Ukens craving: Toast. Herregud jeg spiser så latterlig mye toast.

 Ukens tanke: Reise. Jeg savner å reise. Jeg savner å se noe nytt, ta på noe nytt og ikke minst føle noe nytt. Det føles ut som en evighet jeg følte solen kysse meg i pannen på et helt annet sted. Nesten som om jeg har sovet et helt år, jeg som alltid reiste.. Tiden har bare flydd fra meg og nå, nå er det snart et nytt år? Jeg forstår ikke. Kanskje er det slik at nåtid, fortid og fremtid kun er en illusjon. En tanke nesten.

 Ukens opptur: Hmm.. 1. Desember hjemme. Familien møtte meg og Anders med tidenes største smil. Lys rundt huset, nisser, mølje, julefilm og god prat. Det er en så stor og fin tradisjon hos oss, kan nesten ikke vente til neste år.

 Ukens nedtur: Må vel bare være nedtur. Litt tom for inspirasjon om dagen og kjenner jeg trenger en pause før året er omme. Sånn at jeg kan rett og slett få litt inspirasjon. Føle og ta på stemningen rundt meg, legge tid til de rundt meg som så sårt trenger det.

 Ukens musikk:  Min favoritt julesang «Christmas lights – Coldplay» det tenner et smil hos meg.

♥ Ukens flause:  Hm, hva kan det være. At jeg er som bambi på isen om dagen, eller at jeg klarte å si feil navn til en jeg kjenner. At jeg puster Anders i ansiktet med verdens verste ånde når jeg sover, eller at jeg trodde jeg tisset på meg her om dagen.

 Ukens lættis: At jeg er Bambi på isen.

 Ukens øyeblikk: Å se snøen dekke hele landskapet rundt meg. De små lette fnuggene av fryst vann, som nesten oppfører seg som støv. Støvet av verden. Støvet som dekker alt som et hvitt laken, gjemmer, glemmer og trekker seg tilbake når alt skal få en ny start. Et nytt ønske.

 Ukens matopplevelse: Restauranten Poltergeist i Oslo, helt nydelig islandsk tapas!!

 Ukens serie:  Lyst til å endre denne til en dokumentar på Netlfix, dokumentaren om Diana! Tror kanskje jeg aldri har fortalt dere hvem mitt forbilde her i verden er. Men det er hun. Ikke fordi jeg er obsessed med de kongelige, eller at hun var prinsesse. Men fordi hun beviste at hun bare var et menneske, tross.. Tross alt det. Hun snakket, og alle lyttet.

11 Responses to UKEN SOM HAR GÅTT!

  1. Fin 1. Desember-tradisjon!
    Åh, ja- den julesangen er virkelig den fineste.

    Kan du være så grei å skrive et innlegg om temperaturmåleren og metoden du bruker som prevensjon, som du har nevnt tidligere. Bruker du appen «Natural Cycles»? Hva er din erfaring med dette?? Det hadde vært fint å lære mer om det, siden jeg er i et fast forhold og ønsker å slutte på prevensjonsmidler basert på hormoner..

Leave a reply