 5 av leserne mine 2 billetter hver til premieren, skriv om en rough night i kommentarfeltet! 

TRAILEREN KAN DU SE HER:

8 Responses to SISTE KVELD MED JENTENE..

  1. Jeg er snart ferdig på skolen etter tre fine år på musikklinja med en liten herlig jentegjeng, som har vært klassa mi siden dag en. Å få ta med disse gode jentene etter alt vi har vært igjennom og for å få en liten avslutning, så hadde dette vært utrolig koselig <3

  2. Var på russekro i Oslo med et par venninner og det ble relativt mye drikke på oss alle. Jeg er glad i å være på scenen så jeg fikk kapret meg danseplass ved siden av dj’ene som spilte der. Han ene tok tak i hånden min og sa at vi skulle på nach, og hvem sier vel nei til et nach med kjekke dj’er så jeg løp og fant venninnene mine og deretter ba dem hoppe inn i en bil så skulle jeg tekste adressen. Vi satt en god stund i bilen og det viste seg at nachet var i SVERIGE. Mamma var ikke så fornøyd dagen etter for å si det sånn da:))

  3. Jeg ler enda av kvelden som endte med at jentegjengen måtte sove i en heis! (lite kleint når det startet å bli morning å folk skulle ta heisen på jobb.. vi våknet av at heisen bevegde seg, og reiste oss i panikk for å lage tidenes «stand of shame». )

  4. Jeg ler enda av kvelden da jentegjengen endte opp med å sove i en heis! (lite kleint når folk kom for å ta heisen på jobb et par timer senere, vi våknet av at heisen bevegde seg og reiste oss i panikk for å lage tidenes «stand of shame»)

  5. Da jeg og en venninne var på nach til to gutter i en villa med badebasseng. Vi badet og hadde sykt gøy helt til vi fant et brett med tabletter og var helt sikre på at de hadde puttet dette i drikken vår. Hadde ikke strøm på mobilen så måtte uansett vente til det ble fredag morgen for å komme oss hjem, og t-banen var stappfull med mennesker som skulle på vei til jobb. Der satt jeg med en for liten semsket skinnjakke som var presset sammen fordi jeg ikke fant toppen min, våt paljettshorts og vått hår med clipextensions. Kom hjem og googlet disse tablettene, viste seg at det var klortabletter 🙂

  6. Jeg var på vi hjem fra byen, og delte taxi med noen gutter som også skulle hjem. Endte med at jeg tok med meg hunden til han ene med meg hjem,. Hadde selvfølgelig glemt dette ut når jeg våknet.

  7. Haha! Jeg har ingen sjuke «fyllahistorier» som jeg kommer på nå, men et av mine morsomste minner fra fylla var når en venninne og jeg begynte å bli litt for fulle og bestemte oss heller for å dra hjem å kjøpe en mengde mat før vi satt oss i sengen og spiste med hele tryne og sovnet!! Litt av et syn dagen derpå og ikke minst lite deilig å våkne opp til lukten av fastfood og innestengt rom! Litt for glad i nattmat kan man si 😀

Leave a reply