SISTE DAG I SPANIA MED JENTENE

I dag er siste dagen i varmere strøk for det er rett hjem til Norge! Kjenner jeg begynner å bli noe stresset med tanke på alt som skal gjøres, pakkes og hentes før jeg turer til Drammen. Tror jeg rekker å se Anders et par minutter før jeg må ut av døren igjen. Aff, jeg forstår ikke hvordan han får til det hele.. Jeg er på reisefot hele tiden og vi lever to vidt forskjellige liv om dagen. Jeg husker hvordan det var selv, jeg har også hatt en kjæreste en gang i tiden som reiste mer enn han var hjemme. Jeg taklet det dårlig. Jeg taklet ikke det normale hverdagslige livet, men Anders får det på en eller annen måte til. Selvom jeg vet at han er sliten. Jeg vet han er dritt lei, og jeg vet han ikke gir utrykk for det hele like mye som han vil. Jeg ser han er sliten hver eneste gang jeg kommer hjem, mens jeg pakker om en ny koffert. Vel, det hele er snart over for hans del og jeg tror vi trenger å bruke noe mer tid sammen enn det vi gjør. Det er ikke sånn at vi har vært sammen så voldsomt lenge heller, så gudene vet hvordan jeg føler jeg kjenner han så godt allerede. Jeg har uansett kjøpt surrehuet mitt billetter til Ibiza så han kan bli med meg på jobb. Håper for guds skyld vi får slappet av litt mellom slagene og tatt noen gode middager sammen. Uansett, det blir fint. Og etter dette, HÅPER jeg sommeren i Oslo blir bra… Det er nettopp det jeg ser frem til fremover. Oooog, jeg fikk shoppet litt til i dag, HEHE. Gleder meg til å vise dere det, og video fra turen… Nå skal vi på middag!

TODAY I`M WEARING: 

Skjørt: HER
T-skjorte: Zara
Solbriller: Marc By Marc Jacobs
Sko: Balenciaga

Husk forresten å sjekke ut Stylista sin jakt på Stylistas Beauty talent, beste beauty vlogger med andre ord. Meld deg på HER !!

5 Responses to TODAYS OUTFIT IN SPAIN!

 1. Hei finee! Er virkelig disse bildene tatt med Olympus??
  Jeg har selv kjøpt meg Olympus EPL7, så overfører jeg bildene til mobilen, redigerer de i VSCO og så publiserer de i bloggen, men kvaliteten blir jo såå rævva? Men jeg må jo redigere lysstyrken littegrann, haha! Hvordan får du til at kvaliteten blir såå fin selv om du redigerer bildene?? I need heelp..

  you rock <3

  • Hmmm… Altså jeg hadde det samme problemet helt til jeg så bloggen min på en annen pc… FOR EN KVALITET haha, viste seg at den slitne macen min etter 5 år ikke hang helt med lenger…

   • HAHA, kanskje det er noe med det ja!! min er vel noe rundt så gammel den også hahaha… meen nei for kvaliteten er rævva når jeg ser på telefonen ogsåå :/ Men jeg skal prøve å se bloggen på typen sin pc og se om det blir noe bedre! Hvis ikke så finner jeg vel ut av det.
    Men er disse bildene tatt med Olympus PEN E-PL8? og 45mm objektivet eller? 😀

 2. Hei Anniken. Har skrevet til deg før angående søvnparalyser da jeg sliter med dette selv. I perioder jeg har søvnparalyser har jeg vært stressa, følt at tankene flyr gjennom kroppen min og ikke vært rolig før jeg sovner. Et tips fra meg er å legge bort telefonen (pga lys), det gjør deg roligere. Jeg har også erfart at jeg har mindre søvnparalyser når jeg ikke sover på ryggen. Har aldri opplevd å få det når jeg har sovnet på magen, selv i tøffe perioder 🙂

  Håper du slipper unna paralysene snart, det er forferdelig og ikke noe jeg unner noen.

Leave a reply