♥ Ukens craving: Uten tvil min Acai bowl som jeg har begynt å lage oftere og oftere, altså.. Den er helt nydelig! Ellers har jeg fått hel dilla på varmt vann med sitron om morgenen. Kjenner at jeg ikke har hatt det i dag og begynner å bli fysen på en tur til butikken.

 Ukens tanke: At tid alene er viktig. I går tenkte jeg ganske mye over akkurat dette før jeg la meg. Det har seg sånn at jeg bor med ei som er 100% sykemeldt. Jeg har en kjæreste jeg er glad i og venninner rundt meg i Oslo. Det vil si at det siste halve året har jeg aldri vært alene mer enn et par timer. Før var jeg alene flere dager.. Jeg merker at det tærer på meg, og når man kommer hjem til jul er det venner her, og ikke minst at man bor med familien. I 2018 må dette definitivt prioriteres mer, jeg tror akkurat det er veldig viktig for alle, uansett hvem eller hva.

 Ukens opptur: Utdrikningslag! Faktisk også mitt første, wihu! Vi startet dagen i går så utrolig tidlig, og dagen ble fylt med morro!

 Ukens nedtur: At jeg ikke alltid får tid til alt jeg vil. Mamma mener det handler om prioriteringer, jeg mener det handler om at jeg er et menneske.
Ey, supermann eksisterer ikke. Tror jeg.

 Ukens musikk: Let you down – NF, ikke ofte jeg liker slik type musikk, men denne er såå fin

 Ukens matopplevelse: Hmm, det må være en av favorittene til meg og Anders. Nemlig Pinerolo, så at Sophie skrev på bloggen sin at hun ikke syntes det var noe spesielt, okey hey what did uuu eat? Haha, jeg synes nå hvertfall det er helt himmelsk. Rett og slett så ren, pen og smakfull mat.

 Ukens lættis: At jeg på død og liv skulle ta med meg en sitron halv 8 på morgningen på utdrikningslaget i går, haha. Var så trøtt der jeg klemte og klemte denne sitronen ned i vannet mitt at plask, hele falt nedi koppen og halve bordet fikk seg en real oppvekking i det sitron saft satt fast i øyeeplet til alle mann. (dette var så klart mye mer morsomt live, enn i tekst)

♥ Ukens I WANT:  Denne øyenskygge paletten til NYX, har sett flere venninner går rundt med denne saken. Jeg har nemlig prøvd den flere ganger og wow, greit jeg gir meg. Til alle som har brungrønne øyene… This is the one, jeg må skaffe meg denne asap!

 Ukens quote: «From a small seed, a mighty trunk may grow»

 Ukens serie: Jeg har faktisk ikke sett en eneste serie denne uken, ikke på lenge heller faktisk! Jeg har blitt hektet på bøker igjen. Takk gud.

Leave a reply