139 Responses to SPØRSMÅLSRUNDE MED ANDERS!

 1. Hvordan klarer du å finne sjelero i et annet menneske når du spesifiserer at du er på en konstant vandring gjennom livet. Åå hvordan takler han deg og din indre uro og beholder deg hos han?

 2. Hvilke bøker med dikt og ulike quotes er det du har og kan anbefale? Har sett glimt av noen som omhandler kjærlighet på snapchaten din, men husker selvfølgelig ikke hva de het.

 3. Kunne du forklart i en blogg eller vlog om bher du bruker og anbefaler? ? Er så lei tradisjonelle bher! Er også redd for nip slip eller hva folk tenker om å gå uten vanlig bh, kunne du snakket litt om dine tanker rundt dette og tips?:)

 4. Følte du at du var 100% over eksen da du starter å holde på med Anders?
  Jeg har selv hatt kjærlighetssorg lenge over eksen, men har startet å møte en ny nå.. jeg vil ikke tilbake til eksen, men kan heller ikke si jeg er 100% over han. Er det feil av meg å møte en ny da? Til tross for at det er lenge siden bruddet… blir man noen gang helt over eksen før man faktisk finner noen nye.. hmm.. kunne gjerne tenke meg å høre hvordan du følte dette i forhold til deg og Anders.

 5. Lurer på hvordan du klarer å føre negative tanker videre til noe positivt, og om du Har bygget opp livsgleden selv? Etter tøffe perioder.

 6. Anniken, hva var det som fikk deg til å endelig bli hos Anders?
  Kan dere fortelle hverandres beste og dårligste egenskaper?
  Hva var det første dere falt for ved hverandre?
  Hvis dere skulle valgt å studere noe, hva ville det vært?
  Hvis du/dere skulle sett for deg et sted å bo i fremtiden, hvor ville det vært?
  Anniken, hva er du oftest «redd for» når du går ut døra av morgenen? Hva kan trigge angsten?

 7. Hvordan kan man lære å stole på noen igjen, når man tidligere har blitt så såret? Hvordan skal man klare å slippe noen nye inn, når du har brent deg på det før?

 8. Den perioden med småkrangling mellom deg og Anders som kom frem på Bloggerne, kjente jeg meg veldig igjen i. Jeg og typen har perioder hvor vi småkrangler litt for ofte over litt for små ting. Tror jeg legger litt mer i handlinger og ord enn han, som kan by på problemer her og der. Men så lenge jeg er klar over det, og begge ser den andres side, går det alltids bra. Men disse små periodene kommer tilbake her og der. Gjør det det for dere også? Har dere noen tips til hvordan å håndtere dem? Vi har det ellers ekstremt bra med hverandre, men det er fortsatt lite koselig med småkrangling, og litt slitsomt, selvfølgelig. Helst vil man jo aldri krangle, men det er kanskje ikke bare bra det heller, jeg vet ikke.

 9. Hvordan klarer du å ikke bli helt utslitt av alle tingene du er med på? Føler du alltid gjør noe, hadde blitt helt utslitt selv..

 10. Er dere ett A eller B menneske?
  Har du noen gang promet foran Anders, hvis ja.. hvordan var det? Advarte du han?
  Kan dere ha en video challenge? (F.eks chubby bunny, Anders sminker deg.. osv)
  Hvis dere skulle dere måtte velge, ville dere ha valgt å delta på programmet pinlige sykdommer eller paradise hotel?
  Hva gjør du før du sover?
  Hva er det kleineste som har skjedd dere i offentligheten og privat sammen?
  Hva var det første du tenkte når du så
  Anders og omvendt (helt ærlig) (jeg kan ærlig innrømme å si at jeg syns at typen min var ikke helt min smak, men nåå er han drømmemannen… eller nesten da)

 11. Har Anders haft eller har problem med ångest själv?
  Har du (anniken) några tips för att lindra ångest?
  Vad tycker Anders om hur hans liv har blivit efter han blev tillsammans med dig? (när det tex gäller att hans instagram har blivit mycket större och han får modelljobb osv)

 12. Hei. Tror du på at man kommer over første kjærligheten? Eller tror du man vil få sug i magen om man feks så den personen 2 år senere helt tilfeldig?

 13. Jeg beundrer deg og styrken din som person, og syntes tankene dine er helt facinerbare og vakre.
  Jeg lurer ut i fra dette om du kommer til å studere en gang i livet, selv om det på ingen måte trengs, vertfall ikke for deg nå.
  Som foreksempel filosofi, verden kunne trengt en filosof som deg, eller psykolog til og med, hvor de gode og formulerte tankene dine kunne blitt til foredrag for å hjelpe unge til å se verden slik som du.
  Hvis du skulle studert, hva ville du valgt, og når ?
  Forsett slik du gjør, du inspirerer meg, og mange andre❤️

 14. Jeg beundrer deg og styrken din som person, og syntes tankene dine er helt facinerbare og vakre.
  Jeg lurer ut i fra dette om du kommer til å studere en gang i livet, selv om det på ingen måte trengs, vertfall ikke for deg nå.
  Som foreksempel filosofi, verden kunne trengt en filosof som deg, eller psykolog til og med, hvor de gode og formulerte tankene dine kunne blitt til foredrag for å hjelpe unge til å se verden slik som du.
  Hvis du skulle studert, hva ville du valgt, og når ?
  Forsett slik du gjør, du inspirerer meg, og mange andre❤️

 15. Hei, da du var deprimert prøvde du antidepressive? Hvis ikke; hvorfor?
  Hva jobber Anders med? Hvordan er det for Eksen din at du snakker så offentlig om ham og forholdet deres? Kan vi få en apartment tour?

 16. Hva gjør dere sammen når dere skal finne på noe hyggelig?
  Hvordan har du det når du er forelsket?
  Krangler dere ofte? Og hva handler det om?

 17. Spørsmål 1: Hvor føler du at du ville «slått deg ned til ro» ? Norge, USA eller kanskje et annet sted? 2: Hvordan ser du fremtiden din? Kjøpe et hus, få deg barn med Anders og skrive flere bøker?

 18. Synes dere selv at det til tider kan føles merkelig og kanskje litt ubehagelig at forholdet deres ofte blir idealisert av mange av dem som følger dere på sosiale medier («couple goals» osv)? Og når sosiale medier er en stor del av jobben deres, føler dere at dere må tilfredsstille «kravene» til følgerne deres ved å gi dem fantasien som de har av dere, f.eks. ved å ta slike «couple goals»-bilder selv om dere der og da egentlig ikke føler de følelsene som vil bli assosiert med bildet? Eller er det hovedsakelig sånn: «Vi vil ta fine bilder sammen; slutt å tillegge det så mye mer enn det.»?

 19. Hei! kan du være så snill å fortelle meg hvor de gulløreringene som du har på deg i videoen «hva fikk jeg til bursdagen min??» er fra? <3<3<3

 20. Hva syns du om Lush sine produkter? Har du prøvd de, og har du eventuelle favoritter?
  Ansiktsmaskene er hvertall tipptopp.

  Bruker du SkinFood kremen som både dag – og nattkrem? Har selv begynt å bruke den under sminke og elsker den!

  Hva ønsker du deg til jul?

 21. Hva syns du om Lush sine produkter? Har du prøvd de, og har du eventuelle favoritter?
  Ansiktsmaskene er hvertall tipptopp.

  Bruker du SkinFood kremen som både dag – og nattkrem? Har selv begynt å bruke den under sminke og elsker den!

  Hva ønsker du deg til jul?

 22. Føler du selv at du inspirerer andre med å virke deprimert både på blogg og bloggerne? Synest du ikke det selv kommer til ett punkt der det blir for mye snakk om dette?
  Hva tenker Anders om at du snakker til media og skriver om en kjærlighetssorg du har hatt til en annen fyr, når du er sammen med han?
  Hvorfor og hvorfor klarer han å tålerere det?

 23. Favorittsangen deres atm?
  Favorittfilme?
  Hvem er deres inspirasjon?
  Får vi vite noe mer om kleskolleksjonen din i nærmeste fremtid?
  Et ordtak som betyr mye for dere?

 24. Jeg har to spørsmål:
  Hvordan har du det for tiden?
  Hvordan gjorde du det med videregående? Mener å huske at du sluttet på «vanlig skole», kan di fortelle litt mer om dette.

 25. I mine 21 år av min levetid har jeg vært i to ordentlige forhold, hvor begge startet bra.. men dessverre utviklet seg negativt. Så hvordan finner man lykken sammen og det gode i hverandre? Jeg trenger deres råd til mitt framtidige forhold

 26. Siden begge jo har flyttet til noen nye byer uten -kansje- og kjenne noen: Har dere noen tips til hvordan man får nye venner og tør lære nye folk og Kjenne?

 27. 1) Siden at begge har flyttet til nye byer uten- kansje- og ha kjent noen folk, har dere da tips til hvordan man kan få nye venner og hvordan man blir social i en ny by?

  2) hvordan/hva fik dere hver til og vite at dere var forelsket i den anden personen og ikke bare var «fengslet» av utseende og tanken om å være forelsket? og hvordan kan man vite forskel på og være forelsket i personen eller i tanken om at være det?

 28. 1) Siden at begge har flyttet til nye byer uten- kansje- og ha kjent noen folk, har dere da tips til hvordan man kan få nye venner og hvordan man blir social i en ny by?

  2) hvordan/hva fik dere hver til og vite at dere var forelsket i den anden personen og ikke bare var «fengslet» av utseende og tanken om å være forelsket? og hvordan kan man vite forskel på og være forelsket i personen eller i tanken om at være det?

 29. – Hvordan har du det nå?
  – Hvordan er det å være med Anders nå i forhold til sist gang?
  – hvor får du inspirasjon til å skrive alle innleggene dine? Synes du skriver om så mye bra!

 30. Hvem er deres forbilder?
  Hvor vil dere se dere selv om 5 år?
  Hvordan er det å være så offentlig par slik som dere er?
  Hvem inspirerer dere ang klesstilen?
  Har dere noen uvaner?
  Også må jeg bare si at du virker som ei utrulig flott jente Anniken, jordnær og står for dine valg og meninger! Stå på, elsker bloggen og det arbeidet du gjør 😀

 31. Hva tenker du om sosiale medier?
  Hvordan går det med angsten? Kan du skrive mer om hvordan du klarte å løsrive deg fra den og angst generelt?
  Hva jobber Anders med?
  Kunne dere noensinne tenkt dere å ha hund ilag?

  xx

 32. -hva tror du er viktigst for deg selv og din selvtillit?
  – tanker rundt skole/ videregående , synstest selv vgs er vanskelig.
  – Det virker som dere/ du ombriger dere med mennesker som gir dere positivitet, hvordan vite hvem som er bra for deg? (Venner og kjæreste)

  – har du lært mye av livet , som gjør at du føler du tenker mer i dybden av ting?

 33. Hvilken prevensjon var det du brukte? Du nevnte noe om det en gang for en stund siden, tror jeg.

  Har du/dere vært redd for å ikke egentlig være «forelsket» og elske noen, sånn skikkelig? Vet selv ikke om jeg i det hele tatt har opplevd ekte kjærlighet på den måten alle snakker om.

  Håper dere har det bra for tiden<3

 34. Got 3 questions for ya

  -Hvilket stjernetegn er Anders? Vet du er født i løven, som er det mest misforståtte tegnet(er det selv)
  -hvilket fag var dere dårligst og best i på skolen?
  -hva er den største likheten og ulikheten mellom dere?

 35. Noen filosofiske spørsmål:
  Er lidelse og smerte en nødvendig del av den menneskelige tilstanden? Hvordan vil folk som aldri har møtt motgang være?
  Gjør utfordringer en person sterkere? I så fall, under hvilke forhold og på hvilket tidspunkt er det for mye motgang? Hvis ikke, hva gjør en person sterkere?
  Er meningen med livet den samme for mennesker og dyr?
  Hvor finner du mening med livet?
  Hvis du kunne lære alle i verden ett konsept, hvilket konsept ville ha størst positiv innvirkning på menneskeheten?
  Hva er grensen mellom kunst og ikke kunst?
  og til slutt:
  Vi blir invitert i bryllupet deres, ikke sant? ♥

 36. -Tror du nevnte en gang på en tidligere spørsmålsrunde at du har søsken, hvor mange har du og hvorfor nevnes de aldri i noen sammenhenger? –Kunne du eller Anders noen gang funnet på å tatovert navnet til hverandre eller en kjærlighetstatovering dere imellom på kroppen?
  -Hva betyr bokstavene H E C S på tatoveringen til Anders som han har på armen?
  -Bor dere sammen nå?

 37. – Tror du har sagt før i tidligere spørsmålsrunder at du har søsken, hvor mange har du og hvorfor nevnes de aldri i noen sammenhenger?
  – Hva betyr bokstavene H E C S som Anders har tatovert på armen sin?
  – Kunne dere noen gang tatovert navnene til hverandre eller en kjærlighetstatovering dere imellom på kroppen?
  – Bor dere sammen nå?

 38. jeg er så glad på deres vegne for at dere har funnet hverandre igjen!
  Tror dere at man noen gang kommer over sin første kjærlighet?
  Det var kortvarig, men vi hadde det bra og jeg falt hardt, veldig hardt for han. Noe jeg aldri trodde kom til å skje. Men med første møte jeg hadde med han så skjedde det med en gang. Han hadde et stygt brudd ca 3 måneder før vi møttes som jeg ikke visste om. Og defor var Ikke han klar allikevel for han er redd for at det skal skje igjen tror jeg, og det er selvfølgelig greit. Men det gjør vondt.

  Vi har kontakt innemellom, men tanken på at han eventuelt finner seg ei ny kjærest etterhvert det takler jeg Ikke helt. Og jeg vet at jeg ikke har noe rett til å tenke det for han var ikke «min» i utgangspunktet. Jeg er fortsatt knust, men det går fremover. Tips Til å komme meg videre ?
  Klem xx

 39. 1.Har dere noen gang tvilt på forholdet?
  2. Har dere hatt en skikkelig dårlig periode der dere vurderte å gjøre det slutt?
  3. Hvordan forhold har dere nå?
  4. Vet at du har slitt psykisk tidligere, gjør du det nå?

 40. Begge:
  1. Kan dere nevne tre ting som irriterer deg grenseløst?
  2. Hvis dere kunne reist på hvilken som helst opplevelsesreise I DAG, hvor ville dere dratt, og hva ville dere opplevd?
  3. Er dere «drømmende» om fremtiden deres sammen? Kan dere fortelle litt om det?

  Anders:
  1. Har du noen gang telt tatoveringene dine? Isåfall, hvor mange er det?
  2. Hvor gammel er du?
  3. Hva irriterer deg mest med Anniken?

  Anniken:
  1. På hvilket punkt i livet var du mest fornøyd med deg selv? Både utseendemessig og personlighetsmessig.
  2. Ikke ta dette frekt, men jeg (og hundrevis andre i denne verden) syns du er forbanna pen. Syntes du det selv? Tror du på komplementene du får?
  3. Hvis du kunne hatt hvilket som helst dyr i verden som ditt kjæledyr, hvilket ville det vært?

 41. 1. Hvis dere kunne hatt hvilket som helst dyr i verden som kjæledyr, hvilket ville dere hatt?
  2. Hva irriterer Anders mest med Anniken?
  3. Hva irriterer Anniken mest med Anders?
  4. Hva er deres drømme opplevelses-reise. Hvor og hva ville dere gjort der?
  5. Hvor mange tatoveringer har Anders?
  6. Jeg (og hundrevis andre) syns du er forbanna pen, Anniken. Dette er ikke frekt ment, men syns du det selv også? Jeg er genuint nysgjerrig, bare. Tror du på komplementene du får, eller tror du mer på hva du forteller deg selv inni hodet?

 42. – Mener du har sagt det før, men hvor mange søsken har du og hvorfor blir de aldri nevnt?
  – Kunne dere noen gang funnet på å tatovere navnene til hverandre eller en kjærlighetstatovering dere imellom på kroppen?
  – Hva betyr bokstavene H E C S som Anders har tatovert på armen sin?
  – Bor dere sammen nå?

 43. Hvordan klarte du å stole på en person etter å ha blitt såret så kraftig? Hvordan klarte du å åpne deg opp for et nytt menneske?

 44. Hvordan møttes dere?
  Hvordan klarer dere å beholde romantikken i dårlige perioder?
  Hva gjør dere for å bevare det romantiske i forholdet?
  Hva er det morsomste dere kan gjøre sammen? (ikke som i en ting man gjør en gang, eks reise til island, men som dere synes er morsomt å gjøre i helgene/hverdagen)

 45. Har du noen gang hatt en uvirkelighetsfølelse? I så fall, hva gjør du for å roe deg ned? Eller hva gjør du for å roe deg ned generelt? <3

 46. Hva er det beste med forholdet deres?
  Hordan får dere forholdet til å fungere?
  Har dere følt på for store forventninger til hverandre? I såfall hvilke?
  Hva ser dere etter i en livspartner/ liker best med hverandre?
  Har dere lyst til å bli foreldre?

  Bare sånn tilslutt, hadde vært sykt kult om dere lagde video om tattoveringene deres. Forklart litt hva de betyr og sånt.

 47. Eeeelsker stilen din (og Anders sin)!!!

  Har dere noen tips til hvordan en kan handle klær på miljøvennlig og etisk vis, og hvor peier du/ dere helst å kjøpe klær? Samt har dere noen tips til hvordan en kan leve en grønnere hverdag generelt? 🙂

 48. Hehe disse spørsmålene er kanskje litt kjedelige i forhold til de andre:
  1. Hvis dere ikke kunne bodd i Norge, hvor ville dere bodd?
  2. Hund eller katt?
  3. Har dere lyst på barn noensinne i fremtiden?

 49. Hei! Jeg sliter så sykt med å ha tillitt til kjæresten min, når det kommer til at han skal ut (byen). Jeg vil så gjerne stole på han men får det ikke til. Jeg gruer meg allerede til han skal på julebord med jobben. For det er jo et sånt event for jeg føler folk tenker at alt er greit. Alle de historiene man har hørt om folk som er utro på julebord. Jeg blir direkte kvalm av tanken. Har du tillitt til Anders? Og isåfall hvordan klarer du det?
  Kjæresten min er utrolig god, og han fortjener ikke de mistankene jeg bombaderer han med. Jeg skammer meg sykt over det, og jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Vi har vært sammen i 2 og et halvt år.. og jeg føler jeg burde ha tilliten til han nå.
  Mye ligger nok i at jeg ikke synes jeg er bra nok og sammenligner meg med alle jentene han møter på/jobber med. Har du noen tips?

 50. Siden du nevnte at Anders er kreps (water sign) lurer jeg på om du identifiserer deg mer som en løve (fire), eller jomfru(earth)? Det er ulike datoer der ute, men det virker som du er en «cusp» (født imellom to stjernetegn).

  Det er ekstra spesielt siden du uttrykker at dere har det turbulent, som ville vært veldig naturlig om du er «fire» og han «water». Men hvis du er «earth» så er dere egentlig hverandres ultimate match.

  Vet ikke om du/dere har interesse ovenfor stjernetegn, men…
  Jomfru: https://www.youtube.com/watch?v=1iTgkG4fHDo
  Løve: https://www.youtube.com/watch?v=mqfU3GV6e8I
  Kreps: https://www.youtube.com/watch?v=Yz_j3-PLmVA

  x

 51. Har Anders haft eller har problem med ångest själv?
  Har du (anniken) några tips för att lindra ångest?
  Vad tycker Anders om hur hans liv har blivit efter han blev tillsammans med dig? (när det tex gäller att hans instagram har blivit mycket större och han får modelljobb osv)

 52. Vær så snill å svar meg på hvor de dritfete gulløredobbene som har sånn slags «frynser» bak ørene er fra? Vær så snill Anniken<33

 53. Jeg er 16 år og går 2 året på videregående. Jeg er enda jomfru og jeg skammer meg så sykt mye over det. Det er så flaut å være med i feks drikkeleker der så og si alle spørsmålene handler om sex. Har du noen tips til hvordan jeg skal klare å akseptere det??

 54. Jeg lurer på en ting når det kommer til julemat.. Hva fankern skal vi veggiser spise på julaften? Dette blir min første jul som vegetarianer, og jeg er ikke særlig kreativ når det kommer til mat. Har du/dere noen ideer?

 55. Til Anniken: Hva syns du om at folk skriver at du er dobbeltmoralsk når det kommer til klesindustrien? Kanskje et litt diffust spørsmål, men det er vel med tanke på Nelly og Gina Tricot.

  Til Anders: Har du noen tanker om hvordan Anniken var og ble fremstilt i Bloggerne? At det var mye irritasjon og krangling. Er det annerledes nå?

  Dere er så fine sammen, så ta vare på det dere har og fokuser på de tingene som er bra. Krangling kommer man ikke unna.. <3

 56. Vil bare si at du og Anders er så utrolig fine sammen. Det er bare noen mennesker som virkelig passer sammen. I utseende, stil og væremåte. Jeg er sikker på at dere har ulikheter, men dere er bare et av de parene som er ment til å være sammen. Derfor ble jeg så utrolig glad når dere fant tilbake til hverandre. Rart å bli glad for et par man ikke kjenner, men jeg heier virkelig på ekte kjærlighet!

 57. Hvor bodde du når du var i nyc? Og slet du med den type angst da du bodde der? For det ser ikke sånn ut på bloggerenevideoene der i fra?:) Lurer også på om Anders også kun spiser vilt og ikke annet type kjøtt? Å et siste, når tror du det blir ca bokutgivelse? Blir det om noen mnd, år, flereee år? 🙂 Ha en aldeles fin dag! 🙂

 58. Synes du det er litt rart at Anders er så begeistret for kroppshår? Klarer/Klarte du å beholde håret under armen uten å føle ubehag? Altså, det må jo være befriende å bare drite i hele høvelen, men er det mulig i 2017/2018? Jeg heier på dere! Dere er nydelige ?

 59. Anders: Hvor ser du deg selv om 5 år?
  Anders: Hva er din drømmejobb og hva jobber du med?
  Anders: Liker du best å være alene eller sammen med folk?

 60. Hva har kranglingen mellom dere handlet om, og hvor lang tid har den pågått? Hva gjorde at dere fant tilbake?:)

  Har familien til Anders mislikt deg pga hvordan du har oppført deg mot han? Hvorfor ble det sånn og hva fant du ut at du måtte forandre på for å få beholde han?

 61. Tre positive ting om hverandre og tre negative?
  Til Anders: Har en kjæreste som sliter med angst og depresjoner som kan til tider være litt vanskelig, hvordan takler du det i perioder? Og hva var det du falt for først for Anniken?
  Til Anniken: Har du noe form for kontakt med de som mobbet deg nå? Og hvordan er det med dette nå?
  Hvordan kom du deg gjennom videregående?
  Hva er ditt beste tips når det kommer til «livet» og det å takle det?

 62. Du skreiv jo på snapchat i dag at du ser for deg livet som en lang vei med noe som ventet i enden. Jeg har tenkt litt på det, og jeg føler livet er en jævla lang gåtur på tredemølla. Og at når jeg går av den tredemølla, så er jeg på akkurat samma plass, bare lei og veldig sliten. Og hvis jeg velger å gå av mølla nå, så er ingenting forskjellig fra om jeg går av når jeg er 90, jeg har bare sluppet å kjempe forgjeves. Før var jeg helt sikker på at det eneste jeg gjorde var nettopp det; å kjempe forgjeves. På psykiatrisk så fant jeg ut at jeg kan jo ikke gi opp, fordi tenk om resten av livet etterhvert blir en vei i vakker natur med noen satans nedoverbakker, og at jeg bare har starta med oppoverbakker i en altfor lang mørketid de første 21 åra. Hvordan kan ellers andre mennesker sette vakre, fine og erfarne ord på livet? Så er det jo det der med om vi alle lever det samma livet, eller om du og jeg og alle andre er på helt forskjellige planeter og jeg står aleine i stormen kalt <3livet<3. Hva hvis du er Merkur og jeg er Uranus, liksom. Eller enda verre; du er Melkeveien og jeg Andromedagalaksen. Da kan jeg enten få panikk, eller så kan jeg jo tenke at det er fint og skjørt, og finne ro i at det bare er jeg som er meg. Får jo prøve på siste og vandre litt til

  har ikke noe anna spørsmål enn om du kan fortsette å dele tanker og følelser og sette ord på ting, fordi da føler jeg beina mine treffe bakken igjen

 63. Hva føler du Anders rundt kjærlighetssorgen til Annijor etter eksen? Det er jo enda åpenbart at hun ikke er helt over han, er det noe som preget hverdagen deres?

  Ikke ment å være støtende, er bare nyskjerrig på det. Klem 🙂

 64. -Kan du legge ut mer oppskrifter og matprodukter da du er opptatt av økologiske varer?
  -hvor kjøper du smykker å armbånd fra? Spesielt det smykke du alltid har på deg?
  -hva er favoritt klokken din?

 65. Har Anders haft eller har problem med ångest själv?
  Har du (anniken) några tips för att lindra ångest?
  Vad tycker Anders om hur hans liv har blivit efter han blev tillsammans med dig? (när det tex gäller att hans instagram har blivit mycket större och han får modelljobb osv) känner han sig bekväm i den «rollen»?

 66. Hei!
  Jeg og en venninne har veldig lyst til å reise til Cuba til sommeren, og siden du var i Havana med Nelly for litt siden, lurer jeg på om det er et trygt sted å være, med tanke på at vi er to jenter på 18 som vil reise alene? Hvordan er ute-og gatelivet? Og vet du kanskje hva aldersgrensen på alkohol og utesteder er?

 67. Hvordan greier du å stole på at Anders bare vil ha deg? Jeg har selv gått gjennom en tung kjærlighetssorg, som satt dype spor. Har fått ny kjæreste, og vi har snart vært sammen i tre år. Likevel er redselen der for at han vil forlate meg for noen andre konstant der. Greier feks ikke slappe av i sosiale sammenhenger siden jeg er redd han skal finne noen «bedre» enn meg.

 68. Jeg ble forelsket i en for mange år siden, har aldri klart å glemme han. Jeg har snakket å hold på med gutter i ettertid, men det blir aldri noe mer å jeg tenker fortsatt på han jeg har vært forelsket i. Han har sagt det samme til meg også. Bør jeg glemme han eller møte han?

 69. Liker veldig godt din åpenhet på bloggen:)

  Spørsmål: du deler mye på bloggen og på bloggerne om forholdet ditt, og hvordan det går med deg og Anders, men tror du det er best for deg? Hvilke valg har du tatt som handler om hva du kan dele og hva du ikke kan dele?

 70. ( Håper virkelig på svar, jeg er i en vond situasjon)

  Tror du ekte kjærlighet kan fikses etter en stor, dum feil? Har vært sammen med en gutt i over ett år, og har de siste to månedene gått med en stor klump i magen. Han kysset med eksen sin en kveld jeg ikke var med ut. Han ville ikke si det til meg med en gang i redsel for at jeg skulle tro at han hadde noe for henne. Har ikke bestemt meg for noe ennå, men vil ingenting annet enn å være sammen med han. Han angrer veldig, å gjør alt for meg. Det jeg trenger svar på er om du tror noen kan gjøre en sånn type feil, men samtidig elske personen de er sammen med?

 71. Tror du ekte kjærlighet kan bli fikset etter en stor, dum feil? Går det an å kysse en annen, men fortsatt elske personen du er sammen med?
  (håper virkelig på svar, er i en veldig vond situasjon)

 72. Er innom bloggen din så og si hver dag, gleder meg alltid til nytt innlegg uansett om det er om tanker og følelser eller mote osv. Du inspirerer <3

 73. -I videoen easy makeup tutorial viste du en CC cream som virket sykt bra, annbefaler du denne?
  jeg er mørk i huden kan jeg også bruke denne?
  Ellers noen andre cc creamer med samme dekkende effekt du vil anbefale?
  Hva gjør egentlig og hva er egentlig cc cream? siden den dekker jo likt som en fondation.
  -Hva anbefaler du og bruke for å få hvitere tenner ?
  -Kan du legge ut mer oppskrifter og hva hva du spiser, siden du er opptatt av økologiske varer

 74. Hei Anniken og Anders. Først vil jeg bare si at dere er begge veldig inspirerende. Mitt spørsmål går til deg Anniken:
  Hva gjør du for å komme deg på bena igjen når du har en dårlig dag, hva motiverer deg til å snu dagen? Gjerne før du møtte Anders. Sliter selv med panikkangst og depresjon, denne årstiden er tøff for meg. Tar gjerne imot tips på hvordan jeg kan få tankene bort på noe annet.

 75. Hei, Anniken. Jeg har samme hår som deg, men du klarer å sette det opp så fint hver gang. Mulighet for å vise en liten hår video, der du viser hvordan du lager dult, fine hestehaler åsså videre. noen triks kanskje? Hadde vert kjempe!

 76. Når kommer kleskolleksjonen?
  Er kleskolleksjonen et samarbeid mellom deg og Anders, eller er det ditt eget prosjekt?
  Hvilke bøker anbefaler du?

 77. Hvordan følte du det var å møte Anders for første gang? Visste du øyeblikkelig at du ville ha noe mer med han? Btw, du er min største inspirasjon og jeg heier sånn på deg!

 78. Har Anders haft eller har problem med ångest själv?
  Har du (anniken) några tips för att lindra ångest?
  Vad tycker Anders om hur hans liv har blivit efter han blev tillsammans med dig? (när det tex gäller att hans instagram har blivit mycket större och han får modelljobb osv) känner han sig bekväm i den «rollen»?

 79. Hei! Boken du snakket om i en av episodene i bloggerne (sesong 6, episode 13 eller 14 (eller 15)), hva er navnet på den? Tror jeg er en av de som trenger å lese den også, hehe.

 80. Hei! Boken du snakket om i en av episodene i bloggerne (sesong 6, episode 13 eller 14 (eller 15)), hva er navnet på den? Tror jeg er en av de som trenger å lese den også, hehe.
  <3

 81. Kan du/dere anbefale noen blogger? Gjerne noen litt dypere, annerledes, inspirerende og ja…
  Jeg er drit lei av alle rosabloggerne som florerer for tiden og ender egentlig bare opp med å klikke meg inn på din gjentatte ganger.

 82. Hei!
  Etter jeg hadde sett sminkevideoen din for litt siden, fikk jeg veldig lyst på Erborian CC creamen som du anbefalte så sterkt.
  Jeg synes den dekket veldig fint, og var det jeg var på jakt etter så da kjøpte jeg den igår, i fargen Doré, som du hadde siden jeg antok at vi har ca lik hudtype. Desverre var den ALTFOR mørk til meg, så jeg skulle helt klart ha hatt fargen Clair. Siden du bruker den i Doré, er du ikke tilfeldigvis interessert i å kjøpe den av meg? Den er helt ny og ubrukt, og jeg kjøpte stor versjon da de ikke hadde 15 ml igjen :(((
  Vet ikke om noen andre som kunne tenke seg den, derfor jeg tenkte på deg :)) Men du får den kansje sponset?
  Er så kjipt å bruke så mye penger på noe jeg ikke får brukt..

 83. Hvordan klarte du å komme deg over eksen din? Har vært i et usunt forhold i seks år. Gjorde det slutt for et År siden, men ble sammen igjen etter et halvt år. Og jeg klarer ikke slå opp igjen. Jeg elsker han så utrolig høyt og skjønner ikke hvordan jeg noen gang skal komme over han. Samtidig vet jeg at vi ikke kan gifte oss, få barn, eller bo sammen. Han kan aldri bli «den rette». Dette på grunn av kulturelle og religiøse forskjeller, jeg er norsk, han fra Kurdistan. HVORDAN klarte du det? Eller er det kanskje slik at man aldri helt får de ut av hjertet sitt. Men at man likevell kan elske noen andre!

 84. Hvor får du inspirasjonen din fra, med tanke på dine tankefulle innlegg?? Du skriver og klarer å sette ord på ting/situasjoner ingen andre ser i hverdagen. Du er et spennende og inspirerende menneske!

Leave a reply