IMG_8924

Wool blankets, down pillows and one inspiring wall..

1

· SYK, SYK OG MERE SYK ·

Aff, om jeg er sengeliggende? Jepp! Blir helt frustrert når solen står opp i et mer skinnende lys enn jeg har sett på lenge. Det er fint vær i Bergen, og jeg vil ut. Jeg hadde sikkert gått ut også, hadde det ikke vært for at neste uke er så viktig. Ufattelig viktig faktisk. Så i går fikk jeg roomien min til å dra på apoteket etter skolen for å kjøpe det dere tipset meg om i går! Tusen takk forresten, jeg tar dere på ordet haha! Så nå sitter jeg annen hver time å pøser innpå med både det ene og det andre. Noen flere som også var oppe i hele natt å så på valget? Jeg sovnet rett før vi fikk svaret, og jeg våknet til at roomien min brølte i sofaen haha. Jeg trodde først ikke på hun der jeg lå i halvsøvne, helt til jeg så på tven selv. Altså, det hadde vært en normal ting å klype seg i armen å tro at det hele bare var en drøm, men det var det ikke. Jeg kan ikke fatte å begripe at vi i 2016 kan få til noe som det der. Dumme mennesker i store folkemengder er en maktposisjon noen tar forgitt tror jeg. Det blir som mobberen i gjengen som får makt ved å tvinne alle rundt lillefingeren sin ved å ha selvtillit til de største grader.


// Aff, I am so sick. Becomes totally frustrated when the sun rises in a shinier light than I’ve seen in a long time. It’s nice weather in Bergen, and I want to go out. I had certainly gone out too, had it not been for that next week is so important. Unimaginable important indeed. So yesterday I got my roomie to go at the pharmacy after school to buy what you told me about yesterday! Thank you by the way, I’ll take you on the word haha! So now I sit every two hours and drink everything I have in this apartment. A few more who also was up all night and watched the election? I fell asleep right before we got the answer, and I woke up to my roomie that roared on the couch haha. It had been a normal thing to pinch yourself to believe that it was all a dream, but it was not. I can not understand that we in 2016 can get into something like that. Stupid people in large crowds is a powerful position some take for granted I think. It is like the bully gang that gets power by twisting all around the little finger by having confidence to the greatest degree //

IMG_8923

And we thougt 2012 would be the end of the world

23 Responses to TODAY HAS BEEN CANCELLED

  • teppet er fra europris faktisk! og plakatene er fra så mange forskjellige steder at gudene vet lenger, men de fleste er fra kremmerhuset, spania, funliving etc <3

 1. hei!! Du er så flott anniken. Jeg lurer på hvor smykket på videoen «jeg flytter til bergen» er fra? Det er så utrolig fint, og hadde blitt glad for svar.

 2. Hei Anniken!
  Du måååå svare på det her er du snill!!:-)

  – Hvor høy er du? (Tenker ift størrelsene på Nelly)
  – Den blå dressen (jakke + bukse) du la ut bilde av på Instagram (i badekaret), hvilken størrelse har du jakken og buksen i. Hvilken BH hadde du under, og hvilken sko brukte du? Kan du pliiiis lage et outfit-innlegg om det snarest?? Skal på julebord, og vurderer å bestille det som antrekk. Krise!!!

  <3

 3. hei, har choker du hadde på badekarbilde på instagram kommet i butikk? var innom nettbutikken til glitter men jeg kunne ikke finne det. hahhahah er helt desperat mååå ha det

 4. Hei! Da du fikk spørsmål i en videoblogg om du var interessert i politikk svarte du nei, synes dette er litt rart med tanke på at du snakker om både skole, psykisk helse og ikke minst alt om klesindustrien – noe som uten tvil er politikk.
  Men ikke misforstå, jeg synes det er fantastisk at du er en av de få bloggerne som engasjerer deg og setter ord på ting, så tusen takk for det!

Leave a reply