… OG ET HINT KARDEMOMME

GLEM APPELSINER SOM SOMMER & SOL
MEN HELLER VINTER & INNEKOS

I går fikk jeg noe så fint som en liten flaske med appelsinjuice. Det jeg ikke visste var at det ikke var vanelig appelsinjuice, men en liten smak av jul. Det tok meg lang tid før jeg innså hva jeg faktisk drakk selv, og bestemte meg med engang om å fortelle det til dere også. Appelsiner for meg er nok noe jeg har med meg året rundt, men kanskje spesielt sommeren. Piff heller opp juicen du har hjemme sammen med noen skjeer kanel og kardemomme. Jeg lover at du ikke kommer til å angre! Bruk gjerne også en appelsinjuice med litt fruktkjøtt for enda bedre smak. Husk å riste godt sånn at alt klarer å blande seg fint ut, kanel kan være litt klumpete om det ikke får seg en skikkelig rist. Så enkelt som det! Tror jeg bare skal helle en hel pose kanel oppi kartongen med appelsinjuice å la den stå sånn!

// Yesterday I got something as nice as a small bottle of orange juice. What I did not know was that there was no common orange juice, but a little taste of Christmas. It took me a long time before I realized what I actually was drinking and once I realised, I had to tell you too. Oranges to me are probably something I have with me the whole year, but maybe especially in  the summer. Pick up the juice you have at home with some spoons of cinnamon and cardamom. I promise you will not regret it! Also use an orange juice with a little pulp for even better taste. Remember to shake well, cinnamon can be a little lumpy. As simple as that! I think I’m just gonna pour a whole bag of cinnamon on the carton with orange juice to let it stand like that //

...

Dere mååå smake denne tyggegummien om dere kommer over den på Coop, sååå god!

...

Leave a reply