64 Responses to SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN! (VIDEO)

  • east lake: Spis dim sum med reker, og biff chop suey eller hvordan det skrives! Haha JEG DØR AV MATEN DER!!

 1. Lurer fortsatt på, hva du gjør meg håret. altså, jeg har brukt tape siden jeg var kid sku jeg til og si. jeg er i dag 22, og har akkuratt tatt ut håret for og prøve og venne til mitt eget. jeg har omtrent samme lengde som deg, og muligens samme tykkelse? jeg har hvertfall veldig tynt. så jeg ser jo du gjør det samme, prøver og gå uten, hvordan går det for deg? jeg føler hele selvtilliten er gått ned og føler meg ikke vell, men så føler jeg likevel jeg må prøve og venne til mitt eget.

  Klem!

  • samme her, selvtilliten fulgte definetivt med håret haha! Jeg biter tenna sammen 🙁 Kur det masse, få vekk slitte tupper og drep det med tørrshampoo!

 2. Du er så heldig som har muligheten til å reise så mye. Elsker også alle videoene dine, beundrer deg all day everyday, queen

 3. Ville bare si at jeg synes det er så flott å høre og lese på det du skriver, måten du er så åpen om sånne typ «tabu» temaer. Er selv 16 år og går litt gjennom det samme (mye angst) og ville bare si tusen takk! Å lese og høre deg fortelle om det gir meg litt håp og bare hyggelig å vite at man ikke er alene:-)

 4. Digger deg!! Kjenner meg så igjen i kjærlighetssorgen, frykt for å oppleve det igjen, hodet som spinner av gårde og tenker på aaaalt mulig. Måtte le når du snakka om å bli knivstukket på en klippe, jeg har tenkt på om jeg blir påkjørt og hva som skjer da. Hehe. Keep up the good work! Og enig i det om Ullebøs kjærste😂

 5. Endelig!!! Ble veldig lettet når du fortalte om det å ha angst for å være i et forhold. Jeg føler det samme men har aldri hørt om noen andre som også føler det sånn. Jeg har aldri vært i et forhold. Hver gang en gutt interesserer seg for meg eller begynner å snakke med meg så blir jeg helt kvalm. Litt usikker på hva det egentlig er men jeg tror det er en form for angst. Jeg har også prøvd å bare hoppe i det når jeg gjelder gutter. Jeg tror gjerne den vonde følelsen vil gå over etterhvert, men jeg vet ikke. Det du sa i denne videoen hjalp meg sikkelig. Jeg følte meg ikke helt alene!
  Tusnetakk Anniken!!!

 6. Hei.
  Dette kommer kanskje til å høres litt teit ut men jeg har i årevis lengtet etter en person som var som meg. Jeg har hatt mange venner og bekjente hele livet, likevel følt meg alene.
  Jeg visste ikke om deg før jeg så deg på bloggerene, og det var så rart når jeg skjønte at ..der var du jo..Litt kjiipt også fordi du er en kjent blogger som bor langt ifra meg og jeg mest sannsynlig aldri kommer til å treffe deg, men likevel…Det var en slags befrielse å vite at det fantes flere der ute som meg. Jeg er øyeblikk 33 år, gift, jobber som Ass.butikksjef på Kiwi og bor i Kr.sand. Min livshistorie er lang og tung (inni meg hvertfall) og jeg bærer det med meg hver dag og gjør så godt jeg kan, og ønsker å kunne hjelpe andre ut av sine tunge ting en dag så jeg skrev en blogg om dette en god stund (den jeg linker til under her). Men periodevis har jeg ingenting å gi fordi jeg bruker all min kraft til å holde hodet over vannet selv. Jeg tror du hadde likt meg fordi vi er så innmari like på alle områder, jeg har hvertfall blitt veldig glad i bloggen din. Mvh Marit Skree

 7. Hvordan kan du mene at du får helt andre spørsmål enn alle andre bloggere får, hvis du aldri noensinne leser andre blogger?

  • Haha, den var god du. Jeg har andre sosiale medier jeg følger med på! Får med meg ting jeg også:)

  • nei, for guds skyld ikke! Noen ganger er det jo helt rett, og gnisten er ikke der lenger. Mange grunner til at folk gjør det slutt, jeg relaterer meg til de som faktisk er knust! <3

 8. Herligfred, du er så nydelig! Jeg blir så glad av å høre stemmen din, du virker som en forferdelig god person, kan ikke beskrevet det sånn som jeg vil, men jeg beundrer deg så utrolig!

 9. Herligfred, du er så nydelig! Jeg blir så glad av å høre stemmen din, du virker som en forferdelig god person, kan ikke beskrevet det sånn som jeg vil, men jeg beundrer deg så utrolig!

 10. er du oppvokst i en kristen familie, eller har du noen formeninger innenfor tro? du er usedvanlig nydelig, bare så du vet det!!
  Johanne

 11. Du er en så herlig person! Jeg føler meg så lik som deg, og skulle ønske du og jeg kunne vært venner. Fortsett å vær deg selv, jeg digger det!! klem:)

 12. Utrolig fin og ærlig videoblogg!
  God tur til Bali! Vil virkelig anbefale deg å dra litt utenom de «obligatoriske» turiststedene. Da får du sett mye mer av den egentlige kulturen der og oppleve Bali på ekte! Nusa Penida, Ubud og Nusa Lembongan måå oppleves!! Kos deg!

 13. Det føles litt sært å skrive til deg siden jeg ikke kjenner deg, men jeg må bare si at du er altså helt skjønn!! Det er rart det der, men noen mennesker er liksom bare født ekstremt karismatiske og sjarmerende, sånn som deg. Ønsker deg all verdens lykke (og en fin helg!)

 14. Hva har du brukt å brynene her? æææ, synes du er så ufattelig vakker. Du ser sunn og glad ut!!! Og… hehe, «dere skjønner vel hvem jeg liker minst av de på topplisten», hveem? (har et nysgjerrighetsdyr i meg)

 15. Digger deg og ærligheten din as. Du er ekte og slikt trenger verden flere av. En del bloggere som prøver å herme litt etter deg. Merker at hun Kristine ullebø prøver noe i de grader å bli som deg. Hun prøver så hardt å være «ekte vare» at alt blir falskt og desperat. Som du sier; man ser og føler de som ER kunstneriske. Og de som faktisk prøver så hardt å være. Nå har hun begynt å gå likt kledd som deg også. Plutselig nå liker hun heller ikke bh. Og plutselig én måned etter at du poster bilde av anders «mornings with him», poster hun bilde av sin nasisistiske kjæreste «mornings with him». Begynner å bli rimelig lei av all hermingen nå as

 16. Elsker deg og er sykt takknemlig for at du blogger for Anniken du hjelper så mange mennesker! Du aner ikke hvor viktig du er for oss alle sammen. Unner deg verdens lykke med Anders og håper dere holder sammen gjennom tykt og tynt og at det er meningen at det bare skal være dere. Han er spesiell det skjønner man så fort man legger øynene på han, akkurat som deg. Masse kjærlighet til dere

 17. Digger bloggen din, selvom du er 7 år yngre enn meg kjenner jeg meg igjen i mye! Lurte på hvor de smykkene du har på i videoen er fra? <3

 18. Jeg ville bare fortelle deg at det siste året har både vært det beste og det verste året i livet mitt. Jeg har flyttet sammen med kjæresten min, som også er min beste venn, og jeg trives så godt. Faren min har fått kreft. Jeg har måttet tatt et valg som førte til at jeg og hun jeg har kjent lengst og best har kuttet kontakten helt. Og oppi alt dette så har du vært her. Det er så godt å lese tekstene dine og høre på deg snakke. Du er et fantastisk menneske, Anniken!

 19. Du burde studere filosofi eller antropologi/sosialantropologi, eller ja, psykologi som du sier. Kunne virkelig vært noe for deg 🙂 du virker forresten som et fantastisk og unikt menneske, med en utrolig vakker sjel <3

 20. Har misofoni, så klarte ikke å se siste halvpart av videoen pga spisingen haha.. Men utenom det så er det veldig gøy med en skikkelig chill og ærlig video. Er ny bloggleser, og digger denne måten å få vite mer om deg 🙂 Du er veldig reflektert og tenker på en voksen måte, jeg digger det.

 21. Det er jo vi som må takke deg, Anniken! Det er jo DU som gir OSS så mye, inspirerer og minner oss på alt man bør sette pris på – og for min del at utseende, det ytre, materialistiske ting og overfladisk tankegang ikke er det som bør bety noe. You keep it real og det er det jeg elsker ved deg.

  Tror vi alle kan anta hvilke bloggere du sikter til, fordi enkelte er latterlig selvsentrerte, overfladiske og ALT for «frøken strøken-karakteristiske». Du er av den bedre typen, den jordnære men likevel hundreogførtitusen mer interessante og fascinerende typen. Ha ha. Ler av alle innspillene og utsagnene dine, kan du se og snart utgi den boken vi alle i spenning venter på? Den dagen… Den dagen hopper jeg i været! Herregud.

  Anbefaler deg å studere psykologi-faget, det er virkelig fascinerende. Man lærer så mye om hvorfor og hvordan kroppen og sinnet vårt fungerer og utagerer som den/det gjør. Latterlig hvordan alt henger sammen. Du vet, tidligere skoleprestasjoner og karakterer definerer ikke hvor intelligent du er og hva du kan få til når det kommer til utdanning. Jeg har selv sunket til et helt annet nivå på skolefronten etter år med diverse katastrofer. Og jeg må nok ta opp flere fag for å klare å gå videre dit jeg vil hen. Men poenget mitt er at skolesystemet fucker det så opp, sliter, tærer og tråkker på de svake. Spesielt med dagens 10% fraværsgrense. Noe må gjøres. Kanskje du kan gjøre noe med dette? Som om du ikke allerede har gjort nok fra før av, men du har veldig mange gode argumenter når det kommer til den saken. Du burde bli en samfunnskritiker eller noe, politiker eller filosof haha. Verden trenger å høre deg snakke litt høyere. Det er det som er greia, du prøver jo faktisk ikke å rekruttere eller reklamere for deg selv, folk bare finner deg og tenker «wow».

  Men uansett, plis bli vegetarianer! Jeg ble det 100% i 2017, og har bestemt meg for å aldri vende tilbake. Føler det er noe jeg endelig kan bidra med. Og behovet for kjøtt eksisterer ikke lenger. Neste steg er veganer, noe jeg aldri hadde forestilt meg å bli tidligere. Men jo mer jeg lærer og blir opplyst, jo vondere blir følelsen av at «vi kan faktisk gjøre noe med dette» og «hvorfor gjør vi ikke mer». Fordi kuene blir faktisk gjort gravide mot sin vilje hele livet med kun to måneders mellomrom, vil ikke lenger beite fordi de blir late og deprimerte og de lever egentlig ikke et liv. Anbefaler deg å se «Fast food nation»!

  OKEI det er så mye jeg har lyst til å skrive og spørre om og bla blabla… men skal ikke stjele mer av tiden din atm, så har bare et par spørsmål til slutt:

  – Har du noen gang hatt spiseforstyrrelser?
  – Hva er ditt syn på russetiden? Pelsindustrien? Kapitalismen?
  – Hva ville du gjort hvis du hadde innflytelse på verden? (eller hvis du var president?)
  – Hva ville du gjort hvis du vant 1 million?
  – Handler du fra de andre butikkene som også kan relateres til H&M?
  – Hva tror du må skje for at tekstilarbeiderne kan få rettferdige og akseptable arbeidsforhold?

  Klem <3

 22. Bra video som alltid 🙂 <3 Jeg bare sitter igjen med et spørsmål.. hvordan klarte du og åpne deg opp til en ny person igjen når du sliter med sosial angst? Noe jeg selv gjør.

 23. Aldri slutt å være deg selv Anniken. Respekt til deg som er så åpen og tør å vise hvordan det er å være menneskelig. Jeg leser, blir inspirert og glad. Og ikke minst: du er VAKKER!

 24. Du er tidenes inspirasjon! Du er så unik, og ikke minst ulik de andre toppbloggerne på en bra måte. Takk gud for deg, vet hvor mange du hjelper ved å være åpen om din fortid.

 25. Wow, jeg har virkelig ikke ord. Jeg håper virkelig du får en fantastisk fremtid, og at ting enda vil gå din vei. Det fortjener du virkelig!

 26. Hei Anniken!
  Jeg leser faktisk sjeldent bloggen din, men følger deg på instagram, snapchat og gjennom TV-skjermen på Bloggerne. Har også sett deg på sweatshop. Føler at jeg kjenner deg, eller at jeg i alle fall kjenner på de samme følelsene som du beskriver. Nei, jeg har aldri hatt en slik dyp og langvarig kjærlighetssorg, men den følelsen av å ville «gjemme seg», få panikk i sosiale sammenhenger, og at depresjonen alltid sitter litt i kroppen er følelser og tanker jeg ett hundre prosent deler med deg. Jeg forstår akkurat hva du snakker om, og det rører meg så utrolig. At du i et klipp fra bloggerne sitter i bilen din og gråter før bursdagen din, er noe jeg har gjort så utrolig mange ganger. Jeg vet at jeg har venner, også gode venner, men av og til føler jeg meg helt alene og jeg føler at jeg gir så utrolig mye mer av meg selv enn jeg får i retur. Dette er følelser og tanker som dukker opp når som helst, hvor som helst, men spesielt rundt spesielle datoer eller perioder hvor jeg egentlig bare håper at noen skal dukke opp for å støtte meg, jeg håper faktisk at de bare skal forstå at NÅ, nå trenger jeg vennene mine, uten at jeg trenger å ta kontakt. Rett og slett fordi det er sånn jeg er mot de. Det er utrolig vanskelig å forklare, og det kan virke så utrolig teit og ureflektert for folk utenfra. «Bortskjemt drittunge»-oppførsel, liksom. «Du har jo mange venner», får jeg høre. «Du er jo en pen og pliktoppfyllende jente». «Du er jo så sprudlende og glad». Jeg VET at jeg har mange rundt meg, men noen ganger greier jeg ikke å se klart. Jeg «vet» at jeg ikke er verdens styggeste person, men greier fortsatt ikke å like speilbildet mitt. Jeg vet også at jeg som regel virker glad og sprudlende, men dette greier jeg kun foran venner og familie jeg føler meg helt trygg på. Nei ah, jeg vet virkelig ikke hva mer jeg skal si. Vil bare at du skal vite at jeg forstår deg så utrolig godt, og at ting som kan virke som bagateller for andre, faktisk kan være verdens tyngste blylodd for enkelte. Det er så sinnsykt irriterende at uansett hva – så tenker jeg på det verste som kan skje. Jeg har rett og slett ikke troen på meg selv, og jeg vet helt ærlig ikke om jeg noen gang kommer til å få det heller. Nå blir det bare mer og mer tull og dårlig skriveri, så jeg avslutter her.
  Takk for at du er åpen om ting, Anniken. Takk for at du deler. Takk for at du lar meg se at jeg ikke er den eneste, selv om det egentlig er utrolig trist, og selv om du fortjener å ha det godt med deg selv. Du er et godt menneske som inspirerer så mange personer.

  Håper du får en fin tur. Klem.

 27. Jeg må bare si at du er en helskjønn jente som jeg er sikker på kommer til å komme lengre enn de fleste i livet! Du er utrolig morsom og spennende å følge med på, og du har en personlighet som kunne smeltet hvem som helst.. Stå på videre og ikke ta til deg det negative som blir sagt, selvom det er enklere sagt enn gjort 😉

 28. Jeg må bare si at du er en helskjønn jente som jeg er sikker på kommer til å komme lengre enn de fleste i livet! Du er utrolig morsom og spennende å følge med på, og du har en personlighet som kunne smeltet hvem som helst.. Stå på videre og ikke ta til deg det negative som blir sagt, selvom det er enklere sagt enn gjort 😉

 29. Har scrollet meg gjennom hele nettsiden til River Island i håp om å finne toppen din, men uten hell. Er det lenge siden den ble kjøpt? Kunne du ha linket til den?

 30. Siden du ikke spiser så mye kjøtt lengre, burde du prøve ut The Kasbah i Oslo! Der har de kjempe god mat for vegetarianere/veganer. Det er veldig koselig der også:)

Leave a reply