Annonse – I samarbeid med Nutrilett

· EN AV MINE FAVORITTER PÅ FARTEN ·

Mm, Nutrilett yoghurt & blueberry er en ny favoritt og snackbar fra Nutrilett! Den inneholder også bokhvete og en god dose proteiner. Dere husker kanskje jeg snakket en del om nut & chia? Den også er utrolig god, og er kanskje en større favoritt for dere sjokoladeelsker. Når man går over til et liv uten kjøtt mister man store deler av søtsuget sitt, noe som er veldig merkelig. Man får vel det man trenger igjennom frukt og grønt, men er det en ting som er viktig så er det disse mellommåltidene. Jeg spiser kanskje dobbelt så mye som andre i store perioder om gangen. Selvom tallerkenen min ser ut som et fjell er det sjeldent det ligger noe igjen når jeg lager min egen mat. Det er mye som skal inn i kroppen når man erstatter kjøtt, og det er viktig å holde blodsukkeret oppe. Jeg er en av de som blir lav på energi, og litt smågretten når jeg mister piffen utover dagen. Derfor har jeg blitt veldig glad i disse barene, og elsker å fortelle dere om de også. Tro meg, disse er så kjekke å ha på reise, på flyet, i vesken, på fest eller bare rundt i hverdagen! Om dere vil se hele vloggen jeg gjorde med Nutrilett, kan dere se denne: HER

// Mm, Nutrilett yogurt & blueberry is a new favorite, a snackbar from Nutrilett! It also contains buckwheat and a good dose of proteins. You may remember I talked about nut & chia? It is also incredibly good and may be a bigger favorite for you chocolate lovers. When want a life without meat, you lose the taste for sweets, which is very strange. I guess you get what you need through fruit and vegetables, but it’s one thing that is important, it’s these snack meals. I may eat twice as much as others for big periods at a time. Even though my plate looks like a mountain, it would be strange if something was left on my plate. There is much to go into the body when replacing meat, and it is important to keep your blood sugar up. I’m one of those who get low on energy, and a little bit grumpy when I lose the energy throughout the day. That’s why I’ve been very fond of these bars and love to tell you about them too. Believe me, these are so nice to have on travels, on the plane, in the purse, at the party or just on a normal day! //

 

R A B A T T K O D E

Med "anniken30" får dere fortsatt 30% avslag i nettbutikken som dere finner: HER

9 Responses to TIPS – SNACKS PÅ FARTEN

 1. De barene er sjukt gode 🙂 Så må jeg bare si det igjen; du er heelt nydelig altså! Du stråler virkelig om dagen, syntes jeg. Og tusen takk for inspirasjonen du gir meg hver eneste dag. Det betyr mer enn du aner. Ønsker deg en fin helg <3

 2. Pretty pretty girl. Hadde prøvd de ut, men er typ den eneste i verden som ikke liker sjokolade!
  Vet du ca. når du lanserer kleskolleksjonen din? Og kunne du skrevet litt om den eller er det helt hemmelig? typ hva den baserer seg på- type stil, om den er bærekraftig osv. Er så spent!!

 3. Hei! Jeg møtte deg ved baren på Telenor arena fredag. Jeg har lest bloggen din siden før du møtte Mikkel.
  For meg var det veldig spesielt å se deg fordi jeg har fulgt med deg så lenge bak skjermen. Jeg har alltid tenkt at hvis jeg møter deg, så har jeg mye å si til deg og takke deg for. Men det klarte jeg ikke.
  Jeg vil ihvertfall si tusen takk! Tusen takk for at du alltid har vært så åpen med leserne dine, og for all den gode jobben du gjør. Takk for at alt du har delt om kjærlighetssorg og depresjon, du har fått meg til å føle meg litt mindre aleine i de tidene jeg har følt meg veldig aleine. Ordene dine er så viktig, og du har alltid skrevet det jeg har trengt å høre.
  Så takk Anniken, takk!!
  Gleder meg til å følge deg videre, og jeg ønsker deg aalt godt

 4. Energibarer er virkelig gull verdt å ha liggende på lur i vesken! Jeg lager mine egne selv som jeg varierer alt ettersom hva jeg har lyst på – supergodt! 😀

Leave a reply